ROSA sie wykraczyła
-
- 11.13.3
- aifel
-
-
Mam to samo, nie moge ruszyc floty.
-
Mi zniknęła flota cała z expedycji. Powinna wrócić już, a nie ma powiadomień o powrocie. Kolejnych expedycji wysyłać nie mogę. 15/30 slotow zajetych, a pokazuje komunikat o limicie.
-
Z tego się dowiedziałam problemu już z flotami nie ma.
-
Z tego się dowiedziałam problemu już z flotami nie ma.
a jak ktoś miał uciec przed atakiem i go zlagowało to jest ok??
-
Była informacja o tym, że przeprowadzona zostanie konserwacja.
Nie zaleca się w takich wypadkach czekać do ostatniej chwili by uciec przed atakiem.
-
Nie zaleca się w takich wypadkach czekać do ostatniej chwili by uciec przed atakiem.
nic sie sie stało Polacy nic sie nie stało nic sieeeeee niiiiiiiie stałłłłłłłłłłłłłłłłllo Polacy nic sie nie stało i tak dalej ......
-
komunikat byl dopiero jak wywalilo z gry xd
-
dramatyzujecie jak zawsze trzeba przejść na moony inne planety odświeżyć kilka i po sprawie A aktualizacja jak każda poprzednia przez chwilę nie można się zalogować albo jak jest bardziej zlozony problem to po zalogowaniu wywala I piękna ikonkę spalonej sondy szpiegowskiej można zobaczyć sane bonusy
-
Konserwacja wszystko tłumaczy. Dzięki info o konserwacji to gracze są jebani po całości i ticety wtedy nie mają racji bytu. Dobrze wiecie że przynajmniej 80% graczy nie wchodzi na forum. Takie info powinniście wysyłać w grze. To wazniejsza wręcz kwestia jak unifusion