666 [N_P] vs Klosek [UFO] 74 050 %

• Martwy ten nasz dzial st, to i cos se wrzuce.

Pozdro dinozaury, sojuzy i cala ogejmowa spolecznosc.

STARCIE

Pozbierane i raz dofermione, dziekuje i do naSTepnego.

#46w progu :trollface:

Ps, e. Wiekszej soluweczki tu w st nie znalazlem poza moja poprzednia xD gdzie sie podzialy tamte jarmarki tamte stekk z dawnych lat, przypieczone na grillu w panierce ze skillu, pozstal tylko dawnych lat smak, lub p2w

• gratz SowiaK

Martwy ten nasz dzial st, to i cos se wrzuce.

martwy dział, bo jak zwykle w tej grze ktoś zastąpił dobre lepszym i wyszło jak zwykle, efekt : cos nie pykło i nie działa, dobra dość marudzenia:)

widziałem od początku co kombinujesz i wielkie słowa uznania, to co tu (na tym uni) pokazujesz to prawdziwa klasa ,

w odróżnieniu od tych zapyziałych paczkomatów i (dz)banowatych pushomatów bawiących sie na poziomie dabrowy górniczej,

Kloskowi SzO i dalszej checi do zabawy, prognozy na ten i nast tydzień słabe pogodowo wiec można coś tam poklikac:)

• SowiaK Gratuluje przed przekazaniem konta sojusznikowi próbowałeś dopaść mnie nie wiedziałem że taki procent z tych stateczków będzie :)

w odróżnieniu od tych zapyziałych paczkomatów i (dz)banowatych pushomatów bawiących sie na poziomie dabrowy górniczej

wtrafiłeś w sedno Ja z Dąbrowy G poprzedni właściciel a ta plebania to 5 min ode mnie :( :)

pozdrowienia z Yin :)