TOP 4 CapitanCupid [H S] vs. tomee [BMH] ~ 571018.46%

• Tomme dalej w formie i na swoim miejscu ... :bicz:

Dawaj WINCEJ paczek bo mamy niedosyt!

Pozdro ekipa , bawimy się dalej ;]

Dnia 30-05-2023 17:10:13 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor CapitanCupid [H S]

Pancernik 2.099.237

Krążownik 5.001.037

Obrońca tomee [BMH]

Mały transporter 22.275

Duży transporter 1.145.370

Lekki myśliwiec 2.392.421

Ciężki myśliwiec 15.074

Krążownik 126.678

Okręt wojenny 125.963

Recykler 338.260

Sonda szpiegowska 1.874

Bombowiec 2.330

Niszczyciel 2.905

Gwiazda Śmierci 324

Pancernik 162.003

Reaper 64.305

Pathfinder 4.548

Po bitwie...

Agresor CapitanCupid [H S]

Pancernik 2.073.456 ( -25.781 )

Krążownik 4.787.380 ( -213.657 )

Obrońca tomee [BMH]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

371.594.008 Metalu, 204.903.634 Kryształu i 458.306.077 Deuteru

Agresor stracił łącznie 8.387.438.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 68.888.828.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 34.470.992.800 metalu i 22.630.852.800 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.034.803.719 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

34.470.992.800 Metalu i 22.630.928.800 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 29.796.016.808

Kryształ: 20.308.993.434

Deuter: -355.722.923

agresor zyskał łącznie 49.749.287.319 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -38.413.765.008

Kryształ: -25.966.630.634

Deuter: -5.543.236.077

obrońca stracił łącznie 69.923.631.719 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Gratulacje, szybka decyzja i jak najbardziej trafna ;)

Jak widać po komentarzu wyżej właściwa osoba na wlasciwym miejscu.

Po za tym żeby mój stary wiedział że się urodzę rudy to by się na ścianę spuścił i kamieniami rzucał

Koleżanka z sojuszu uczy Cię tych infantylnych tekstów czy Ty ją? :trollface:

• chyba za darmo tomee z Interem nie wyrwał bana a i jeszcze gierek polecieli vnem do Tajwanu tajlandi może Brazylię odwiedzili bo Turcja okazuje się zbyt częstym kierunkiem wybieranym przez podróżnych :trollface::trollface::trollface::trollface:tomee majaczy i nie wie co pisze z 600kk zrobilo sie wiecej jak bylo przed zlomem :trollface::trollface::trollface::trollface: :rebels::beaten::beaten::beaten: koho jak kogo ale wizjonera ze zaluje i pgsow :bicz: dostalem zloma na cetusie przez to ze w stp mieli wtyczke tylko decydujaco napisalem jak pracuje i tej samej nocy polecieli mi na moony :trollface::trollface::trollface: mnie szkoda bylo deuteru na stacjonuj :trollface::trollface::trollface::trollface: teraz to inna bajka bez wzgledu na koszty tylko i wylacznie stacjonuj sztuczki z ta gra bardzo dobrze znam i pamietam jakie cyrki sie wyprawialy od zarania dziejow gdzie nie bylo paczek i anty ani expow ekox1 a tam w niecala dobe po kilka tysiecy punkow gdzie by miec pierwszy punkt bylo :trollface::trollface::trollface: nie oszukujmy sie bardzo ciezko 😅🤭🤭🤭🤭🤭https://prnt.sc/hunKiG3wDFxO

AUDIw12 [PGS] & tomee [qwerty] & Angelina [PGS] & Melmax [PGS] & inter888 [PGS] vs. KaRteZ [S T P] ~ 760 186.48%

po tym jak zaczalem paczkiwac oczywiscie kazdy flota flota :trollface::trollface::trollface::trollface::trollface: tsaaaa nawet chcieli bym postawil zawrotna ilosc samych reckow 10kk no tak stacjonuj okolo 250kk dexu 🤭🤭🤭🤭🤭 z wlasnego zidiocenia zapominaja o Bozym swiecie i traca kontakt z rzeczywistoscia i uwazaja sie za madrych 😁😁😁😁 zebys Ty mnie znal i wiedzial jaki przebiegly jestem 🤭🤭🤭🤭🤭 kupilbym i sprzedal ... jedno slowo pisane czy mowione a ja juz wuecej wiem jakbys chcial 🤭🤭🤭🤭:trollface::trollface::trollface::trollface::trollface: tam na forum sojuszowym sie naczytalem nawet na discorda mbie wyciagali i ankietowac chcieli o ktorej ide spac ... po ile godzin spie :trollface::trollface::trollface::trollface::trollface: nizej juz sie nie da upasc :trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::lool::bicz::rebels::bicz:

• O jakich paczkach piszesz dyslektyku, latacie na ten dok na aktach aż w końcu się udało 😂

Po za tym żeby mój stary wiedział że się urodzę rudy to by się na ścianę spuścił i kamieniami rzucał 👌 Przetop na flotę i przy okazji słownik do ręki 😂

O jakich paczkach ?

O tych co znowu kupiłeś hahah ale tym razem wrzuciłeś surke w eko hahah tragedia jak można być tak słabym 😂😂

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• O jakich paczkach piszesz dyslektyku, latacie na ten dok na aktach aż w końcu się udało 😂

Po za tym żeby mój stary wiedział że się urodzę rudy to by się na ścianę spuścił i kamieniami rzucał 👌 Przetop na flotę i przy okazji słownik do ręki 😂

O jakich paczkach ?

O tych co znowu kupiłeś hahah ale tym razem wrzuciłeś surke w eko hahah tragedia jak można być tak słabym 😂😂

Sam sobie zaprzecza i faktom dokonanym 🤭🤭🤭🤭 kłamie aż się z głowy kurzy :trollface::beaten:

Drugi raz z rzędu udowodniliśmy ci ze ta gra nie jest zdecydowanie dla ciebie , zmień sobie hobby i zacznij grac w bierki, bo oprócz kupowania paczek nic mordeczko tu nie pokazałeś i dzięki takim graczom możemy sobie spokojnie rosnąć,

tak ze czekamy na nastempne twoje przyrosty ;]