Extreme ThC Smoker[INSOMNIA] vs. Eol[Feniks] ~ 13.404%

• Dnia 17-05-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Extreme ThC Smoker [INSOMNIA]

Krążownik 172.659

Okręt wojenny 80.121

Pancernik 332.302

Obrońca Eol [Feniks]

Mały transporter 31.771

Duży transporter 32.141

Lekki myśliwiec 16.519

Ciężki myśliwiec 3.039

Krążownik 2.406

Okręt wojenny 979

Recykler 12.453

Sonda szpiegowska 58.137

Bombowiec 463

Satelita słoneczny 722

Niszczyciel 511

Gwiazda Śmierci 2

Pancernik 499

Reaper 325

Pathfinder 2.336

Wyrzutnia rakiet 840.000

Lekkie działo laserowe 100.000

Ciężkie działo laserowe 10.000

Działo Gaussa 2.000

Działo jonowe 2.000

Wyrzutnia plazmy 2.500

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Extreme ThC Smoker [INSOMNIA]

Krążownik 168.061 ( -4.598 )

Okręt wojenny 79.448 ( -673 )

Pancernik 330.095 ( -2.207 )

Obrońca Eol [Feniks]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

79.106.211 Metalu, 43.515.042 Kryształu i 72.188.099 Deuteru

Agresor stracił łącznie 361.317.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 3.689.348.000 jednostek.

At these space coordinates now float 683.545.600 metal, 559.560.000 crystal and 97.330.400 deuterium.

Agresor przejął łącznie 194.809.352 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

combatreport.harvest.attacker.captured

683.545.600 metal, 559.657.865 crystal and 97.330.400 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 574.196.811

Kryształ: 472.611.907

Deuter: 127.217.499

agresor zyskał łącznie 1.174.026.217 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.810.143.211

Kryształ: -843.464.042

Deuter: -230.550.099

obrońca stracił łącznie 3.884.157.352 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• :trollface::trollface::trollface:

Latanie po satkach? Ponad 1kkk zysku z czego z satelit nieco ponad 1%, a dokładnie 1 444 000 surowców z satelit.

A to, że Extreme miota całe uni to widzę, że już wszystkich boli. Ale dooooobrze. Niech boli!

Brawo Ex :thumbup::6stars:

• Wstydziłbyś się wstawiać takie latanie po satkach :-)

Obawiam sie ze zostales zezlomowany przez linijke kodu ogame.ninja albo cos podobnego :(((

Obawiam się ,że masz błędny tok myślenia proponuje go zmienić bo marnie cię widzę... To że masz tak niską ocenę samego siebie myśląc ze taki st robią boty i bez ich używania nie da się nic ustrzelić nie znaczy że każdy tak ma... Codziennie dostaje obraźliwe wiadomości że jestem botem etc jesli tak jest to dlaczego nadal pakuje w recki osobników twojego pokroju? Próbujecie wchodzić w jakieś konfrontacje słowne a gdy tak jednak zdecyduje się wymienić kilka zdań z takim pajacykiem okazuje się że prymusami w szkole nie byliście świadczy o tym wasza wiedza czasami się zastanawiam jak jednemu czy drugiemu nie wstyd w ogóle cokolwiek napisać z tak opłakanym zasobem słów jeżyka polskiego, zamiast siać ferment weźcie się za ich naukę...

• Maruda - marudzisz i na dodatek obraziłeś swojego kolegę extreme, któremu zarzuciłeś miotanie się czyli chaotyczne beznadziejne ataki po całym uni .... bo to właśnie znaczy "miotać się". Jak widać po wypowiedzi extreme należysz do "osobników pakowanych twojego pokroju, który próbuje wchodzić w konfrontacje słowne okazuje się nie być prymusem"

Extreme - tak jak bez dania racji kyabe posądził Cie o używanie bota tak Ty na jego poziomie zarzuciłeś mu brak szkół co z jego wypowiedzi zupełnie nie wynika. Na dodatek Twoja właśnie wypowiedz i ilość w niej błędów świadczy, że też orłem nie byłeś i macie remis w tej "wojnie" słownej. Też nie byłem orłem z ortografii dlatego zostałem inżynierem więc przewidując dalsze wypominki ortograficzne proszę się odwalić ;-)

Do rzeczy.

Co do tego latania po satkach i wstawiania tego w ST chodziło mi o to, że dział ST służył kiedyś (być może to się zmieniło) by pochwalić się jakimś ciekawym starciem. Umiejętność zarwania nocy by polecieć na flotę stojącą w bunkrze do wyczynów nie należy. Co do zysku ...no to smacznego i gratuluje. Miałem to sam rozwalić by uniknąc takich napaleńców co zjadą komuś 3 mld obrony by samemu zarobić miliard, ale to mogę zrozumieć. Chwalić się nie ma jednak czym dlaego porównałem to ironicznie lataniem po satkach.

Swoją flotą chwalił się już w innych St więc jak to miał na celu to się powtarza.

Rozumiem to tylko jeśli chciał mieć w swoim CV, ze dał rade zezłomować Eol'a.... no to faktycznie nawet na stracie powinien polecieć.

Już wszystko wyjaśnione?

• Dziękuje jak dla mnie zysk to zysk nie ma znaczenia że jest mały zrobię 10x taki i sumka jest satysfakcjonująca... Tak zgodzę się,że wlecenie w bunkier nie jest jakimś wielkim wyzwaniem a bardziej umiejętność obserwacji się kłania... Jednak przykro patrzeć jak nie wyciąga się wniosków z popełnionych błędów, miałeś doskonałą świadomość co cię czeka bo to nie pierwszy raz kiedy kończysz w moich rekinach ale i nie tylko moich... tak powstają burze na forum gdy jedna osoba próbuje wmówić drugiej że czarne to czerwone...

• no bo mi jest gance gal .. ja tutaj nie gram. Chce odslonic ostatnie dwa pola w technologii form zycia bo tego w ogame nigdy nie zrobilem bo za moich czasow tego nie bylo w grze. Ogame przeszedlem kilka razy i zrobilem wszystko co bylo do zrobienia flotą. Teraz gra zaplac by wygrac mnie nie bawi ... Jak zlikwidują może kiedyś paczki sraczki i dupaczki i normalnie bedzie zaplac za gre a potem graj na rownych szansach z wszystkimi to bym moze wrocil

Co do uczenia sie na bledach to wciaz pewnie bedzie gdzies tam flota w bunkrze stala bo mi szkoda czasu na normalna gre. Jak nie zdaze jej zezlomowac to ktos wleci ... jak nazbieram troche surowca i puszczam w formy zycia .. granie flota na uniwersum o predkosci x1 nie jest na moje nerwy x4 wydaje mi sie nawet za wolne.

Moze wytrzymam a moze nie do zrobienia ostatnich dwoch pol technologii ... bedziesz sobie na odlaka wlatywal bedzie jeszcze latwiej nie bedziesz musial do 4 rano czekac

• Wstydziłbyś się wstawiać takie latanie po satkach :-)

Obawiam sie ze zostales zezlomowany przez linijke kodu ogame.ninja albo cos podobnego :(((

Obawiam się ,że masz błędny tok myślenia proponuje go zmienić bo marnie cię widzę... To że masz tak niską ocenę samego siebie myśląc ze taki st robią boty i bez ich używania nie da się nic ustrzelić nie znaczy że każdy tak ma... Codziennie dostaje obraźliwe wiadomości że jestem botem etc jesli tak jest to dlaczego nadal pakuje w recki osobników twojego pokroju? Próbujecie wchodzić w jakieś konfrontacje słowne a gdy tak jednak zdecyduje się wymienić kilka zdań z takim pajacykiem okazuje się że prymusami w szkole nie byliście świadczy o tym wasza wiedza czasami się zastanawiam jak jednemu czy drugiemu nie wstyd w ogóle cokolwiek napisać z tak opłakanym zasobem słów jeżyka polskiego, zamiast siać ferment weźcie się za ich naukę...

To zlap kogos z top a nie sie prezysz na kogos z 50x mniejsza iloscia floty albo spamujesz bfs po twoich regularnych aautomatycxnych skanach calego uni podczas ktorych nie jestes w stanie odp ma pw bo po pprostu cie nawet nie ma przy kompie... Na ciebie jest juz plik w excel I prawda wyjdxie na jaw... chyba kazdy juz przerabial taka sytuacje... caly swiat jest w bledzie. Bo thc ma racje... mhm predzej wizje narkotyczne po tym calym thc xD

• Extreme Ty chyba po Twoich wypowiedziach dalej nie rozumiesz o co mi chodzi. Ty sobie chłopie graj jak chcesz lataj po satkach, idlerach, niszcz bunkry za miliardy po pare setek milionow zysku ja do tego nic nie mam ...moze nawet pochwalam w przypadku bunkrow (gdyby bylo aktywnych 1000 graczy a nie 100 to juz w szczegolnosci), ale kurcze nie wstawiaj tego do dzialu ST bo to jest chłam nie ST. Gdyby ktos tutaj wstawail farmingi swoje z sondami na idlerach to bys sie cieszyl? Jak dla mnie to to samo co robisz.

I tutaj kyabe powyzej dobrze ci napisal ... zlap kogos z dobrym TOP przynajmniej takim TOP 40 jak dla Ciebie i wstaw a nie te farmingi ...Ty oczywiscie dalej nie zrozumiesz bo wytykanie braku i zrozumienia i szkoly to Twoja specjalnosc a przyjecie rady to juz niekoniecznie

• Ogarnijcie się! Ten dział to wstawianie st. Każde starcie, które przekracza 2k% to st. I Ex będzie wstawiał co mu się podoba. Niezależnie czy Wam się to podoba czy nie. Eol to, że zostawiasz flotę w bunkrze i prosisz się o jej spakowanie to już Twoja sprawa. To, że ktoś przebija się przez Twój bunkier i robi na tym zysk rzędu dużej banki surki to Twój problem. Klep dalej bunkry. Może kiedyś Ex się nie przebije :trollface: a co do st na wyższym top to raczej nie Wam decydować kogo Ex ma pakować 8) dopóki nie jesteście zieloni to jesteście w kajecie :evil:

Extreme podbijam wiadomość Gringo. Zacnie było grać z Tobą. Piona byku :) a od marudzenia jestem ja, więc tymi co się pode mnie podszywają i Ci marudzą to olej :piwko:

• Jesteśmy maruda z innej szkoły.

Komentuje bo takie jest moje prawo i skoro prosi się o komentarz to go dostaje:

Żenujące starcie

P.S. i jak widzę ja komentujecie cały Wasz sojusz jest żenujący. Kiedyś gracze mieli więcej klasy (nie ja) i wiedzieli czym się warto chwalić. Teraz liczy sie tylko kupic zbudowac flote milion razy silniejsza i przypadkiem nie zaczepiac rownych sobie...

• Eol

Generalnie to muszę Ci powiedzieć, że jesteś turbo dzbanem wiesz? Robisz z siebie lotnika, a jesteś pipa nie lotnik. Na praktycznie każdej unii co grałeś łapałeś kilka gongów, albo zapinałeś wieczne urlopy bo presji nie wytrzymywałeś. 99% Twoich starć to były bfsy albo okna a piszesz o finezji i trafieniu czegoś większego xD Ego masz wybujałe, ale jak co unii jesteś farmą. Życie :)

• Eol

Generalnie to muszę Ci powiedzieć, że jesteś turbo dzbanem wiesz? Robisz z siebie lotnika, a jesteś pipa nie lotnik. Na praktycznie każdej unii co grałeś łapałeś kilka gongów, albo zapinałeś wieczne urlopy bo presji nie wytrzymywałeś. 99% Twoich starć to były bfsy albo okna a piszesz o finezji i trafieniu czegoś większego xD Ego masz wybujałe, ale jak co unii jesteś farmą. Życie :)

No w końcu napisał ktoś coś o mnie co mnie ewidentnie dobrze zna! Tylko mała poprawka ... to nie ja robię z siebie turbo lotnika tylko, to ta wyciąga ze mnie miłość do latania. Przykro mi, że dla mnie Koneho Maldito jesteś nonejmem, Miło Cie poznać :-)

• Eol

No w końcu napisał ktoś coś o mnie co mnie ewidentnie dobrze zna! Tylko mała poprawka ... to nie ja robię z siebie turbo lotnika tylko, to ta wyciąga ze mnie miłość do latania. Przykro mi, że dla mnie Koneho Maldito jesteś nonejmem, Miło Cie poznać :-)

Przypomnieć Ci jak na Pasi gongi dostawałeś? :trollface: Ja sobie tutaj rekreacyjnie gram na emeryturce ogejmowej. Po co podawać swój nick i wyrzucać połowę uni na urlopy? Nonsens, ja się tutaj dobrze bawię (mimo prędkości x1), pogram jeszcze z 3-4 tygodnie i kasacja. Później może znowu na jakimś unii pojawię się pomęczyć lamusów.