Display MoreDisplay MoreWszystko ładnie i pięknie bo jednak okazało się, że społeczność Adminów dostrzegła problem... Nie wiem czy to rozwiązanie cokolwiek daje w przypadku realiów serwera Kerberos na którym podjeliśmy wspólnie problem.
Mianowicie, czy w tej całej wspaniałomyślności i uregulowania handlu itd. ktoś pomyślał o ludziach z Keberosa lub innych serwerów którzy grali fair ?
Przewagi punktowej na Kerbie nie cofniemy nawet gdyby wpakować kilkanaście tysięcy zł w moim przypadku w samo eko by wyrównać przychód z paczki [a gdzie floty], bo skala procederu była tak znacząca i długa[ a dotyczyła przecież kilku osób z top], że dla mnie gra mija się z celem i po dwóch latach od początku lacerty poprzez fuzję, do Kerberosa kończąc nie mam pomysłu jak ją kontynuować w takiej rzeczywistości bo rozumiem, że żadnych konsekwencji cofania pktów, rekompensat i możliwości przeniesienia konta na podobny serwer Państwo Admini nie przewidzieli ?
Proszę o stanowisko co w tej kwestii i czy cokolwiek bedzie robione. Dla mnie to nic więcej tylko grożenie palcem dla oszustów a zatkanie ludziom ust by nie mówili, że nic nie zostało zrobione... No chyba, że sprawiedliwość mierzona jest ilością wydanych PLN... i dla takich ludzi dopasowuje się regulamin.
Przepraszam bardzo, rozpętałeś gonoburze a teraz, martwisz się o innych graczy i handel?
Na co liczyłeś z dostana bany ludzie za regulaminowy handel mieszczący się w widełkach?
Sądząc po Tonie wypowiedzi, Ty też korzystałeś z tego "normalnego" handlu domniemam i niestety się zesrało ... Powiedz mi, że regulaminowe przyrosty po 1kkkk pkt i takie widełki są normalne gdy korzysta z nich kilka osób wzmacniając 1 stronę konfliktu... to wypacza serwer w sposób nieodwracalny, więc dlaczego mam stać z boku i patrzeć jak ludzie lecą w kulki ?
ps. Majcher czytaj ze zrozumieniem, czy ja piszę o Tobie ? Opisuje swój serwer...