Fabiano [T R] & YeahBunny [T R] vs. Lord_Puszer [NFZ] ~ 8 939 182,200 % TOP 1 ACS PL

• "Kiryu" ? Mordo ty moja dzięki za pozdro !

Niema gracza na Ogame w którego stronę poleciało by tyle K.. i tyle Ch ... z mojej strony i który by mi się kiedyś tyle razy sprzeciwił na u61 , wiele razy się kłóciliśmy ale zawsze kiedy opadały emocje dogadywaliśmy się i załatwialiśmy sprawę krakowskim targiem .

Razem z Bannym tworzycie tandem jak Romario z Bebeto na mundialu w USA , po prostu nie do zatrzymania .

Gracze na tym uni was zlekceważyli a jak mówi stara ludowa prawda "Pycha kroczy przed upadkiem " .

To trochę zasługa Szymusia iż mu uwierzyli że jesteście lamusami :fshocked:

Graty agresorom a obrońcy co tam chce hehe

• junior poszedl spac wiec mam chwile cos wyrzezbic - wypada sie wpisac wiec czynie powinnosc :)

atakierom gratki - chociaz zobaczymy co tam nasi panujacy na to bo mam niezbity dowod ze flote podnioslem 1s przed starciem - oczywiscie decyzja bedzie subiektywna z reszta jaka by nie byla mi to lotto :)

dzis na pewno nie jeden naskurek sie podrazni od brandzlowania dlatego polecam jakis lubrykant :) - a tak serio jak juz milion razy pisalem to tylko gra - wali mnie to starcie grac bede dalej bo jestem tu dla moich zjebow a nie cyferek a czy tam jestem 1 2 5 czy 150 mi to lotto. 400kkk zlomu u mnie wiec nawet jezeli Go nie uznaja to cos tam zostalo razem z Dokiem. No i wiadomosc smutna - zostaje chlopaki jeszcze bedziemy ogladac kupska na disco :)

Co do samego bledu wracalem z spotkania puscilem na szybko pzta chlopaki maja czas wiec obserwowali policzyli i tyle blad nie blad - mam wazniejsze rzeczy w zyciu wiec ciesze sie ze chociaz na tym polu moglem kogos wspomoc i sprawic cien radosci - czuje sie jak podczas szlachetnej paczki normalnie :D . Ja tam jestem happy dzis jeden z lepszych dni od dluzszego czasu, ogarnolem inwestora na jedna z moich spolek wiec Covidowe problemy za mna - zarobie w kur... pitosu wiec supcio, a do tego spedzilem cudowny dzien z rodzinka i moim synem w dzien dziecka -czego tu chciec wiecej :) - wiec czekamy na wyrok administracji jezeli nie uznaja to Szo dla mnie jak uznaja to peszek co by nie bylo

pozdrowienia dla moich NFZOW i znajomków

• Spuszczacie się nad tematem... Sprawa jest prosta ale jedynie dla ludzi którzy potrafią grać w tę cyferki- może jak wyjaśnię to w końcu wyrośnie tu jakiś przeciwnik żeby był sens wracać do gry- jabol posłał flotę, flota ma czas lotu "x" do punktu dolatuje na czas "y"- tak ta gra działa. Jeżeli czas lotu x odejmiemy od czasu docelowego y to wyjdzie nam dokładny czas puszczania floty "z". Jeżeli "z" jest przed czasem ataku oznacza to że jabol podniósł flotę przed rw i floty mu nie zabiorą- jeżeli zabiorą będzie to sprzeczne z elementarna sprawiedliwością- nie musicie mi dziękować, czasem po %tach mam ambicje profesorsko akademickie.

Pozdrawiam NFZ chociaż nigdy was nie lubiłem.

L.

• też uważam że uciekł flotą ale server nie ogarnął i doszło do starcia takiej ilości to nie dziwne ... ze zlagowało z tego co wiem na Q była taka akcja raz pl i jego wódka atakowali kogoś i uciekł też flotą i surowce które zebrali są ich a flota została u obrońcy czyli tak jakby do starcia nie doszło :D: ale każdy zadowolony

• Jak mowiles, tak zrobiles. Pieknie wyczekany moment. Gratulacje siegniecia po swoje.

Obronca jak rzeczywiscie sprzedal firme, to paczuszkami raz dwa sie odbuduje :)

Patrzac rano na statystyki (przed wejsciem na forum) myslalem, ze sytuacja jest odwrotna. Widac nie pierwszy bug po UF.

• Jak mowiles, tak zrobiles. Pieknie wyczekany moment. Gratulacje siegniecia po swoje.

Obronca jak rzeczywiscie sprzedal firme, to paczuszkami raz dwa sie odbuduje :)

Patrzac rano na statystyki (przed wejsciem na forum) myslalem, ze sytuacja jest odwrotna. Widac nie pierwszy bug po UF.

tak jak opisałem wyżej udało się podnieść flote obrońcy nie powinno dojść do starcia :D

• Kim ty w ogóle jesteś? W tej bajce smoki były, że flotę udało się podnieść? Ponoć tutaj nie grasz to co się odzywasz :E Bo z tego akurat co ja się orientuje zasłynąłeś na ogeju, bo przesiadałeś się z konta na konto - chyba ich tam 9 w roku było XDDD

Jabol ty to zawsze masz nie farta, jak spadły ci moony to akurat byłeś chory, jak cię wyliczyłem to akurat był family time. Przesrane masz chłopie zawsze pod górkę.

uGalatea - 27 175 644,116 % = 51 ST

uEuropa - 8 718 949,88% = 354 ST
    uWasat - 694384.77% = 61 ST
    uOrion - 450861.08% = 227 ST
    uKassio - 436333.77% = 228 ST

03a7585e5617c727dbf77de9d0b12ea5.png

• Ładny %, aż wypada pogratulować agresorom. Tutorial zaliczony.

Przykro że silnik malucha nadal drzemie w tej grze i nie ogarnia.

Co do Majsa, warto wspomnieć że na eridanusie razem z Satanaelem już się szkolili we wciąganiu innych kont ^^

• W 3 sekundy, antigame enter enter enter i uciekasz bez sury, przy dobrym necie robisz w 3s bez problemu, najgorsze wybrać "wszystkie statki"- później to już z górki z tym że uciekasz bez sury co przy takim starciu ma marginalne znaczenie. Skoro jest screen z którego wynika że uciekł to po co polemizować i robić dramę że było inaczej?

Fabian Ciebi za to miałem za ciut mądrzejszego, chyba że uważasz czytelników za debili i piszesz co piszesz. Dlaczego zawsze jabol ma "coś" kiedy robisz akcje? Z prostej przyczyny- zdejmujesz mu kule bo śpi (choroba) i dlatego masz taką możliwość, normalnie by zalogował i obronił. Wyliczasz go bo nie ma czasu i puszcza z telefonu fs z doskoku (obecna sytuacja). To nie są wymówki a prawda, jedyne starcie w którym nie ma wymówek to push, w innym wypadku sytuacja w realu obrońcy umożliwa Ci działanie i flociarz Twojego pokroju powinien te logiczne zależności rozumieć i nie kpić przy tym z obrońcy. Królik padł i też miał "wymówki" ale są one nie ważne bo liczy się wynik, czy złom na bfs podczas posuwania modelki jest mniejszym "daniem dupy" obrońcy niż złom na bfs bo ktoś zaspał? Nie, złom to złom. Cokolwiek by nie napisał to nazwalbys to "wymówka" i próbował wykpić jak reszta pucujacych się tutaj. A skoro jabol to taka pipa to kim jest królik którego odstrzelił? Teraz jest 1:1 niby ale długi czas było 1:0

• do reszty odnosić mi się nie chce bo szkoda czasu ale miałem 3s na ucieczkę i tak jak wyżej było napisane enter enter surka została i w momencie laga flotę miałem w powietrzu a surke na planecie neta mam dobrego i miałem 1s do starcia widziałem jeszcze lecącą flotę na atakuj ale to już GO zdecydują maja screeny z powrotu z expy więc łatwo policzyć moment cofnięcia i wylotu ich decyzją czekamy.