Zdecydowanie na tak
Ankieta - Deuter na PZ i omijanie układów
-
-
Mam nadzieję na podobną ankietę na Quantum,
dlatego pierwsze TAK dla deuteru i omijania układów.
-
Jestem zdecydowanie na tak
-
również jestem za prowadzeniem owych zmian nie tylko na tym uni
-
Wiadomo, ze tak.
-
3 x tak , przechodzisz dalej , gratulacje
-
Hej hej, weterani ogame
Ja jestem przeciw zbieraniu deuteru
Za to pomysł ze skracaniem czasu poprzez pomijanie układów wydaje się kompletnie bez sensu
-
Zdecydowanie NIE
a to ty EKOWIEC jednak jesteś skoto nie chcesz pzeta ani systemów ... ok
A to trzeba być ekowcem żeby nie chcieć żeby to wprowadzać ... Gra traci urok wprowadzając takie zmiany, ale Ty nigdy nie masz takich problemów jak brak dexu i zastanawianiem się czy polecieć poprostu klik klik i lecisz ...
A gdzie frajda po przekliksaniu całej uni aż w końcu się coś znalazło i przeliczaniu czy dexu starczy i czy polecieć czy nie ? I czy ofiarą lognie czy nie, a może siedzi gdzieś skampiona ...
to sobie będziesz grał na takim uni na którym tego nie ma ogamex najlepiej idź nikt cie nie trzyma pa
-
Jestem na Tak
-
Jestem na TAK
-
Również jestem na Tak
-
TAK.
-
Jestem na TAK
-
Jestem na tak
-
-
Zdecydowanie NIE
a to ty EKOWIEC jednak jesteś skoto nie chcesz pzeta ani systemów ... ok
A to trzeba być ekowcem żeby nie chcieć żeby to wprowadzać ... Gra traci urok wprowadzając takie zmiany, ale Ty nigdy nie masz takich problemów jak brak dexu i zastanawianiem się czy polecieć poprostu klik klik i lecisz ...
A gdzie frajda po przekliksaniu całej uni aż w końcu się coś znalazło i przeliczaniu czy dexu starczy i czy polecieć czy nie ? I czy ofiarą lognie czy nie, a może siedzi gdzieś skampiona ...
to sobie będziesz grał na takim uni na którym tego nie ma ogamex najlepiej idź nikt cie nie trzyma pa
Sam możesz iść na inne uni tam gdzie to jest, Ciebie też tu nikt nie trzyma
-
jestem na tak
-
Jestem na tak.
-
Pomijanie układów zdecydowanie NIE!!! Bo i dlaczego? Skoro ktoś che lecieć niech pokona te układy, nawet gdy są puste i spali ten dex! Bezsens całkowity! Może zróbmy w każdej gali tylko jeden wspólny układ poupychamy tam swoje kolonie i będzie gitara!
Co do dexu na PZ to tak, jak pisałem w innym temacie. Mam mieszana uczucia. Z jednej strony nie mam zajawki na latanie po sąsiadach i odzyskiwanie w ten sposób części spalonego paliwa. Z drugiej strony jednak obiektywnie rzecz biorąc, skoro do zbudowania części statków potrzeba wszystkich trzech surowców, a nie tylko metalu i kryształu to dlaczegóż miałoby na PZ nie być wszystkich trzech po starciu!
Reasumując:
Pomijanie układów - NIE
Dex na PZ - TAK
-
to jak wszyscy to wszyscy co prawda jeszcze nie gram na quasar ale w maju się wykluje Więc z góry pisze ze można wprowadzić aktualizacje az ciekawosc zzera ps i tak gram eko ale moze ekspy beda wchodzic 😁