Ja nigdzie nie napisalem ze cos gdzies zglosze tylko identyczna sytuacje miala moja znajoma ktora na forum zamiescila fragment rozmowy bez zgody tej osoby. Znawca prawa nie jestem i nie mam zamiaru zostac prawnikiem (wystarczy mi moj zawod w ktorym pracuje) ale ona przegrala sprawe w sadzie.
![](https://forum.pl.ogame.gameforge.com/images/avatars/ef/2376-efb6360bd3ff3e3dad987f73163981d8971ae3d0.jpg)
Waletron [ESSA] vs. ODDDAM ~ 928.003% TOP 1 SOLO
- szmaragd
- Closed
-
-
Wszystko niestety zależy od regulaminu - discord dostał kare jakiś czas temu za brak regulacji względem danych - może zbyt agresywnie napisałem. Niestety w kwestii discord - taka kwestia jest do przegrania (regulacje regulaminowe mają luki). Ogame ma polityke danych - ale to dalej jest do obejścia (niestety). Prawo jest tak zrobione,że wystarczy 1 słowo "inaczej interpretowane" przez dobrego prawnika i ten jest wstanie wybronić takie stanowisko. W tej sytuacji jakie screny wyciekły - fizycznie? bez szans na reakcje pozytywną w procesie.
-
No grubo, top1 sie utrzyma na dlugo
fajnie jest zerknac sobie raz na ruski rok z urlopu od ogame na forum i trafic na taka swiezynke w wykonaniu swojej starej ekipy, gratulacje chlopaki
Satysfakcja z uwalenia Blues'a aka amatora 14 letnich chlopcow - nieskonczona. Perezini dalej zaprasza do siebie?
Pozdrawiam, GOSU / Daimon.
oczywiscie tez chcesz wpasc ?
Perezini teraz siedzi cicho 🤣🤣🤣 zrobię to dla tego oszołoma blusa i wrócę specjalnie dla niego na nowe uni 😆😅🤣 no chyba że już go nie będzie z nami 🤣🤣🤣 zobaczymy kogo będzie znowu udawać 😆😆 może tym razem strażaka albo polityka? 😅 no chyba że Ernest aka blus znowu woli dzieci i będzie udawać dziecko... żałosny typ...
siedze cicho bo nie zagladam tu czesto, nie rozumiem czemu wszyscy tak placza
przecie ara to nie blues i nie ma na to dowodow
jakby bylo inaczej to by mi powiedzial
-
Wszystko niestety zależy od regulaminu - discord dostał kare jakiś czas temu za brak regulacji względem danych - może zbyt agresywnie napisałem. Niestety w kwestii discord - taka kwestia jest do przegrania (regulacje regulaminowe mają luki). Ogame ma polityke danych - ale to dalej jest do obejścia (niestety). Prawo jest tak zrobione,że wystarczy 1 słowo "inaczej interpretowane" przez dobrego prawnika i ten jest wstanie wybronić takie stanowisko. W tej sytuacji jakie screny wyciekły - fizycznie? bez szans na reakcje pozytywną w procesie.
dziekuje za rzeczowe i sensowne wytlumaczenie, nie majace porownan do nieznanego mi gracza "blusa". Zrozumialem, iż stwierdzenie o "zbyt agresywnym napisaniu" mialo zwiazek z wczesniejszymi dzialaniami osoby "blusa" i takowe przeprosiny przyjmuje