Stachu [MNS] vs. Chcesz Buszka ~ 65240%

• Szymek jestem pod wrażeniem, napisałeś pare postów bez błędu ortograficznego. Młodego możesz do przedszkola posyłać, co najwyżej. No tak mistrzu skilla, teraz przejdźmy do tych historycznych wypowiedzi o Twoich super starciach, pokaz co potrafisz Młody na Galaretce, bo póki co to tylko gonga dostałeś. Ale nie czekaj, lepiej się mądrzyć i udawać pro elo niż cokolwiek zrobić, Młodziaku!

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]

• Szymku stare przyslowie mówi " pies, który głośno szczeka, nie gryzie" i to jest idealnie pasujące do Ciebie. Na tyle dałeś nam się tu poznać. Lamenty, czepialstwo, ubliżanie innym a po za tym zero umiejętności... O ile z Chariskiem średnio się obecnie toleruje o tyle on chociaż coś robi. Cały ambaras jest o to że powinieneś skończyć żyć tym co było i pójść na przód.

Gz Stachu jeszcze raz, co by się nam sondy nie spotkały "^^

• Szymuś miśku mój kochany. Zdejmij urlopik to będziemy mogli spędzić trochę więcej czasu razem. Ty, ja, moje recki. Wiem że to lubisz. <3

Stachu wariacie twój temat ma większe wzięcie niż mój w DiD. Zazdrosny jestem

• Fabiano Ja nie wiem o jakiej butli mówisz śmieciu boś nikt , a teraz i bunego wciągnąłeś bo i on złomuje z boody oba kasztany siebie warte :)

Ps 1 spoko że stare zdjęcie wybrałeś poziom obsługi face na 3 +

Ps 2 pisałem ci amebo naucz się wysławiać bo mało zabawny mem z połową zdania jest tak samo wart jak twoje telefony za czasów europy i pucowanie sobie wacka jaki to pro jesteś haha ^^

Ps 3 wiesz co do gejowskich zapędów zmień sobie nick na ten dawniejszy jak megawonsz tępaku

Ps 4 to co z tym screenem jak mnie przepraszasz i prosisz o wrócenie do soja pokaż jaki kozak jesteś jak dupa się pali :D

• Ale miło się zrobiło :D

A tak w ogóle to graty starcia Stachu bo to chyba post na ten temat był? Czy coś mi się pomyliło i wpisałem się w "Roast Szymona part 2"? ;)

A Buszkowi więcej świeżutkiej zieleni :D i :szo:

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• zaraz się part 3 zacznie xD

Beljal już chyba zaczął z tego co widziałem na forum :D

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein