aktywności

• Jest błąd, który objawia się w nieprawidłowym? wyświetlaniu aktywności (a dokładniej minut) przy koordach.

Np. skanując kogoś na 20 minutach offu, dostaję raport a w nim pokazuje, że na owych koordach jest minut 30.

Z tego co zauważyłam to skanując na minutach to jest ich w skanie więcej niż w galaktyce. Ale często skanując kogoś bez jakichkolwiek minut w gali, w raporcie pokazuje dajmy na to 35 min. Ot tak o... początkowo myślałam że to wina antigame, bo próbując skanować bez agr pokazywało mi wszystko dobrze, czyli tyle ile w gali - tyle na skanie. Najwyraźniej miałam zwykłego pecha skanując bo dzisiaj znowu spróbowałam i pojawiły się owe czary na skanach bez agr. Wysłałam szpiega na gracza bez aktywności, a sondy doleciały na 31 minutach

edit: dodam jeszcze, że po zdjęciu urlopu nie pokazuje w gali aktywności przy planetach/moonach - nie wiem jak w raporcie szpiegowskim

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

Edited once, last by Avinashi ().