Logowanie

• Lukam se na ogeja, żeby se ogarnąć co tam se dzieje, a tu...

Screenshot.png

W pierwszej chwili se pomyślałem, że nikomu se nie chce grać - lol, ale będę se farmił! No to se klikam ten niebieski przycisk i mi robi lobby reload. Klikam tak ze trzy, cztery razy - nie wiem. Może monitor trzeba z całej epy, jak stary telewizor, kineskopowy. Nie pomogło.

W drugiej chwili se pomyślałem, że może chodzi o to co miałem na uwadze...

Screenshot-1.png

No i widzę ten wątek, sprawdzam nawet we środku, czy znowu muńkowaci będą się spinać o daty, ale nie - wszystko gra. A że ja sam mam tyrkę jak strażak (na zawołanie 7 dni / 7) i mi się czasem rozmywa którego dzisiaj. No i se myślę - albo GF ma taki zapier...nicz, że im se daty mylą jak mi, żeby poprawnie przekazać naszym kochanym dziefczynom z teamu, albo se coś po prostu zesrało. Tak czy tak, zgłaszam.

• Dziękuję bardzo za pomoc.

Edit: Wytłumaczę se swój nieogar - nowe forum, przepracowany ludź tyra na antymaterie, nie ma czasu na klikania. Strach pomyśleć o ludziach, którzy ledwo zaczynają grę, nie wiedzą, że info o operacjach w grze nie pojawiają się tak często (tzn. w ogóle) w grze, jak na forum i se pewnie myślą - ta gra nie działa, olać to.

Edit 2: A, faktycznie! Uhahany byłem tym, że będę miał +do eko, ale tyle tych obsuw teraz mają, że człowiek musi sobie chyba na fonie przypominajki ustawiać, albo markierem pomarańczowym na kalendarzu rysować kiedy coś na ogeju se dzieje (ja tak robię żółtym jak śmieci wywożą). Może to ułatwi mi karierę na wygranie top1.

Edit 3: :closed2: