Creme de la creme
Przepiękne starcie Balbo przyjacielu. Czekałem, czekałem i się doczekałem:) Brawa dla obydwu ekip, to w końcu dzięki Wam możemy oglądać powyższe
Creme de la creme
Przepiękne starcie Balbo przyjacielu. Czekałem, czekałem i się doczekałem:) Brawa dla obydwu ekip, to w końcu dzięki Wam możemy oglądać powyższe
Pod takim ST nie można się nie wpisać.. fajnie, że coś się dzieje - starcie przednie. Numer stary jak sam ogame ale jak się okazuje - wciąż skuteczny.
Pozdrawiam i tych z tarczą i tych na niej.
Pamiętajcie moje drogie dzieci że karma zawsze wraca wstarczy bardzo tego chcieć .
Graty dla ekipy atakującej i serdecznie pozdrawiam tego lub tych którzy wymyślili plan jak capnąć HS , gratuluję pomysłowości i daru manipulacji .
Fisher i całe HS SZO i wszystkiego dobrego dla was wracajcie szybko ❤️
Tylu pacnąć za jednym zamachem to jest coś pięknego
Wszyscy tam mieli generałów w ataku?
Balbik, bez dwóch zdań wyszedłeś na prowadzenie w naszym małym rankingu.
Gratulacje dla Wszystkich.
I nie grajcie już w to
Gratulacje dla obu stron, HS cierpliwości w odbudowie, a obrońcom kolejnych dobrych planów. Pozdro
Gratulacje, piekny ST
Piękny %, gratuluje Obrońcom
Atakującym Szo
W niebie dziś taka impreza, że nie nadążam z romznażaniem pokarmów
Ciekawe, jest z czego odspawac, jest motyw zemsty, czekamy i patrzymy! B. Ladne starcie!
Piekny % duzo fruwajek.
Gratylacje wszystkim zaangazowanym!
Historia pisze się na naszych oczach Pycha kroczy przed upadkiem itd. Kriss no zrobiłes cyfrę nieziemską razem z kolegami dlatego szczere gratulacje dla zamieszanych przy takiej bombie nie ważne która strona liczy zyski czy straty, nawet nie wstyd przegrywać czy wtapiać jak % rozwala głowę Pozdro
Oooo Fishka po tej stronie ? Koniec świata. Zdarza się najlepszym stary, wiem coś o tym 😁 wiem, że odrobisz to po sto kroć więcej heh. Disco mi nie milknie od Twoich starć 😏 A tu no cóż . Procent giga, bilans bieda dla obu stron. Pogratulować tylko pomysłu na obronę oraz procentu, reszta bez szału. Szybkiej odbudowy
Replied to the thread WrednaDziewczyna [H S] & CapitanCupid [H S] vs. Xin [GoT] ~ 1.359.833%.
Gratulacje Panowie:) Pięknie oglądać ostatnie RW na tym Uni graczy Miejscowych:)
Po Fuzji przyjdą do was Balbina i Uno oraz reszta i pokasują wam te Floty:P
Już się doczekać nie umiem jak przejmą wasze Uniwersum:) Oczywiście trzymam kciuki za…
Może wszystko prorocze nie było a wiele się nie pomyliłem... Chętnie zobaczę CDN...
czapki z głów Balboa:D jak widać nie da się odejść od tej gry pozdro I walczcie dalej . Gruba sprawa 🍺🍺
Ale walnelo az na mojej himie poczulam ! chwile to trwalo... ale wiedzialam ze taki bedzie final:) graty ekipo bo akcja super ! flo kosmiczne:)hahmento pozyczyl moje ulubione zdanie"pycha kroczy przed upadkiem' i doslownie tak tu bylo.. pozdro Q
Długo mnie nie było na forum, ale musiałem przyjechać i być świadkiem tego ryku gigantycznych flot, nigdy nie myślałem o zobaczeniu tak wielkiej bitwy.
Gratulacje dla obrońców i ataków SZO
Właściwie to gratulacje należą się wszystkim biorącym udział w starciu. Ekipa HS pokazała, że ma jaja i polecieli do końca, właściwie dla takich chwil się gra, prawda?
Jeszcze większe gratulacje dla ekipy broniącej, zapisaliście się na długo w historii ogame. Świetna robota!
dla wszystkich biorących udział w starciu.
Dużo statków, więc i % ogromniasty.
Czekamy na rozwój sytuacji i dalsze ST.
Na wstępie ogromne gratulacje dla obu ekip, ciężko już o takie starcia i większe pojedynki, w dzisiejszych czasach.
Kwestia pochodzenia kont dla mnie nie ma znaczenia, bo obie ekipy sobie nie szczędziły na anty i na tym etapie to już normalne — część tej gry.
Bardzo ładnie zaplanowana akcja na godnym przeciwniku
Fajne macie uni, dużo zgranych ekip także z niecierpliwością wyglądam kolejnych st
Atakującym lizaczka
Ps. gratki za zabezpieczenie 3/4 recków