Bulgar_Mks [CHAM] vs. Sokarek [LENIWCE] ~ 30830%

• Witam ponownie.

Wieje nuda w tym dziale. Powoli nie ma na co latac, a cale Gaw ucieklo na nowe uni i tam niszczy wszystko i wszystkich:)

Nie latwo bylo zlapac Sokarka, bo bardzo dobrze sie pilnowal. Wczoraj zauwazylem dluzsza nieobecnosc i postanowilem to wykorzystac.

Na tym etapie gry trzeba juz poprawnie robic fsy.

Cos ostatnio nikt z Gaw nie pisze pod naszymi st o kupowaniu kont lub antymaterii i budowania dzieki niej flot, czyzby sytuacja sie diametralnie zmienila?:trollface:

Pozdrawiam Chamow, ktorzy dalej maja checi do gry mimo pustkowia na uni. Obroncy Szo.

Agresor Bulgar_Mks [CHAM]

Pancernik 429.315

Bombowiec 22.754

Niszczyciel 15.494

Reaper 12.599

Obrońca Sokarek [LENIWCE]

Mały transporter 229.987

Duży transporter 72.001

Lekki myśliwiec 9.545

Ciężki myśliwiec 1.597

Krążownik 12.970

Okręt wojenny 3.082

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 4.220

Sonda szpiegowska 608.353

Bombowiec 3.613

Niszczyciel 1.465

Gwiazda Śmierci 2

Pancernik 686

Reaper 1.503

Pathfinder 25.413

Wyrzutnia rakiet 36.659

Lekkie działo laserowe 2.020

Ciężkie działo laserowe 1

Działo Gaussa 100

Działo jonowe 4

Wyrzutnia plazmy 2.421

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Bulgar_Mks [CHAM]

Pancernik 429.082 ( -233 )

Bombowiec 22.742 ( -12 )

Niszczyciel 15.492 ( -2 )

Reaper 12.596 ( -3 )

Obrońca Sokarek [LENIWCE]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

34.329.456 Metalu, 120.785.764 Kryształu i 2.829.162 Deuteru

Agresor stracił łącznie 21.615.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 5.094.349.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.312.249.463 metalu i 1.536.157.857 kryształu.

Agresor przejął łącznie 157.944.382 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

93.806.237 Metalu i 109.812.343 Kryształu

1.312.249.463 Metalu i 1.536.157.857 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

1.406.055.700 Metalu i 1.645.970.200 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.432.420.156

Kryształ: 1.756.870.964

Deuter: -935.838

agresor zyskał łącznie 3.188.355.282 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.234.499.456

Kryształ: -2.585.920.764

Deuter: -431.873.162

obrońca stracił łącznie 5.252.293.382 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1[/align]

• Jakieś tam szo będzie pewnie :D

Jak rano wstałem to mówię sobie, jak on mnie wyklikał ;d Przeciez nigdy nie robię tak dlugich fs,ów.... Dopiero po kilku mintach dotarło do mnie, że moona już nie ma xD

Gratki i pewnie do następnego sąsiedzie :)

• Skoro zabujca6 to dla Ciebie cale gaw to dziekuje bardzo, ze masz o mnie takie mniemanie <3 Całe GAW to dla Ciebie kto? Rozwiń to jakoś, kto tam dokładnie gra z tego sojuszu ? :beaten:

Jesteś bystry jak woda w kiblu ;) Wiem, że czujesz się niedoceniony i stąd te bzdury w opisie. Masz moją uwagę atencjuszu :)

Wiem, że pijesz do mnie z tym kontem, bo przejąłem je od TOP3. Przerabiałem ten temat już z Hyclem na PW i w sumie nie miał kija w dupie jak Ty :)

Przejąłem to konto w takim momencie kiedy jeszcze Hycel nie wyłapał złoma. Wtedy patrząc na siły uni to było rozsądne wyjście patrząc jak Wam Turecka siadła :D

Mi na starym koncie spróbować tego dobrobytu już nie było dane. Był czas jak składałem Cię solo na 15 kkk przypaczkowałeś 2x taką flotę co ja wtedy miałem, że mogłeś polować na mnie :trollface:

Kto przeklikał floty już ,,Taki leszcz'' Wam wyjaśnił i nie będę się powtarzał. Kto już coś chciał napisać to dawno Wam napisał, a że ktoś się spróbował pobawić jak Wy to powód do atencji? Rozumiem :)

Fakt zmieniłem konto, ale nie po złomie ;) Na TOP 3 dostałem zaproszenie do Was do sojuszu nawet. Patrząc po tamtych wiadomościach utwierdziło mnie to tylko, że dobrze zrobiłem ;)

Zmotywowało mnie to, że co by było gdyby jeszcze do Was ono trafiło i jak widać mogło być blisko :)

Mówisz, że takie nudy na tym uni ? Od momentu gdzie się przyznałem, że to ja jestem TOP3 to dawno nie widziałem takiej paniki u Was.

W tym tygodniu jednak coś się wydarzyło patrząc na obstawę Twoich planet w 5 gali :trollface: https://prnt.sc/TSinAnWnQbu8

Czyżbyś się czegoś wystraszył? :D

PS. następnym razem się brokatem posyp to zabłyśniesz, ale to w sumie nie pomoże, bo w domu i tak tego nikt nie zobaczy stąd te bzdury tutaj ;)

• Czekaj czekaj, bo wnioskuje z Twojego posta że CHAMy sraja w gacie bo Ty masz top 3 konto i wypaczkowales flotke, a jak dobrze pamietam to pisales ze jestes osoba ktora nie kupuje anty :D, a tu nie dosc ze anty kupione, wypaczkowana flota, to jeszcze kupione od nerwuska konto top 3, przepraszam to kto tu brudzi majtki przed kim :) kumam ze chcesz pokazac klase, skilla, i jaki to kozak nie jestes, ale pamietaj ze za kazdym wypowiedzianym slowem powinny isc czyny, a u Ciebie wszystko zadzialalo na odwrot :) nie mam zlej krwi do Ciebie aby nie bylo, tylko wypisywanie takich glupot troszke nie przystoi :)

Temat ula, jak dobrze wiemy sam siedziałeś w ulu i za bardzo się z niego nie ruszałeś, i tak samo kilku innych Twoich kolegów z GAW.

Grajmy dalej bez jakiś dziwnych przytyczek bo po co to wszystko ? Co to zmieni ?

Bułgar wielkie gratki, piękna akcja i świetny zysk:)

• Tak było dopóki moje konto miało sens. Nie pisz, że jak tak napisałem to już po deskę grobową mam zakaz jej kupienia. Wy możecie na okrągło, a ja po czasie nie mogę zmienić zdania ? ;)

Przypaczkowaliście floty dla świętego spokoju żeby Was nikt nie ganiał. Ja mógłbym wieki grać na starym koncie i dalej bym się trzymał. Pół roku bez gonga od Was i ja mam mieć pełne gacie :D

To konto przejąłem, żeby przywrócić stary porządek jaki był na początku. Teraz miałem Was trochę poganiać, a nie się bronić :trollface:

Ja odpowiadam za siebie nie kolegów ;) Tak siedziałem sam, ale Wy możecie i siedzieć całym sojuszem ;)

Tylko mi nie pisz, że to ze strachu przed Wami proszę Cię trochę powagi :)

Jaki jestem to każdy wie i to konto TOP3 nic nie zmienia.

Zobacz kto pierwszy zaczyna wypisywać głupoty, a później się czepiaj.

Rozbawiły mnie słowa cytuję: ,,a tu nie dosc ze anty kupione, wypaczkowana flota, to jeszcze kupione od nerwuska konto top 3''

Ojej straszne rzeczy :D Jak Większość Waszego sojuszu tak zrobiła to w porządku kupować mogą i spawać za anty to jest ok.

Hycel kupił konto TOP5 700k pancy to cacy, a jak ja dostałem TOP3 to już przeginka. Stary Ty tak poważnie ? ;)

• w całej mojej wypowiedzi chodziło o to że do tej pory cały czas wyzywaliscie nas od paczkomatow, nikt od nas nie ukrywał że kupujemy anty, są na to wolne środki to czemu nie, natomiast chodziło o Twoje słowa najpierw dowalić drugiemu a potem zrobię to samo ale ja będę cacy a tamci bebe. A w zasadzie w sojuszu i tak macie największego paczkomata, natomiast nam to nigdy nie przeszkadzało. Twoje konto miało jak najbardziej sens, miałeś prawie 2x tak dobre eko jak moje :) lecz teraz to już tylko historia.

Czasem lepiej jest ugryźć się w język niż pisać głupotki.

• Na tamten czas te słowa miały moc. Grałem wtedy w sojuszu SEN, byłem w nim najwyżej jeśli chodzi o pozycje w grze i to, że teraz jestem w GAW to była reakcja na to, żeby była dalej rywalizacja. To co teraz zrobiłem to dostosowanie do warunków gry. Każdy ten ruch niech sobie ocenia jak chce. Na pewno teraz tego nie ukrywam także każdy widzi czy cacy czy nie ;)

Od jakiegoś czasu gram w GAW i jakoś nie czuję, żeby miał ktoś na tym ucierpieć, bo atrakcyjność tego uni wzrosła. Mimo wszystko uważam, że Magnat Wam przeszkadza, ale nie wszystko wychodzi zawsze na wierzch.

Mniejsza o to, bo teraz szanse się wyrównały i może dlatego na ludzki rozsądek to nie powinien Wam ten ,, paczkomat '' przeszkadzać.

Z tym największym ,,paczkomatem'' to trochę poleciałeś, chyba nie wszystkie rankingi odświeżyłeś ;)

Pewnie, że jakiś sens miało klepać nudno pkt, kiedy miałeś ponad 3 x flotę jak ja. Tak jak napisałeś to już historia.

Wiesz ja tu odniosłem się do Bułgara i do tego co On napisał, ale odezwałeś się Ty.

Masz racje może i lepiej się ugryźć i nie drążyć już tego :)

• Czemu dwukrotnie już wspominasz mnie w temacie? I to takie bzdety ? Ja kupiłem konto a ty przejeles(dostales) ? Myślę że w tym temacie powinieneś zamilknąć zwłaszcza, że mieliśmy okazję porozmawiać szczerze . Może zamiast bezsensownych gadek wzięlibyście się wkoncu do roboty , bo aktualnie wasza aktywność sprowadza się do latania po satelitach i farmienia planet dla marnych ilosci surki ,a jakby nie było na ten moment macie spora przewagę, wiecznie tak nie będzie. Mój powrót niestety przez sprawy osobiste się trochę przedłuży, ale jak już wrócę to napewno polatać podziałać zamiast na forum się kłócić:D w czym skłamał Bułgar ze tak cie ubodło? Ze GAW ucichł? No nie da się nie zauważyć chociażby na forum . Panowie , bez spin i ganiamy się dalej👊

• Chlopie, ale zes sie zagotowal:) Po krotce: Chodzi o to, ze najglosniej krzyczales o kupowaniu kont i antymaterii, po czym sprowadziles nas do swojego poziomu i pokonales doswiadczeniem. Prosze nie zasmiecac wiecej tego tematu, Proponuje samemu cos zlapac i pod swoim postem pisac, co ci slina na jezyk przyniesie.

• [...] bo aktualnie wasza aktywność sprowadza się do latania po satelitach i farmienia planet dla marnych ilosci surki [...]

Przyganiał kocioł garnkowi. Jakbym miał wskazać największy absurd tej gry po moim powrocie po wielu latach, to własnie to, że chyba na każdym uni są dwie grupki (tak z 10-20 graczy) napinaczy z wybudowanymi za hajs flotami którzy to sobie wrzucają od tego kto wydał na te floty więcej i kto ich bardziej nie używa. A następnie obie te grupy latają jedynie na graczy kilkukrotnie od nich słabszych (minimalizując ryzyka związane z pay2win) i robią to w mało wyrafinowany sposób. A jakoś tak między sobą to mało tych bitew toczą. Dział wojen umarł praktycznie i w sumie przy dostępie do anty mnie to kompletnie nie dziwi że wygląda to tak jak wygląda. Tylko po co sie oszukiwać, ze ktos jest lepszy a ktos gorszy. Skoro gracie tym samym schematem bo po prostu wam się to sprawdza?

• Chlopie, ale zes sie zagotowal:) Po krotce: Chodzi o to, ze najglosniej krzyczales o kupowaniu kont i antymaterii, po czym sprowadziles nas do swojego poziomu i pokonales doswiadczeniem. Prosze nie zasmiecac wiecej tego tematu, Proponuje samemu cos zlapac i pod swoim postem pisac, co ci slina na jezyk przyniesie.

Ej ej zagalopowałeś się trochę :D

,,Chodzi o to, ze najglosniej krzyczales o kupowaniu kont i antymaterii '' - dobra niech Ci będzie :)

Po czym sprowadziłeś się do naszego poziomu i pokonałeś nas swoim doswiadczeniem - tak to powinieneś ewentualnie napisać. Widzę dalej masz problemy z logicznym myśleniem :trollface:

Ja nikogo nie sprowadziłem do swojego poziomu, to ja się musiałem do niego zniżyć, żeby się tu coś zaczęło dziać, a nie twór Monopolu za portfel :D

Aktualnie łapie sobie cały czas na nowym uni, więc korzystaj póki mniej tutaj gram ;)

• Masz racje, może źle to napisałem z tym przejęciem konta. Mamy się wziąć do roboty to Wy też ;) Ja za wszystkich nadrabiał nie będę. Ostatnio mniej jestem i to widać, spokojnie jeszcze będziesz miał mnie dosyć ;)

Ubodnąć to Ciebie coś mogło, bo ja zwierzęciem nie jestem, a że tak w domu się zwracasz to Twoja sprawa ;)

Dobrze wiesz co napisał Bułgar i Ci wyolbrzymię: CAŁE GAW UCIEKŁO na nowe uni - tak wielkiego Bułgara się wystraszyli. Gdy większość została, a pojedyńcze osoby poszły sobie poklikać dla rozrywki.

Ostatnio GAW nic nie pisze ? A co robisz to tylko pod publiczkę, nie dla siebie ? Skoro nie piszą to chyba przestałeś głupoty pisać do czasu tego postu. GAW ucichł ?

No fakt klikam na nowym to po części moja wina, bo klikam na nowym i te 14 planet obok siebie tutaj na nowym koncie swoje zrobiły, a wiadomo kto najwięcej ST od nas wrzucał. Nie przesadzajmy z tym ucichnięciem, okres wakacyjny, a Ty traktujesz to jak całe życie - ok.

Jeśli mi ktoś pisze na zaczepkę to odpowiadam.

Nie zamierzam nic więcej pisać. Widzimy się dalej w grze :)

• Panowie, wydaje mi się że lepiej uciąć bajere bo i tak każdy z nas będzie szedł za własną myślą i nie da sobie nic wmówić (i dobrze bo to oznaka silnego charakteru) grajmy dalej nie kłućmy się, przyjdzie niedługo czas fuzji, i troszke się ożywi uni.

Jeszcze raz Bułgar gratki ST, a obrońcy pakiecik SzO