Display MoreDisplay MoreDobrze prawisz kolego Polać Ci - nikt Gumikowi nie ubliża bo trzeba było się napocić nad tą akcją - zacytowane były tylko jego słowa :p Tylko powiedz mi czemu skoro zmusiliście nawet Wać Pana Magnata do relokacji i ujawnienia flotki której nikt wcześniej nie widział nie wspominając o spadaku - NIKT się nie ruszył do obrony z Szacownego grona które się pokazało w okolicy . Nie wnikam co do logowania bo bywa różnie - albo tak jest wygodniej nie było Gumika , nie loguj nie lecimy ????? wszystko było na fali
Może dlatego właśnie że wszystko było widać na fali nikt nie chciał tego bronić. Siła rażenia flot kosmiczna
Agresorzy zawsze mają tą przewagę że wiedzą kiedy będzie atak i mogą recki bardziej dopasować, chociaż przy tym jak działa gra to chyba jest to nieralne
Fajnie że coś konkretniejszego działo sie na UNI, szkoda tylko że spada flotka dzięki dzielnej pracy programistów gameforge...czasu na ucieczke było aż nadto z tego co się orientuje..ale łapanie w takich warunkach czegoś na fali też napewno było ekstremalnym wyzwaniem. Jednym słowem ciekawe jak by to wyglądało gdyby gra działała chociaż względnie normalnie.
Niemniej jednak gratulacje za organizacje, wytrwałość i chęci dla agresorówGumikowi zwrotu floty
Sila razenia duza, ale floty obroncow gotowe do bronienia niewiele mniejsze. Liczac po samych pkt flot w statach, to wychodzilo mniej wiecej 600-500, z ta roznica,ze floty obronne leca z predkoscia x2, wiec bylismy przygotowani na to, ze Magnat dolaczy swoich 6400gs. Zabraklo u obroncow finezji i checi zabawy, bo bysmy byli porozbijani.
Quotezona_rolnika:
To jest czysta hipokryzja to co piszesz. Dobrze wiesz, że magnat nie mógł trafić ani z flotą ani z GSami, bo zalagowaliście go misjami Niszcz... Dopiero co medziu mi pisał, że takie lagowanie łamie OWU i że złamałam zasady gry, a sami co robicie ? Medziu mnie nie zgłosił, więc my też nie zgłaszamy. Miałam tu nic nie pisać, ale te wypociny nie sposób nie skomentować. Gdybyście chcieli uczciwej bitki to nie lagowalibyście naszej najmocniejszej floty, bo nie widzę innego wytłumaczenia w wysyłaniu misji Niszcz na Magnata wtedy, gdy pojawiła mu się flota na moonie z którego miał startować. W sumie ta akcja dużo dała... Pokazała, jak zlagowany jest perseus i ogólnie wersja 10.0. Wystarczy podczas ataku wysłać na kogoś misję Niszcz i strona będzie się odświeżać około minuty i ciężko będzie obrońcy uciec mimo, że będzie na koncie. Tanie zagrywki.