Do uja będzie ta blokada czy nie
Zapowiadcie srutututu tere
U mnie wszystko stoki i czeka na chętnego bo to jaja jakieś sa
Do uja będzie ta blokada czy nie
Zapowiadcie srutututu tere
U mnie wszystko stoki i czeka na chętnego bo to jaja jakieś sa
Ja się podepnę, ale z odwrotnym pytanie. Na Quadrantis nie miała być włączona blokada a jest. Zniknie czy zostaje?
Wszystkie uniwersa z wersją 9 otrzymają jutrzejszą aktualizację i w związku z tym powinny mieć aktywną blokadę ataków.
najpierw blokada teraz nie na tym uni ,a flota zawrocona i bedzie czekala jak ktos sobie ja zbierze,bo akurat nie ma sie jej przypilnowac..jakas kpina z graczy
To już są jaja jak berety, najpierw komunikat o blokadzie ataków na każdym uni, a teraz się okazuje że nie na każdym. Dobrze że dali znać że jednak nie ma na każdym uni będzie blokady .Rano bym się mocno zdziwił , było flota, nie ma floty, bo miałem zamiar nie odbierać fs.
Wszystkie uniwersa z wersją 9 otrzymają jutrzejszą aktualizację i w związku z tym powinny mieć aktywną blokadę ataków.
Mogłabyś podać rozpiskę na których uni kiedy się zaczyna i kończy blokada (albo przynajmniej kiedy od skończy na Perseus)?
perseusz ponoc nie ma miec blokady
Zawsze jak slysze o blokadzie to jestem dwa razy bardziej czujny bo wiadomo, ze bedzie zonk
ludzie po spadali w rankingach, moj sojusznik tez dostal zloma, bo myslalz ze nie musi oodbierac fs`a i teraz mysli by konczyc gre na saros, prawo nie dziala wstecz, jesli sie cos oglasza to nie powinno to byc wycofywane kilka godzi przed , jesli bylo ogloszone dzien wczesniej, przez takie akcje traci sie graczy
rzecz w tym ze blokada atakow od godz. 17 była ogłoszona dzisiaj o 12. 00
a o 17.30 pojawiła sie informacja, że są uniwersa wyłączone z blokady, także pisać ticket
A jak będzie wyglądała sprawa dzisiejszej blokady?
Na ten moment nie można sie nawet zalogować (Lacerta)
No tak, ze uda Ci sie zalogowac po 16 a floty juz nie bedzie