Extreme ThC Smoker[ThC] vs. Matejkers[Polska] ~ 5.444%

• Dnia 19-05-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Extreme ThC Smoker [ThC]

Pancernik 406.020

Obrońca Matejkers [Polska]

Mały transporter 25.000

Duży transporter 2.000

Recykler 3.835

Sonda szpiegowska 70.778

Satelita słoneczny 552

Pathfinder 8.188

Wyrzutnia rakiet 190.478

Lekkie działo laserowe 75.580

Ciężkie działo laserowe 150.501

Działo Gaussa 4.500

Działo jonowe 35.625

Wyrzutnia plazmy 1.330

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Extreme ThC Smoker [ThC]

Pancernik 404.120 ( -1.900 )

Obrońca Matejkers [Polska]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

191.355.140 Metalu, 17.407.251 Kryształu i 27.987.527 Deuteru

Agresor stracił łącznie 161.500.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 2.879.660.000 jednostek.

At these space coordinates now float 178.283.200 metal, 284.569.600 crystal and 81.560.000 deuterium.

Agresor przejął łącznie 236.749.918 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

combatreport.harvest.attacker.captured

178.283.200 metal, 284.631.600 crystal and 81.560.000 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 312.638.340

Kryształ: 226.038.851

Deuter: 81.047.527

agresor zyskał łącznie 619.724.718 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.089.226.140

Kryształ: -876.846.251

Deuter: -150.337.527

obrońca stracił łącznie 3.116.409.918 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• i znowu latanie po idlerach w dziale ST :-( Czy Tobie nie wystarczy raz powiedziec, zebys nie zasmeical tego forum swoimi farmingami bo nie po to zostalo zrobione? Jak raz uda ci sie przeprowadzic jakas minimalnie trudna ale akcje to sobie wstaw. ... zenujace jest czytanie tych farmingow z idlerow, trace czas otwierajac twoje st. Flota transportowo/expedycyjna +70 000 sond kontra kontra 400 000 Pancernikow no chwala ci panie

• przestań płakać i lamentować jak małe dziecko nie podoba się nikt cię nie zmusza do oglądania... co zazdrość zżera że to to ja mam zysk a nie ty ? dla twojej wiadomości zaśmiecasz to forum ty tymi twoimi wypocinami wiec daruj sobie bo psujesz zabawę... będę latał po wszystko co daje zysk a ty albo się z tym pogodzisz albo włącz wieczne u lub usuń konto...

• Dokładnie jak napisałeś by inni mogli napisać coś sensownego i inteligentnego, a nie rzeczy cos w rodzaju filmów fantastycznych jak twoje wypowiedzi żenujące wszystko wskazuje na to że tak jak i ty... Gdybyś otworzy oczy szerzej i spojrzał obiektywnie oczami atakującego przestało by to być zenua dla ciebie... Ja bardziej widzę 5k Pancy więcej w mojej flocie za zysk ze starcia a dla ciebie to tylko 5.... wolał byś oglądać same starcia co za zysk zbudujesz 100k ? ja zrobię 10 takich lotów i zbuduje 50k pancy z takich jak ty, jeśli nie ja to ktoś inny wtedy też będziesz tu płakać? W pracy też nie wziął byś zlecenia za 5k zł bo masz dużo więcej zaoszczędzonych pieniędzy i czekał na takie co zysk będzie 100k? Zastanawiam się skoro ty taki przewrażliwiony to czy przypadkiem oglądając każde kolejne starcie tego typu tak podnosi się tobie adrenalina o wstawił coś idę zobaczyć czy mogę zwymiotować na forum swoje wypociny patrzcie jestem żyje i co z sobą reprezentuje...Pamiętaj zbyt duży nadmiar adrenali w twoim wieku prowadzi do zawału... By cię uchronić przed nagłą śmiercią proszę nie oglądaj moich starci a dożyjesz starości :)

• Już 4 raz napisze Ci o co mi chodzi w krytyce wstawiania tego do ST. Zupełnie nie chodzi mi o Twoj zysk ..pisałem każdy gra jak lubi rozumiem,że cieszy Cie to starcie "finansowo" tylko moim zdaniem dział ST nie jest do tego, żeby chwalić się farmingami tylko ..rywalizacją z innymi. Jak zezłomujesz równego sobie, jak pokażesz coś wiecej niż farming to wstaw to w ST.

Ba! Powiem więcej jak złapiesz zawrócone stacjonuj ze stratą, ale wciąz będzie na Twoja korzyśc jako wygranego bo Twoja starta bedzie mniejsza niż obrońcy WSTAW TO

Zupełnie nie rozumiesz, ze tu nie chodzi o zysk tylko o umiejętności lub jakąś interakcje z równymi sobie...

.. to ze zarobiles na farmingu nawet miliard gówno mnie obchodzi i pewnie innych ambitnych graczy. To moze pasjonowac Twoich przydupasow z sojuszu

Na Twoj temat i Twojej pracy nie bede sie rozwodzil bo Twoja osoba ani mnie grzeje ani ziebi .. Twoja gra tez .. nic nie pokazales poki co jak dla mnie a napisales szumnie w ktorym komentarzu o "umiejetnosci obserwacji" Gdyby dobrzy gracze to czytali to pewnie tez by mieli ubaw jak ja...

Odpisz mi znowu jak to chcesz sie pochwalic kolejnym zyskiem w ST i ile z tego wybudujesz Pancernikow ... bedziemy kontynuowac ...moze za 10 razem zrozumiesz co krytykuje bo przeciez nie wielkosc Twojej floty nie styl grania tylko to ze nie ma sie czym chwalic do dzialu ST .... gdyby byl mniejszy procent rownie ambitni gracze wstawialiby farmingi na idlerach, ale czy o to chodzi w tej grze? czy az tak zeszla na psy ?

• zwymiotowac wypociny? ze jak?

Swoja droga serio uwazasz, ze musisz 'czekac' na wiekszy zysk? Tzn nie potrafisz ugrac nic poza brakiem fs? lol niezlych mamy tytanow :) flota moze zrobic milion % ale na kim przeciez kazdy robi fs :(((((

moze przejdz tranzycje na eko, z twoja liczba punktow przynosi to wieksze zyski tylko musialbys najpierw z glowa zainwestowac w formy zycia...