Co sie stalo na uni??? gdzie cale TOP ?

• Mario po co się tłumaczysz :P?

Virus coś Ty taki urabura się zrobił :D? Grasz tutaj w ogóle :D?

kubanczyk to nie pierdziel że trza kończyć tylko skończ :P jedna męska decyzja a nie jak baba podczas ciąży bądź okresu, milion pomysłów na minutę i co chwila zdanie zmieniać, podpaskami też się z babą wymieniacie :D? Oby nie tymi zużytymi już hahaha :beaten:

A jeżeli chodzi o przyjęcie Klakiera itd do Feniksów to była moja propozycja ponieważ uważałem że są fajnymi ludźmi z poczuciem humoru i dystansem do gry którego niektórym tutaj ewidentnie brakuje :D

Także jak coś to ciśnijcie mi, spływa to po mnie [ciach]:*

Piwko aj low ju :*

Buziaczki [ciach] :*

Moderator Ruda:
    Nieregulaminowe treści ciach

ST: 89

Lubię se czasem pospamić wkurzając innych ludzi

Grałem na U: 6,10,13,20,43,48,50,56,59

• ZGADZAM SIĘ Z GRACZEM SMITTY07, OSZUKIWANIE W GRZE MOZNA ZAKWALIFIKOWAC DO POSIADANIA DYSTANSU DO GRY.

• ZGADZAM SIĘ Z GRACZEM SMITTY07, OSZUKIWANIE W GRZE MOZNA ZAKWALIFIKOWAC DO POSIADANIA DYSTANSU DO GRY.

Powiem tak.. fanem oszukiwania nie jestem, ba nawet przyslowiowego lizaka ze sklepu nigdy nie [ciach] .Jedyne co skradlem to serce SmiTTy07:love: Ale tak szczerze mowiac gdyby nie bylo paczek i inpostow to cziterow tez by nie bylo.

Za latwo byloby ich wylapac. OG na wlasne zyczenie serwuje takie gownoburze wszystkim ;)

Moderator Ruda:
    Wulgaryzm