Temat przeznaczony do dyskusji na tematy związane z aktualizacjami gry w wersji 10.
Wersja 10.X - dyskusja
- Ruda
- Closed
-
-
Czyli wszędzie będzie wchodzić wersja 10 która nie wpływa na aktywacje form życia. Aktywacja przewidziana jest na wersję 20
-
To kiedy aktywacja na wszystkich uniwersach?
-
Wersja 10 najwyraźniej zmienia strukturę kodu gry, skoro ma ułatwić wprowadzanie przyszłych aktualizacji. Z jednej strony to dobrze, z drugiej strony niedobrze, bo wszyscy dobrze znamy kompetencje pracowników GF.
-
Część serwerów dostanie teraz dziesiątkę zapewne dla testu.
Kolejny krok w stronę aktywacji, mam nadzieję że pójdzie gładko
-
Dla u68 serwer cmentarza będzie niedostępny - permanentnie czy czasowo? Jeżeli pójdę teraz na urlop mając zakupioną antymaterię to cały dorobek przepada?
-
Czasowo
-
Lag podczas skakania po zakładkach, lag podczas przeglądania galaktyki, wiszące powracające floty. W skrócie wersja 10 = LAG
-
Niestety, każdy chyba liczył, że to będzie wyglądało jak przed FZ - zwykła, płynna gra, to już na ver. 9.X było lepiej. Ta aktualizacja która wprowadzi je na wszystkie serwery, poważnie jest daleko w lesie.
-
Wygląda jak początki form życia. Bez zaskoczenia ;P.
-
takie lagi że zdecydowali się zrobić blokadę do jutra. Mam nadzieję że sprawa się nie rypła i od jutra nie będzie trzeba czekać nie wiadomo ile za flotą
-
No to sie panowie w GF zbytnio pospieszyli z aktualką, jakkolwiek to słowo by śmiesznie nie brzmiało w ich kontekscie...
-
Jeszcze Maciuś w dupie a już mu kasze studzą moze poczekajcie az wszystko zostanie wgrane o take bledy walczylem
-
8-minutowy lag we flotach. Przypominają mi się początki Form Życia.
-
Ja problemów z 10 wersją zupełnie nie mam. Gra chodzi płynnie jak nigdy dotąd.
Dziwi mnie jedynie zmiana domeny gry. Pojawił się X na końcu, ale to może chcieli podkreślić wersję przy pomocy dziesiątki rzymskiej.
-
sprawdzałem na kompie, laptopie i telefonie, dalej zamula mi. Nie tak jak wczoraj ale lepiej było przed aktualizacją.
-
a ja mam takie pytanie
kiedy moja flota skończy walczyć? bo dostałam szpiegi na 2 planety godzine temu i do tej pory flota walczy, nie wiem z czym bo raport szpiegowski jest ale raportu nie ma, no więc?
-
Surowce też znikają, flota odbiła się mimo misji stacjonuj jak wróciła pojawiła się po 1h bez 40kkk surowców...
-
Ciekawe czemu w informacjach jest podawane wszystkie Unii z v10 jak jest tylko jedna 🤔
-
We francji jest 5, niemczech 4, a u nas 1 a w rosji 0 - im dalej na wschód tym mniej.