DARK EVIL [STYKS] vs. Jolly Roger ~ 18636.22%

• Miałem nic nie wrzucać na forum ale po obraźliwych insynuacjach sojuszu [HWNI] na mój temat , będę to robił z namiętnością.

Kochany @bocieek swoje teksty to sobie możesz schować do kieszeni , nie dorastasz mi do pięt , a aprobaty i oklasków od Ciebie i waszej Piątki nie oczekuje .

Siedzę na fotelu i zastanawiam się jak was musi skręcać z zazdrości że możecie tylko pomarzyć o takiej flocie , napędach , ekonomii lub badaniach i tak zadaje sobie pytanie, jak może przelewać tyle hejtu w Internecie nie znając kogoś??

Zżera was zazdrość od środka że kogoś stać na zakup paczki ??? Żal mi was że nadal jesteście na garnuszku rodziców , pewnie są z Was dumni że mają tak wykształcone dzieci , które potrafią tylko liczyć na ogame i nic więcej w życiu nie osiągneły.

Wyjaśnienie oczywiście z przymrużeniem oka, ale wy i tak z tego zrobicie pseudo aferę.....

Wyprzedzę Pytanie i odpowiedzi żeby nie było , flota która padła , należała do steki innych moich kont które mam na cmentarzu , oczywiście kupiłem ją od Gameforge za żelazne monety ,Tylko kurde na tym koncie na które leciałem nie było floty ale jak dolatywałem się pojawiła bo się zdublowała jak moje Gs na starciu z Bunyym , aj jaka ta gra jest problematyczna a ile ma błędów i lagów.

no nic niebawem zaczniemy zabawę , poczekajcie tylko przejdę na wakacyjną emeryturę .

Agresor DARK EVIL [STYKS]

Pancernik 300.000

Obrońca Jolly Roger

Duży transporter 5.998
    Lekki myśliwiec 4.474
    Krążownik 13.500
    Okręt wojenny 15.001
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 5.000
    Sonda szpiegowska 85
    Bombowiec 1.500
    Niszczyciel 1.570
    Gwiazda Śmierci 2
    Pancernik 1.500
    Reaper 2.610
    Pathfinder 4.967

Po bitwie...

Agresor DARK EVIL [STYKS]

Pancernik 299.898 ( -102 )

Obrońca Jolly Roger

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    17.305 Metalu, 4.606.020 Kryształu i 3.162.163 Deuteru

Agresor stracił łącznie 8.670.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie
    2.521.884.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się
    1.226.648.800 metalu i 636.973.600 kryształu.
    Agresor przejął łącznie
    7.785.488 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    1.226.648.800 Metalu i 636.973.600 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal:
    1.223.606.105
    Kryształ:
    637.499.620
    Deuter:
    1.632.163
    agresor zyskał łącznie
    1.862.737.888 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal:
    -1.530.268.305
    Kryształ:
    -796.743.020
    Deuter:
    -202.658.163
    obrońca stracił łącznie
    2.529.669.488 jednostek.

• Mnie się tam podoba :D:D:D:D

Graty Dariusz ! 8)

pzdr ^^

• W grze mnie przerosłeś, zgadzam się w 100% z Tobą:beaten::beaten::beaten: Powiedz mi co osiągnąłeś? Jakie finezyjne starcie zrobiłeś? Ten sławny pzt ostatnio który obrońca skwitował że afczył 6h?;)

Nikogo zazdrość nie zżera, uwierz albo nie ale ja osobiście wolę wydawać na używki i weekendowe odpały niż tasować się do wirtualnych cyferek kupionych ;]

Nie jestem na nikogo garnaszku - złe info, i z tego co mi wiadomo spółka idzie całkiem dobrze;)

Obiecujesz zabawę ale nie wychodzi - jesteś tylko większym i bardziej tłustym kryształem - czekam z niecierpliwością aż się pofatygujesz i przylecisz albo cokolwiek zrobisz Atencjuszu:beaten: