Malec ( BHW ) vs. czarny ksiaze ( Assassin )~ 2.523.734%

• Dnia 20-04-2024 07:58:16 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Malec [BHW]

Krążownik 4.024.423

Okręt wojenny 5.008.938

Obrońca czarny ksiaze [Assassin]

Mały transporter 172.268

Duży transporter 188.333

Lekki myśliwiec 17.105.233

Ciężki myśliwiec 351.146

Krążownik 320.374

Okręt wojenny 240.447

Statek kolonizacyjny 5

Sonda szpiegowska 5.529.579

Bombowiec 32.174

Niszczyciel 37.228

Gwiazda Śmierci 25.002

Pancernik 31.837

Reaper 72.156

Pathfinder 658.965

Wyrzutnia rakiet 113.970

Lekkie działo laserowe 1.002

Ciężkie działo laserowe 667

Działo Gaussa 563

Działo jonowe 200

Wyrzutnia plazmy 1.000

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Malec [BHW]

Krążownik 1.690.231 ( -2.334.192 )

Okręt wojenny 2.341.813 ( -2.667.125 )

Obrońca czarny ksiaze [Assassin]

Mały transporter 0 ( -172.268 )

Duży transporter 0 ( -188.333 )

Lekki myśliwiec 0 ( -17.105.233 )

Ciężki myśliwiec 0 ( -351.146 )

Krążownik 0 ( -320.374 )

Okręt wojenny 0 ( -240.447 )

Statek kolonizacyjny 0 ( -5 )

Sonda szpiegowska 0 ( -5.529.579 )

Bombowiec 0 ( -32.174 )

Niszczyciel 0 ( -37.228 )

Gwiazda Śmierci 25.002 ( -0 )

Pancernik 0 ( -31.837 )

Reaper 0 ( -72.156 )

Pathfinder 0 ( -658.965 )

Wyrzutnia rakiet 0 ( -113.970 )

Lekkie działo laserowe 0 ( -1.002 )

Ciężkie działo laserowe 0 ( -667 )

Działo Gaussa 0 ( -563 )

Działo jonowe 0 ( -200 )

Wyrzutnia plazmy 0 ( -1.000 )

Mała powłoka ochronna 0 ( -1 )

Duża powłoka ochronna 0 ( -1 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor stracił łącznie 227.719.068.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 146.744.916.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 178.522.182.300 metalu i 73.851.299.900 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

combatreport.harvest.attacker.captured

90.563.414.710 Metalu i 38.583.172.290 Kryształu

combatreport.harvest.defender.captured

508.890.801 Metalu i 508.890.802 Kryształu

4.733.815.060 Metalu i 4.733.815.061 Kryształu

1.521.553.057 Metalu i 1.521.553.058 Kryształu

1.133.708.137 Metalu i 1.133.708.138 Kryształu

1.521.948.374 Metalu i 1.521.948.374 Kryształu

6.255.684.371 Metalu i 6.255.684.372 Kryształu

2.655.498.385 Metalu i 2.655.498.385 Kryształu

1.383.607.400 Metalu i 1.383.607.400 Kryształu

9.298.889.316 Metalu i 9.298.889.316 Kryształu

3.043.106.115 Metalu i 0 Kryształu

combatreport.harvest.defender.total

32.056.701.016 Metalu i 29.013.594.906 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -76.141.050.290

Kryształ: -17.763.046.710

Deuter: -4.668.384.000

agresor stracił łącznie 98.572.481.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -56.566.287.984

Kryształ: -20.202.983.094

Deuter: -8.905.349.000

obrońca stracił łącznie 85.674.620.078 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

[align=center]

Przepraszam tu mialem problem jak to wstawic bo dawno nie wystawialem ST:trollface::rebels:

Tu krotka historia .

To juz drugi raz jak atakujacy gracz Malec lecial na moj skromny top 150 . Mialem 10 min na podjecie decyzji . Do wyboru byly dwie opcje , ucieczka albo obrona . Zdecydowanie podstawilem cala moja flote co posiadalem do dyspozycji . Haczyk byl tego typu ze atakujacy atakujac na ksiezyc nie spodziewal sie wiekszej ilosci w postaci 25 k gwiazd smierci , ktore to zostaly przeteleportowane w ostatnich sekundach .

Po starciu ja zabralem sie do mozolnego zbierania pz . Powodem byla mala ilosc recyklerow . ?(

Miedzy czasie atakujacy nawiazal ze mna kontakt . Pogratulowal udanej obrony . :thumbup:

Tu wiadomosci od Atakujacego ;

Jak byś mógł to mój wpis :

Miało być ładnie procentowo i zyskownie a wyszło ładnie tylko procentowo , nie mniej jednak to cyferki i zabawa więc bawimy się dalej .

Gratulacje dla obrońcy postawy ,dał mi pstryczka w nos ,ale miły człek , wstawia to ST za mnie bo nie mam konta na boardzie a dla samego procentu i niewiedzy graczy co się wydarzyło w STatystykach ,wypadało by to zrobić ,no i obrońca wyszedł na tym o wiele lepiej choć niby to Ja jestem wygrany .Pozdrowienia dla sojuszu znajomych i kto chce być pozdrowiony .Dla obrońcy GRATULACJE i dla nas SzO , widzimy się w terenie :)

:lool:

Recki wysłałem tyle co miałem ,a z braku dexu wysyłałem je na 70% lotu , więc brak dexu dał o sobie znać ,do tego brak recków ,no i niespodzianka typu 25k GŚ :) bo tak to bym się przebił ,zabrał surkę z moona do 0 i recków by straczyło :)

tyle oddal dok kosmiczny :graczowi Malec

371136x Krążownik
    424072x Okręt wojenny

A tyle oddal mi : ( czarny ksiaze )

Mały transporter27.907
    Duży transporter30.509
    Lekki myśliwiec2.771.047
    Ciezki myśliwiec56.887
    Krążownik51.900
    Okrętwojenny38.952
    Bombowiec5.212
    Niszczyciel6.030
    Pancernik5.157
    Rozpruwacz11.689
    Pionier106.752

:trollface: tak ze udany zlom pod dom .

Pozdrawiam Serdecznie moj Sojusz i wszystkich przyjezdnych mi graczy na uni . :trollface:

• Miało być ładnie procentowo i zyskownie a wyszło ładnie tylko procentowo , nie mniej jednak to cyferki i zabawa więc bawimy się dalej .

Gratulacje dla obrońcy postawy ,dał mi pstryczka w nos ,ale miły człek , wstawia to ST za mnie bo nie mam konta na boardzie a dla samego procentu i niewiedzy graczy co się wydarzyło w STatystykach ,wypadało by to zrobić ,no i obrońca wyszedł na tym o wiele lepiej choć niby to Ja jestem wygrany .Pozdrowienia dla sojuszu znajomych i kto chce być pozdrowiony .Dla obrońcy GRATULACJE i dla nas SzO , widzimy się w terenie :)

:lool:

Recki wysłałem tyle co miałem ,a z braku dexu wysyłałem je na 70% lotu , więc brak dexu dał o sobie znać ,do tego brak recków ,no i niespodzianka typu 25k GŚ :) bo tak to bym się przebił ,zabrał surkę z moona do 0 i recków by straczyło :)

Niby co Ty jesteś? xD

Kolega agresor wiedzę o tym kto jest zwycięzcą w starciu bez rozstrzygnięcia ma dokładnie taką jak z lataniem na akcie :ocb::ocb:

Obrońcy wielkie graty za jaja i decyzję o podstawce. Utarcie nosa czasem lepiej smakuje niż te parę obrazków :trollface:

SzO :beaten:

• Trochę szkoda tych myśliwców.

W przypadku gdy obrońca ma słabszą flotę, to ja na jego miejscu bym uciekł, a nie podstawił flotę, skoro nie było zysku a strata. :D

Jeśli taką decyzję podjął to spoko, bo całe starcie wyszło oczywiście super.

Świetnie zrobiona podstawka GŚ. :thumbup:

Spora ilość tych GŚ. :5stars:

Agresor trochę wpadł, nie znając składu całej floty, zaryzykował.

Gratulacje dla obrońcy, mimo tak dużej straty. :goodjob:

Starcie bardzo interesujące. :brawo:

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor stracił łącznie 227.719.068.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 146.744.916.000 jednostek.

Wg regulaminu forum 'wygranym' jest osoba która podczas bitwy remisowej poniosła mniejsze straty wygenerowane w RW ;) Wiec w tym przypadku obrońca.

• Dziekuje Kasai . <3

Gdybym mial wiecej czasu na symulacje bitwy , napewno bym nie podstawial calej floty . Ale podszedlem do zasady im wiekszy sklad, wiecej miesa armatniego , wieksze straty atakujacego .:fa: Punktowo juz mam wszystko odbudowane nawet z malym plusem .

:6stars:

• No i tu jeszcze się wpiszę bo wypada , kolega księciuniu troszkę namieszał z wklejaniem raportu ,w pierwszej wersji wyszło że zostałem astralnie zmasakrowany i złom zebrał księciuniu ,wpisy poszły takie jakie poszły ,prawda jest jak widać inna ,,mniej strat i jeszcze dok oddał troszku ,w sumie tyle co straciłem w przeliczeniu na flotkę to jak bym stracił 1kk OW ,wiec żadna strata a % zacny ,jak zbieg okoliczności był by inny ,a nie był :|to wyszło by inaczej ,ale wyszło jak wyszło i Ja na pewno nie będę płakał nad rozlanym mlekiem :)

Panie depesza , tak byłem w NW

Mam nadzieję że ten (pakiet odbudowy) który napisałeś ,nie miałeś na myśli paczek ,bo nie jestem paczkomatem i myślę że to widać ,to by było na tyle ,pozdrawiam i do następnego STarcia :piwko:

Jak widać w kolejnym STarciu flotka u mnie też wróciła prawie do stanu pierwotnego ,też trochę flotki sprzedałem która mi nie była do niczego potrzebna ,więc różnica w punktacji też jest inna ,to tak dla wiedzy co niektórych krzykaczy którzy szukają dziury w całym :)

• Hmmmmm , chwile mnnie nie było , a tu takie procenty się kręcą , cytując klasyka "a co tu się staneło" :popcorn::ocb::ocb::ocb:

Na moje skromne oko lot na tak zwaną "pałę" z przerostem mocy nad treścią, gdzie te GS-y były nie raz tramsparentne, zapewne z przyzwyczajenia latając na ochłapy :offtop: . Obrońca nie nowicjusz więc wykorzystał sytuacje wzorowo :brawo: , złom pod dom najbardziej cieszy :popcorn:

Co do atakiera , brak słów z takim doświadczeniem, choć to nie pierwszy raz po tej stronie w podobny sposób :szo:

• Hmmmmm , chwile mnnie nie było , a tu takie procenty się kręcą , cytując klasyka "a co tu się staneło" :popcorn::ocb::ocb::ocb:

Na moje skromne oko lot na tak zwaną "pałę" z przerostem mocy nad treścią, gdzie te GS-y były nie raz tramsparentne, zapewne z przyzwyczajenia latając na ochłapy :offtop: . Obrońca nie nowicjusz więc wykorzystał sytuacje wzorowo :brawo: , złom pod dom najbardziej cieszy :popcorn:

Co do atakiera , brak słów z takim doświadczeniem, choć to nie pierwszy raz po tej stronie w podobny sposób :szo:

Jak Ty mi teraz zaimponowałeś (wąski) znamek ,ta twoja wypowiedź to normalnie klasyk sam w sobie ,no teraz będę wiedział jak mam grać ,nie na pałę przede wszystkim ,no ale jak ma się taki MUSK jak Ty no to nie ma się co dziwić łał ,no to już zrozumiałem i jestem z tobą i za tobą i jak też chcesz to przed tobą ,miłego dalszego rozmyślania nad moimi działaniami ,no i oczekuję dalszych pouczeń ,w końcu nie byle kto jesteś i nawet nie wiesz że wiedza cię przerasta . No też dziękuję ,bo nawet mnie pochwaliłeś ,choć zapewne nie chcący a mianowicie (z takim doświadczeniem) - jednak za małym ,bo poleciałem na PAŁĘ i to się zemściło na tobie znamciu ,pewnie zapytasz dla czego na tobie ? Już wyjaśniam ,według mnie za mocno się podnieciłeś NIE swoimi stratami w cyferkach ,ale szukasz zaczepki jakiejkolwiek jak widać ,bo w drugim ST nawet nic nie wpisałeś .Zacznij patrzyć może na swoje cyferki i grę ,będzie milej dla samego spokoju ducha . Pozdrawiam ,miłego weekendu i nie lataj na PAŁĘ ;) w sumie jak byś nie latał sam na pałę ,to byś praktycznie nie latał hymm

Ps. To chyba już się wyjaśniło dlaczego nie jestem w NW trafi się taki jeden padawan (z przerostem mocy nad treścią ) i tak to się kończy masz warkoczyk znamuś ?

• @Znemek i @Malec po co te przytyczki ??

Coś się dzieje, jest ryzyko jest zabawa.

Na piwo się umówcie :P

Pozdrowienia ze Szczecina dla znajomych, byłych i obecnych sojuszników.

Choć nawet olesniczanin wpadł niedawno z wizytą do mojego sojusznika to też nie można mieć żalu.

Jego podsumowanie po ostatnim ST spodobało mi się bardzo. Zawsze twierdziłem że to tylko cyferki :)

Pozdrawiam wszystkich graczy Kalyke

Styrtasiepali -pamiętaj zabawa i szacunek nie tylko drwina i poniżanie, to tylko cyferki

Obrońcy gratulacje a atakującemu zaparcia i chęci gry.

• Pozdrawiam wszystkich graczy Kalyke

Styrtasiepali -pamiętaj zabawa i szacunek nie tylko drwina i poniżanie, to tylko cyferki

Obrońcy gratulacje a atakującemu zaparcia i chęci gry.

Niczyja wina, że nie rozumie ironii i sarkazmów biorąc wszystko na poważnie i wmawiając sobie, że miało być tak, a nie inaczej ^^ Cóż począć . . . :E A Malec pewnie przegapił 1 komorę z tego tabletkowego tygodnia

Pojemnik pudełko kasetka na leki tabletki 7 dni PL

Gratki czarny ksiaze ^^

Malcowi SzO! :)

• On przegapił a Ty wziąłeś o jedną za dużo :P

Natłok codziennych czynności (3 minuty za późno lognąłem :x :P) sprawił, że zapomniałem i ot cała historia

Nie ważne ile lekarz przepisuje, zasada jest "Bierz połowę mniej"

Mi lekarz przepisał kilka wiaderek tabletek ale łykam tylko te niebieskie " na wzmocnienie"

• On przegapił a Ty wziąłeś o jedną za dużo :P

Natłok codziennych czynności (3 minuty za późno lognąłem :x :P) sprawił, że zapomniałem i ot cała historia

Nie ważne ile lekarz przepisuje, zasada jest "Bierz połowę mniej"

Mi lekarz przepisał kilka wiaderek tabletek ale łykam tylko te niebieskie " na wzmocnienie"

Po co to ciągniesz dalej bez jakiegokolwiek sensu? To był tylko żarcik raczej ^^ Powodzonka

• 1. Dla czego twierdzisz że szukam zaczepki ? Zdecydowanie się mylisz bo to nie w moim stylu, a mało tego, Ty doskonale o tym wiesz 🤦

2. Możesz być nawet nade mną i szczerze mi to powiewa, co więcej, mam to w "D"

3. Odnośnie Twojego "Ps." Odszedłeś bo jesteś cienki Bolek aby ogarnąć proste tematy i uwierz że nikt nie szlocha, co więcej, odpoczywamy od setki udostępnianych przez Ciebie raportów pokroju idlaków i twojego mega prostego toku myślenia.

4. Od dawien dawna zastanawiam się czemu się ukrywasz Rafałku "Rafus" pod nowym nickiem "Malec" , obawiasz się że będą ci jechać bardziej po rajtkach jak się do wiedzą że Ty to ta sama lamka?

Ps. Tobie również miłego weekendu i nie spinaj się za bardzo bo nie ma sensu. 😂

• Hahaha no nie mogę ,w sumie prawie się posikałem jak to czytałem i miałem nie odpisywać b0 po co polemizować z warzywem (burakiem)? No ale odniosę się jako ,Cienki Bolek .

1. twoje 1 . szukasz bo taki jesteś i zdecydowanie się nie mylę bo to jest w twoim stylu i to właśnie udowodniłeś odpowiadając właśnie w ten sposób.

2. twoje 2 oczywiście ,podkreślam To ,że byś zrozumiał ,bo ciężko To do ciebie dociera ,To właśnie że masz To w "D" widać ,czytaj punkt pierwszy .

3. No twój temat właśnie był bardzo prosty ,jak Ty jesteś prosty .

(cienki bolek ) ? bo latam po farmach ,może i idlak się zdarzał ?
    I było tego wiele, dla zysku może? z tąd ta Moja flota powstała ?

To musisz obgadać z kilkoma osobami które robią to samo u ciebie w soju ,dla zysku i zabawy ,no ale to (cienkie bolki )w twoich oczach ,no cóż ,widocznie masz świetne zdanie o swoich sojusznikach ,dobrze wiedzieć co o tym sądzisz .

Oleś już wiesz że nie można farmić tylko 500kk dziennie bo zostaniesz BOLKIEM do tego CIENKIM.

A czy ktoś po mnie płakał ?

Myślisz że tego oczekiwałem ?

Mi się nie chciało płakać ze śmiechu czytając twoje posty i twierdzenia właśnie z "D" wzięte ,dla tego odszedłem.

4. twoje 4 .To była prośba ,po co ? To już moja sprawa ,jak widać nie umiesz nawet prostej prośby uszanować , myślę że teraz widać z kim grają twoi sojusznicy .

Ps. spinanie się ? Właśnie udowodniłeś kto tu się spina ,a sens ? no właśnie ,czy to ma sens ? i kto tą prowokację zaczął ? No nic może dorośniesz i zrozumiesz SENS :)