Angelsin , wróć lepiej do teorii spiskowych o pushach to lepiej ci wychodzi
Stachu [MNS] vs. Chcesz Buszka ~ 65240%
- Stachu
- Closed
-
-
Angelsin , wróć lepiej do teorii spiskowych o pushach to lepiej ci wychodzi
Przyjacielu nie będziesz mi życia układał, to że Ciebie jak każdego przeczkolaka trzeba za rękę prowadzić nie znaczy że tyczy to każdego.
Szymuś - "keep calm and take a deep breath"
-
Nie zagalopowywuj się z tym " przyjacielem " boś nikt , od push teorii mi możesz jedynie korki dać , a co do przedszkola to moje dziecko wykazuje przejawy większego ogarnięcia
-
Nie zagalopowywuj się z tym " przyjacielem " boś nikt , od push teorii mi możesz jedynie korki dać , a co do przedszkola to moje dziecko wykazuje przejawy większego ogarnięcia
Od Ciebie na pewno jest bardziej rozgarnięte.
Ranisz moje uczucia, odrzucasz mnie... Nie wiem jak się pozbieram
-
Idz tam młody szukać kolejnego pushu chętnie się pośmieje
Dobra nie robie off topu szkoda na cb temat zaśmiecać
-
Szymek jestem pod wrażeniem, napisałeś pare postów bez błędu ortograficznego. Młodego możesz do przedszkola posyłać, co najwyżej. No tak mistrzu skilla, teraz przejdźmy do tych historycznych wypowiedzi o Twoich super starciach, pokaz co potrafisz Młody na Galaretce, bo póki co to tylko gonga dostałeś. Ale nie czekaj, lepiej się mądrzyć i udawać pro elo niż cokolwiek zrobić, Młodziaku!
-
Szymku stare przyslowie mówi " pies, który głośno szczeka, nie gryzie" i to jest idealnie pasujące do Ciebie. Na tyle dałeś nam się tu poznać. Lamenty, czepialstwo, ubliżanie innym a po za tym zero umiejętności... O ile z Chariskiem średnio się obecnie toleruje o tyle on chociaż coś robi. Cały ambaras jest o to że powinieneś skończyć żyć tym co było i pójść na przód.
Gz Stachu jeszcze raz, co by się nam sondy nie spotkały "^^
-
Ochłoń zanim na kogoś siadziesz bo robisz z siebie pośmielisko
Oj tam lubię siąść na takie miernoty jak wy bo zawsze ciężko zapracować na to potraficie
Miernoty chociaz graja nie szczekają z U xD
Ale szacun tyle wypowiedzi bez błędów synek pomagał?
-
Szymuś miśku mój kochany. Zdejmij urlopik to będziemy mogli spędzić trochę więcej czasu razem. Ty, ja, moje recki. Wiem że to lubisz.
Stachu wariacie twój temat ma większe wzięcie niż mój w DiD. Zazdrosny jestem
-
Fabiano Ja nie wiem o jakiej butli mówisz śmieciu boś nikt , a teraz i bunego wciągnąłeś bo i on złomuje z boody oba kasztany siebie warte
Ps 1 spoko że stare zdjęcie wybrałeś poziom obsługi face na 3 +
Ps 2 pisałem ci amebo naucz się wysławiać bo mało zabawny mem z połową zdania jest tak samo wart jak twoje telefony za czasów europy i pucowanie sobie wacka jaki to pro jesteś haha ^^
Ps 3 wiesz co do gejowskich zapędów zmień sobie nick na ten dawniejszy jak megawonsz tępaku
Ps 4 to co z tym screenem jak mnie przepraszasz i prosisz o wrócenie do soja pokaż jaki kozak jesteś jak dupa się pali
-
-
zaraz się part 3 zacznie xD
-
zaraz się part 3 zacznie xD
Beljal już chyba zaczął z tego co widziałem na forum
-
Szymuś miśku mój kochany. Zdejmij urlopik to będziemy mogli spędzić trochę więcej czasu razem. Ty, ja, moje recki. Wiem że to lubisz.
Stachu wariacie twój temat ma większe wzięcie niż mój w DiD. Zazdrosny jestem
Najważniejsze żeby być słownym
-