Szkoda gadać. Niby perm, a moment powrócił. Szejm on ju.
Co sie stalo na uni??? gdzie cale TOP ?
-
-
Szkoda gadać. Niby perm, a moment powrócił. Szejm on ju.
chyba fajek zapomnial ^^
-
Ta dam.. Żyjem :X
-
Oszuści mogą grać ponownie?:3
-
Bardzo dobrze. Robicie z gry i z siebie posmiewisko.
zmieniny punkt widzenia?
Teraz sojusznicy ^^
Chyba trzeba konczyc ten kabaret, nigdy nie bedzie normalnie.
-
Mario po co się tłumaczysz :P?
Virus coś Ty taki urabura się zrobił :D? Grasz tutaj w ogóle :D?
kubanczyk to nie pierdziel że trza kończyć tylko skończ jedna męska decyzja a nie jak baba podczas ciąży bądź okresu, milion pomysłów na minutę i co chwila zdanie zmieniać, podpaskami też się z babą wymieniacie :D? Oby nie tymi zużytymi już hahaha
A jeżeli chodzi o przyjęcie Klakiera itd do Feniksów to była moja propozycja ponieważ uważałem że są fajnymi ludźmi z poczuciem humoru i dystansem do gry którego niektórym tutaj ewidentnie brakuje
Także jak coś to ciśnijcie mi, spływa to po mnie [ciach]
Piwko aj low ju
Buziaczki [ciach]
Moderator Ruda:
Nieregulaminowe treści ciach -
Mario po co się tłumaczysz :P?
Virus coś Ty taki urabura się zrobił :D? Grasz tutaj w ogóle :D?
kubanczyk to nie pierdziel że trza kończyć tylko skończ jedna męska decyzja a nie jak baba podczas ciąży bądź okresu, milion pomysłów na minutę i co chwila zdanie zmieniać, podpaskami też się z babą wymieniacie :D? Oby nie tymi zużytymi już hahaha
A jeżeli chodzi o przyjęcie Klakiera itd do Feniksów to była moja propozycja ponieważ uważałem że są zajebistymi ludźmi z poczuciem humoru i dystansem do gry którego niektórym tutaj ewidentnie brakuje
Także jak coś to ciśnijcie mi, spływa to po mnie niczym biała wydzielina mego kochanka po mojej twarzy wczorajszej nocy
Piwko aj low ju
Buziaczki k....
ZGADZAM SIĘ Z GRACZEM SMITTY07, OSZUKIWANIE W GRZE MOZNA ZAKWALIFIKOWAC DO POSIADANIA DYSTANSU DO GRY.
-
ZGADZAM SIĘ Z GRACZEM SMITTY07, OSZUKIWANIE W GRZE MOZNA ZAKWALIFIKOWAC DO POSIADANIA DYSTANSU DO GRY.
Powiem tak.. fanem oszukiwania nie jestem, ba nawet przyslowiowego lizaka ze sklepu nigdy nie [ciach] .Jedyne co skradlem to serce SmiTTy07 Ale tak szczerze mowiac gdyby nie bylo paczek i inpostow to cziterow tez by nie bylo.
Za latwo byloby ich wylapac. OG na wlasne zyczenie serwuje takie gownoburze wszystkim
Moderator Ruda:
Wulgaryzm