Balboa [S_D] & Sebastian12345 [S_D] vs. Pepik [FZP] ~ 74 432.32%

• 2 strony niczego innego jak zawiści ludzkiej aż nie przyjemnie się to czyta wręcz odrzuca, zamiast pogratulować każdy tutaj wylicza komuś ile czasu powinien spędzić na imprezie, weselu, obiedzie czy ile pieniędzy powinien przeznaczyć na grę a ile na rachunki, ludzie! Ogarnijcie się.
    Za każdym razem szukacie dziury w całym, a jest to zupełnie nie potrzebne, każdy gra jak uważa, jeśli Balboa w ten sposób chciał wydać swoje pieniądze co wam do tego.. szukacie tylko wymówki. SD już dawno uciekło całemu uni tylko jeszcze tego nie przyswoiliście, ciekawe jak bardzo byś płakał herodot na kerberosie gdzie wyrzuca się dużo większą ilość złotówek w gierkę. Skończcie z tym biadoleniem i zaglądania komuś do portfela czy uczenia jak ktoś ma grać bo to nie fair wobec Was, ta gra już dawno taka się stała i czas się z tym pogodzić.

Oczywiście gratulacje się należą, przede wszystkim idealnie wyliczonego powrotu. Szkoda że na sojuszniku, ale wierzę że szybko odbuduje.
    Pozdrawiam :)

• Dobra. Balboa skończę również temat. niezależnie co tu zostało napisane i wypowiedziane. Uważam ż stwarzanie możliwości nieograniczonego płatnego rozwoju konta jest chore. Wyważenie tego co jest ok a co nie pewno jest trudne i kontrowersyjne. Czy gra w ogame i rozwijanie konta można nazwać perfekcjonizmem? Wątpię. Jak wspominałem, grałem kiedyś "maniakalnie" i całe szczęście sie z tego uwolniłem. Jak coś to mogę polecić lekarza.

Jedno widzę. Najsłabszy w top 100 ma 27 kk pkt. Ty miałeś jeszcze 2 tyg. temu 500kk. Teraz masz 4500. Nieważne , nie ja decyzduję i nie ja tworze warunki.

• No dobra chłopaki! Skończyło się sranie po krzakach! Jeszcze raz zezłomujecie mi kolegę, to się do was przelecę!

Niestety muszę wam mega pogratulować! Wyliczone prefekt!

Wiemy jak było, błąd Pepika. Stało się.

Cały sojusz kombinował jak by wam tu coś urwać! Chociaż. Z 60 GS... Ale nie było planu doskonałego! :/

Pytanko mam wynikające z mojej amatorskiej ciekawości. Po co ściągaliście moona? Wydaje się, że nie było to potrzebne, bo nie mogliśmy wam przeszkodzić, chociaż bardzo profesjonalne.

Gratulacje też dla Pepika! Przyjął to po męsku na klatę! I też warto wspomnieć że parę zębow straciliście na tych atakach bo LM to tam padło chyba z 500k :)

Ja wiem, że to nie bolało aż tak bardzo, ale mnie cieszy, że nie był to spacerek!

Wszyscy piszą takie długie posty to i ja się wynaturzyłem ;)

Jeszcze raz gratki dla wszystkich!

• rogal sciagniety zeby wam do glowy nie przyszlo sciagac koledze moona zeby uratowac flote :) taka zagrywka profilaktyczna :) masz racej padlo z 500k lmow niestety moich ale 4 ataki w bunkier musialy dac efekt flota dzielona na 4 sloty zeby trafic na pewno jak sam widzisz nawet Balboa moze sie pomylic :P ale bylo to wliczone w koszty tu nie chodzilo o zysk ale o stamo starcie od dluzszego czasu bylo sucho na uni wiec takie starcie to byla przyjemnosc :) dzieki Balboa ze znalazles chwile czasu miedzy impreza :)

• Ten to dopiero się tapla w wazelinie:)