SWAT [AVALON] vs. Kardynal Richelieu [PLASKACZ] ~ 14604.61%

• 1j46xfW.jpg

tym razem nie chodziło o zysk a o to by był złom , obrońca wie dlaczego , dok odda wiec wyjdę na plus :)

pozdrowienia dla znajomych i uśpionych z Avalonu

Dnia 02-06-2023 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor SWAT [AVALON]

Pancernik 300.000

Obrońca Kardynal Richelieu [PLASKACZ]

Mały transporter 29.444

Duży transporter 49.154

Lekki myśliwiec 1

Krążownik 1.456

Okręt wojenny 518

Statek kolonizacyjny 29

Recykler 851

Sonda szpiegowska 57.103

Bombowiec 179

Niszczyciel 267

Gwiazda Śmierci 49

Pancernik 75

Reaper 3.282

Pathfinder 19.523

Wyrzutnia rakiet 280.127

Lekkie działo laserowe 128.469

Ciężkie działo laserowe 19.723

Działo Gaussa 12.798

Działo jonowe 2.485

Wyrzutnia plazmy 3.800

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor SWAT [AVALON]

Pancernik 279.943 ( -20.057 )

Obrońca Kardynal Richelieu [PLASKACZ]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

4.442.429 Metalu, 3.724.024 Kryształu i 3.864.887 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.704.845.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 4.493.208.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 689.651.600 metalu i 770.809.600 kryształu.

Agresor przejął łącznie 12.031.340 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

607.883.774 Metalu i 689.065.772 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 10.616.203

Kryształ: -109.490.204

Deuter: -296.990.113

agresor stracił łącznie 395.864.114 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.456.601.929

Kryształ: -1.621.633.524

Deuter: -427.003.887

obrońca stracił łącznie 4.505.239.340 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• ha ,ha ,ha ,nie chodziło o zysk ? no tak ,bo z tego co dostałem w sms to jesteś w czarnej d... ,obrońca zebrał połowę złomu ,a śmiał się z Johna mistrz lotów ;(

obrońcy nawet nie ma co życzyć bo z tego co ma z p/z i dok odda to odbuduje w momencie :thumbup:

• ha ,ha ,ha ,nie chodziło o zysk ? no tak ,bo z tego co dostałem w sms to jesteś w czarnej d... ,obrońca zebrał połowę złomu ,a śmiał się z Johna mistrz lotów ;(

obrońcy nawet nie ma co życzyć bo z tego co ma z p/z i dok odda to odbuduje w momencie :thumbup:

wiesz co mistrzu , jezeli dla Ciebie 200kk zabrane z pz wielkosci 1,4 kkk to połowa - szacun , pewnie dziewczynie też tak kit wciskasz. Ja się smiałem z Johna ? pokaż , nie przypominam sobie

wiesz co mistrzu , jezeli dla Ciebie 200kk zabrane z pz wielkosci 1,4 kkk to połowa - szacun , pewnie dziewczynie też tak kit wciskasz. Ja się smiałem z Johna ? pokaż , nie przypominam sobie

z tego co tu czytam w ST to jesteś chłopcem do bicia ,kobieta cię leje ,chłopaki cię leją ,nawet na stojącej flocie nie potrafisz zrobić ST bez strat ,pokaż raport ze zbiórki p/z królu nafty i azbestu ;( nawet jeśli źle ktoś podał zbiórkę to reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu, dochodzę do fundamentalnej konkluzji że jesteś 400 baniek w plecy ,ale kto tam bogatemu zabroni się rozbijać:P

Edited 2 times, last by Czester U13: z tego co tu czytam w ST to jesteś chłopcem do bicia ,kobieta cię leje ,chłopaki cię leją ,nawet na stojącej flocie nie potrafisz zrobić ST bez strat ,pokaż raport ze zbiórki p/z królu nafty i azbestu ;( nawet jeśli źle ktoś podał zbiórkę to reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu, dochodzę do fundamentalnej konkluzji że jesteś 400 baniek w plecy ,ale kto tam bogatemu zabroni się rozbijać​:P ().

• Dobrze, fajne rw, trzaskaj ich tam dalej. 400 mln w plecy ;D Wow a co to jest ? 4 razy więcej dziennie na Deuter przepalony idzie. A kilka statków obrońcy usunięte.

Czesterem 13 się Swat nie przejmuj. Dziecko które tylko na boardzie kilka słów bez znaczenia napisze , nic więcej. Graty i kolejnych na tym sojuszu a żeby czesterowi dalej żal coś ściskał;D

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

• Rzeczywiście z niecałych 200kk zebranych przez obrońcę odbuduje w mig swoje straty, czester, a czasem ty to nie masz ksywy john m.? xD

SWAT chłopcem do bicia hihihi

Graty chłopcze małej zemsty. 💥🔥

• Ty Kasai upomnij może tych co graja na kilku kontach i może pokasuj te multi konta to gra stanie się normalna a nie normalne komentarze usuwa

Proszę najpierw zaznajomić się ze strukturą budowy teamu, a później 'klepać coś w klawiaturę i WYMAGAĆ'. Dla ułatwienia podaję link, który należy PRZECZYTAĆ aby tę wiedzę posiąść: Struktura Teamu - czyli kto co robi..

Dodatkowo proszę nie udawać świętoszka twierdząc, że posty był 'normalne', bo obrażanie kogoś jest dalekie od normalności i nie będzie na takie zachowanie przyzwolenia tutaj. Kolejne posty nie na temat będą kasowane.

• Ja nic nie muszę się zapoznawać to raz dwa wiele razy komentarze są dużo bardziej wulgarne ale jakoś nie są wszystkie usuwane No tak ale jak ktoś pisze do wydaje na grę kasę to nic się nie dzieje damy upomnienie i gra muzyka a jak ktoś napisze prawdę w komentarzu to od razu wulgaryzm żenada

• Czy zysk był czy nie, ważne że dla Ciebie jest satysfakcja z tego starcia, jeśli się należało- to wiesz najlepiej a obrońcy na pewno bardziej nie na rękę.

I podejrzewam ze mimo starcia z brakiem zysku micha cieszy się bardziej z gry niż po trafieniu wypchanego surką „górnika” ;) Pozdro i odrabiaj stratę byle nie na mnie 😂