• Mam dla Was zagadkę. Ile poszło kasy od tego pana, żeby pół godziny po otwarciu serwera już mieć tyle punktów? :]

Z ciekawości chciałem sprawdzić jak bardzo jest źle na start nowego serwera :D

Bez-tytu-u.png

• Około 100 euro

Ja mam 15 top i wydałem 25 euro czyli tyle co kosztuje paczka tytoniu jakby kogos bolało

oficery na dwa tygodnie i 50,000 anty na handlarza

Dzięki panu top 1 expy lepsze są także...

pewmie spadnę jeszcze ,ale ostatnio na nekkar wyfarmiłem top3 sondami bez anty

• To kaj ty mieszkosz że tytoń taki drogi?

• Irlandia :(

Paczka tytoniu na 3 dni kosztuje 22 euro,dawno się skonczyło dobrze ,a lata zero- 2 miecha pada non stop

W Polsce 17 złotych chyba podobna 30 czy tam 40gieta

• Nie wiem w czym problem i o co ten ból d... Ogame nie jest f2p już od bardzo dawna, blusik i jego ferajna wpłaca ile chce i jakoś to leci. Co nie znaczy, że bez kasy się grać nie da :)

Da się, klikam sobie eko, bez parcia na szkło, mam fajnych znajomych w soju.Cóż mi wiecej do szczęscia potrzeba?Gratulacji pod RW?Dawno z tego wyrosłem:)

• Nie wiem w czym problem i o co ten ból d... Ogame nie jest f2p już od bardzo dawna, blusik i jego ferajna wpłaca ile chce i jakoś to leci. Co nie znaczy, że bez kasy się grać nie da :)

Da się, klikam sobie eko, bez parcia na szkło, mam fajnych znajomych w soju.Cóż mi wiecej do szczęscia potrzeba?Gratulacji pod RW?Dawno z tego wyrosłem:)

Da sie da w koncu i farmy są potrzebne :) jak nie ma flot do bicia :D