Sorki, że dopiero dzisiaj odpisuję, miałem niestety młyn w pracy i brak czasu na przyjemności
Mam eko na poziomie 15 planet x 46 lvl kopalni metalu, 38 lvl kopalni kryształu i 42 lvl ekstraktorów deuteru, co daje mi dziennie przy klasie zbieracza ( z włączonymi kilkoma dopalaczami wydobycia, 19 lvl technologii plazmowej, 50% przeładowanych pełzaczach i aktywnym geologu) 894 kk metalu, 179 kk kryształu i 163 kk deuteru. Kurator, przy zmianie klasy ciężko byłoby mi uzbierać na expach 25% tej ilości surki...
Dlatego graj na razie na odkrywcy i ciesz się z tego, że masz możliwość używania pełzaczy, dzięki którym wydobywasz parę % więcej surki. W pewnym momencie dojdziesz do takiego poziomu wydobycia, że także Tobie bardziej się będzie opłacać gra zbieraczem, niż odkrywcą
Pozdrawiam i życzę przyjemnej gry
Przy Twoich pokalniach jeszcze oplaca sie byc na odkrywcy ale tylko pod warunkiem ze masz czas na wysylanie expow to mozna skosic 800-1200kk na dobe i spora czesc to metal krysztal ktorego nie musisz pozyskiwac w inny sposob spokojnie starcza na 47 lvl kopalni metalu co 3-4 dzien