#63 MagnatowyTeam [MAG] vs. FATUM [VIP] ~ 36245.08% TOP 1 SOLO

• Witam , dodaje bo chyba wkoncu cos z wiekszym procentem , flota wrocila i niestety obronca nie odebral FSa.

Kolejny vipek w reckach , oko cieszy ;)

pozdro dla sojka , buddy i znajomych 8)

Dnia 18-09-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor MagnatowyTeam [MAG]

Krążownik 71.956

Okręt wojenny 33.745

Pancernik 68.328

Obrońca FATUM [VIP]

Mały transporter 195.145

Duży transporter 25.766

Lekki myśliwiec 888

Ciężki myśliwiec 2.985

Krążownik 35.328

Okręt wojenny 4.659

Recykler 29.000

Sonda szpiegowska 149.652

Bombowiec 191

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 21.251

Reaper 56

Pathfinder 7.435

Wyrzutnia rakiet 100

Lekkie działo laserowe 100

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor MagnatowyTeam [MAG]

Krążownik 54.767 ( -17.189 )

Okręt wojenny 33.078 ( -667 )

Pancernik 68.132 ( -196 )

Obrońca FATUM [VIP]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

83.441.874 Metalu, 58.589.855 Kryształu i 108.293.895 Deuteru

Agresor stracił łącznie 555.161.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 5.172.368.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 2.007.396.599 metalu i 1.617.111.900 kryształu.

Agresor przejął łącznie 250.325.624 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.711.163.473

Kryształ: 1.537.533.755

Deuter: 70.975.895

agresor zyskał łącznie 3.319.673.123 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.571.846.874

Kryształ: -2.230.666.855

Deuter: -620.179.895

obrońca stracił łącznie 5.422.693.624 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• i cyk na banika, ciekawe za co :D

Ale wlotu i %% graty bo zysk zacny

tenor.gif?itemid=4684426

Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,

kładąc futerał przy tomach Norwida.

:fa:

• no ale wrzucac przetop kolegi to slabo troszke, ale czego to ogame nie widzialo

Lepiej się ugryźć w język jak głupio pisać. Jeśli to push to dlaczego zezłomowane konto nie na banie :trollface:

Gratki wlotu, tłucz te steki dalej, bo boli patrzeć ;)

Tylko popraw się, żeby na bananie głupio nie lądować.

• no ale wrzucac przetop kolegi to slabo troszke, ale czego to ogame nie widzialo

Lepiej się ugryźć w język jak głupio pisać. Jeśli to push to dlaczego zezłomowane konto nie na banie :trollface:

Gratki wlotu, tłucz te steki dalej, bo boli patrzeć ;)

Tylko popraw się, żeby na bananie głupio nie lądować.

Przepraszam jasnie Pana, nie wiedzialem ze na ogame nie mozna rzucac oskarzeniami w powietrze (bo wlasnie tam one trafiaja), ojej lekkam sie co teraz ze mna bedzie, co mi za to grozi.

Dobra to do rzeczy:

Wiem, ze masz problemy z poprawna pisownia, ja tez nie uzywam roznorakich znakow no ale chyba jestes na tyle inteligentny zeby polaczyc dwie kropki i dojsc do wniosku, ze nie mogl dostac jeszcze bana za to starcie? Bo wiesz do 72 h czyli 3 doby, nie ma wogole mowy o tym zeby cokolwiek weryfikowac, gdyz ma czas na odeslanie surowcow.

Wiec Twoja teza o tym ze to nie push bo konto zezlomowane nie na banie nie ma podparcia. Poza tym ja nigdie nie napisalem, ze ma banika za push tylko napisalem, ze TO JEST PUSH w moich oczach.

Teraz przedstawie moja perspektywe, czyli opowiem Ci bajke, a ty usiadz wygodnie i czytaj.

Pol godziny po polnocy wypatrzylismy bezakt u fatuma po najprawdopodobniej ladujacej flocie, zebralo sie kilku parszywcow otworzylo butelke deuteru i zrobilo maly przepalik jak to w ich zwyczaju.

Podczas ich lotu okazalo sie, ze ktos mial niecny plan w stosunku do naszej ofiary, gdyz niedlugi czas po naszym starcie wyladowal sobie cala planetka w jego usie, nie zostalo nam nic innego jak otworzyc druga butelke i oproznic ja do dna w nadzieji, ze tym razem Fatum bedzie przelamane i to nasze recyklery doladowane ekstra paliwem z domieszka tajemniczego, lsniacego i krysztalicznego pylku beda wracaly wyladowane smieciami, ktore sa teraz towarem numer jeden na naszej planecie. Jednak obawialismy sie mocno, ze nieograniczone zasoby super duper materii sprawia, in nasz pasozyt najgorszy sprawi sobie tam zaraz tp i nawet jak nie zdazy flota to poleci recusiami i pozbiera nasze slodkosci. Wiec ziomek zlapal kija i bil moona do czerwonosci, co by parszywiec stracil zainteresowanie.

ALLLEEEEEEE (TO WAZNE) TAK SIE NIE STALO....

NIE STRACIL GO, czeeekal.... zdziwiony najprawdopodobniej tymi aktami ... ale to pozniej

SKAN FALANGA... nic nie leci...

no to sobie lecimy dalej, od czasu do czasu walac kijem.....

az tu nagle

dupa log(przyspiesze troche bo juz mi sie nie chce)

zawrocilismy otwierajac 3cia butelke i placzac sobie w ramie wiedzac, ze to juz po smieciach naszych, ze nie zobaczymy tego rano jak wstaniemy....

ostatkami sil i resztkami honoru nasmarowalem wiadomosc do naszego FATUM , jego tresc budzila groze:

"masz paczkomat w us"

Dostalem odpowiedz godzine pozniej, godzine po tym jak FATUM PUSCIL FS, a brzmiala:

"wiem thx"

mowie sobie [wspaniale] ide spac

jeden kumpel zostal na placu boju, chcial jeszcze ostatni raz spojrzec na to co nam nie zostalo dane

pik pik haha slysze co tu pika 4 z hakiem .... czyli 2h pozniej

FATUM w recach

xd

Podsumowujac

moze rzucam oskarzeniami, ale napewno nie bez podstaw

bo albo ten gosc ma instynkt i upor niesamowitego drapieznika

albo jest po prostu chytrym pushkiem

Tobie zostawiam ocene. :*

Gratuluje starcia, niestety z przetopem poczekasz ^^

[mod='Qnick']Upominam o niestosowanie wulgaryzmów[/mod]

• W taki sposób upadła ta gra i upada jeszcze niżej, bo niestety jednym wolno wszystko albo prawie wszystko a innym wolno tylko albo aż się temu wszystkiemu przyglądać z boku.

Nie znam historii starcia, ale znam już te gre i oczy nie jedno widziały więc jestem w stanie uwierzyć w to że to mógł być push lub że obrońca wiedząc, że ma top 1 w układzie zasnął nad flotą i pozwolił się zezłomować.......

• Kolego , co do FATUMA to juz dawno byl plan go zdjac , jakbys zauwazyl byla lotka w us , mialem sciagac mu moona bo wiedzialem ze jest tam flotka , co sie okazalo ze flota wyladowala w nocy i byl to przypadek , telepek byl goracy wiec czekalem az bedzie mozliwosc go uzycia , wiec jak juz mialem mozliwosc to telepnalem flote i szybki lot w us , nie myslalem ze uda sie bo FATUM siedzial w nocy bo go obserowowalem. Obronca nie odebral FS-a i udalo sie go trafic , jesli masz jakies watpliwosci to zapytaj go samego lub napisz ticket do GO bo zapewne juz to zrobiles.

• W taki sposób upadła ta gra i upada jeszcze niżej, bo niestety jednym wolno wszystko albo prawie wszystko a innym wolno tylko albo aż się temu wszystkiemu przyglądać z boku.

Nie znam historii starcia, ale znam już te gre i oczy nie jedno widziały więc jestem w stanie uwierzyć w to że to mógł być push lub że obrońca wiedząc, że ma top 1 w układzie zasnął nad flotą i pozwolił się zezłomować......

Też już widziałem taki głupi wlot na Perseusz jak Hycel walnął lotkę typowi w nocy, przeklikał telepa i wystartował po czym gość odświeżył. Później cwaniakował i nad ranem z tej samej lotki dostał od niego złoma, także mnie już nic nie zdziwi ;)

Potwierdzenie: https://prnt.sc/EUw9QC8rVAOV