Rekordy OGame.pl
-
-
Uni 68
Exterminator Sojusz UNI
Elektrownia słoneczna 43
-
Nie wiem czy temat żyje, ale może się załapię Data rejestracji na naszym forum Sojuszu WINE Uni28
Najdłuższy staż w sojuszu: 23.02.2007-10.11.2023 zmechu2 [Uni68/ex-Uni28]
-
Te rekordy nie mają sensu bytu. Na forum starć tytanów są takie raporty, w których są większe ilości statków niż tutaj. Jeśli tego nikt nie spisze to, jaki to ma sens.
-
Uni68
nick w grze XRX
Ekspedycja donosi o znalezieniu ogromnego wraku obcego statku kosmicznego. Nie udało się poznać ich technologii ale zdołano podzielić statek na podstawowe elementy i odzyskać z nich surowce.
Zrabowano: 180.356.778 Metal.
Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana.
-
xrxno1 ładnie, ładnie, ale podbijam (pierwszy raport od góry): https://images90.fotosik.pl/695/bd8f5b381e1833c3.png
zefir, Uni68
-
podatek od głupoty =
Sumaryczna ilość stoczni na 16 moonach 278
Stocznia na 1 moonie 23
Fabryka robotów 18ty poziom na 1 moonie
Uni quasar
-
-
Queen Borg masz gdzieś zachowany ten raport co zgarnęłaś ponad 300 ??
-
Queen Borg masz gdzieś zachowany ten raport co zgarnęłaś ponad 300 ??
Kasuje na biezaco..u mnie maxy metki wpadaja co jakis czas ,ale rozwijam ciagle lf .. jak cos bedzie ciekawego to wkleje... osttanio z nowosci pierwszy raz zgarnelam ponad 150 baniek dexu dzis 3x po 200 baniek metki.. dziennie 4 kkk do 5kkk jezeli mam wiecej czasu do wysylania:) ale u mnie na uni eko x10 wiec to troche inaczej idzie .. musze wam podeslac chlopakow z raportami co zgaraniaja juz po 7 kkk dziennie:) pozdro Q
-
no 7kkk dziennie surki? To podziwiam, nie wiem jak to możliwe, ile % do ekspów mają że takie wyniki? To chyba trzeba 24h/dobę wysyłać ekspy i mieć +150% do surki z ekspów...
-
no 7kkk dziennie surki? To podziwiam, nie wiem jak to możliwe, ile % do ekspów mają że takie wyniki? To chyba trzeba 24h/dobę wysyłać ekspy i mieć +150% do surki z ekspów...
Nie no nie 'lotoj''kto siedzi 24 h na dobe na grze:) wystarczy dobrze ogarniac badania ,wysylac dobrze dobrane pojemnosci transkow i dziala:).. duzo osob to zlewa i wysylaja cokolwiek ..pozdro Q
-
Nie no nie 'lotoj''kto siedzi 24 h na dobe na grze:) wystarczy dobrze ogarniac badania ,wysylac dobrze dobrane pojemnosci transkow i dziala:).. duzo osob to zlewa i wysylaja cokolwiek ..pozdro
A czy to nie zalezy też od rodzaju uni?czym szybsze uni, czyli wydobycie, czas badań , czym wieksze te parametry to i expy bardziej udane?jak się myle to proszę o sprostowanie mojego wpisu
-
kto siedzi 24 h na dobe na grze:)
boty, i tak wiem nikt absolutnie nie używa nielegalnego oprogramowania
badania fż oczywiście są niezbędne - to wiadomo, ale ciekaw jestem jaki te badania posiadasz skoro 150kk dexu jesteś w stanie przywieźć z jednego expa. Bez fż, na uni 10x max dexu to chyba 50kk jeśli się nie mylę. Więc wynika z tego że masz +200% do surki.
skład floty to na ilość surki nie ma wpływu (oczywiście pionek musi być i tyle trampków żeby surkę zmieścić)
-
Nie no nie 'lotoj''kto siedzi 24 h na dobe na grze:) wystarczy dobrze ogarniac badania ,wysylac dobrze dobrane pojemnosci transkow i dziala:).. duzo osob to zlewa i wysylaja cokolwiek ..pozdro
A czy to nie zalezy też od rodzaju uni?czym szybsze uni, czyli wydobycie, czas badań , czym wieksze te parametry to i expy bardziej udane?jak się myle to proszę o sprostowanie mojego wpisu
tak tez .. u mnie akurat eko x 10 wiec tak ma to wplyw .. ale znajomi graja na innym i maja po prostu dobre badania po ekspy
-
kto siedzi 24 h na dobe na grze:)
boty, i tak wiem nikt absolutnie nie używa nielegalnego oprogramowania
badania fż oczywiście są niezbędne - to wiadomo, ale ciekaw jestem jaki te badania posiadasz skoro 150kk dexu jesteś w stanie przywieźć z jednego expa. Bez fż, na uni 10x max dexu to chyba 50kk jeśli się nie mylę. Więc wynika z tego że masz +200% do surki.
skład floty to na ilość surki nie ma wpływu (oczywiście pionek musi być i tyle trampków żeby surkę zmieścić)
Kazdy gra jak lubi.. lub jak umie.. to co do botow... piszemy o uni z lf.. nie pisalam o skladzie flo na ekspy tylko o dobranej odpowiednio pojemnosci transkow na maxa do ekspow .. bo wiekszosc to omija a potem sie dziwia czemu moje ekspy nie praza..nawet ty wyzej napisales ze tyle zeby siurke pomiescic .. Nie i jeszcze raz nie to tak nie dziala! pozdro Q
-
A ktos z was w ogole ogarnol ze robiac odpowiednie badania.. to juz dosyc wysoki poziom masz 15 ekspe w gratisie ze tak powiem?Q
-
A ktos z was w ogole ogarnol ze robiac odpowiednie badania.. to juz dosyc wysoki poziom masz 15 ekspe w gratisie ze tak powiem?Q
Zdradź nam maluczkim tajemnice, o jakie badania chodzi.Może gramy za krótko żeby poznać wszystkie tajniki tej gry
-
Kazdy gra jak lubi.. lub jak umie.. to co do botow... piszemy o uni z lf.. nie pisalam o skladzie flo na ekspy tylko o dobranej odpowiednio pojemnosci transkow na maxa do ekspow .. bo wiekszosc to omija a potem sie dziwia czemu moje ekspy nie praza..nawet ty wyzej napisales ze tyle zeby siurke pomiescic .. Nie i jeszcze raz nie to tak nie dziala! pozdro Q
trochę musisz poprawić logikę wypowiedzi bo ciężko cię zrozumieć, to raz
po drugie. jak ktoś jedzie na bocie to można spokojnie założyć że ma 1.5 - 2x większe przychody z ekspów niż ktoś grający bez, bo po prostu bot wysyła ekspy bez przerwy. Więc nie jest to żadne "każdy gra jak lubi" tylko totalnie zmienia to sytuację.
"nie pisalam o skladzie flo na ekspy tylko o dobranej odpowiednio pojemnosci transkow na maxa do ekspow"
jesu, to jest skład floty... skład floty czyli inaczej ilośc poszczególnych rodzajów statków...
piszesz na zasadzie: "ja mam tajemną wiedzę jak dobierać liczbę trampków i dlatego mam tak świetne wyniki, reszta nie wie i dlatego oni nie przywożą 5kkk albo 7kkk surki z ekspów"
Ok, z trudem próbując zrozumieć co chcesz napisać: próbujesz nas przekonać, że jeśli z ekspa max możesz wyciągnąć 120kk (podstawa na uni 8x) i teraz rozwiniesz sobie badania fż na +200% surowców z ekspedycji (co swoją drogą jest szaloną liczbą), czyli mając maks 360kk to jakoś cudownie dobierasz liczbę trampków pod to 360kk ( a nie po prostu tyle żeby to 360kk w nich zmieścić, lub trochę mniej -jak niekórzy robią - żeby zmniejszyć szansę na dziurę)? I ten niby magiczny sposób, którego 99% śmiertelników nie zna, zapewnia ci te 5kkk surki/dzień (lub 7 w przypadku kolegów) nie wysyłając floty 24h/dobę? Uprzejmie proszę o troszkę bardziej logicznie i konkretne wypowiedzi niż to co do tej pory....
takiSOBIEgracz ona pisze o badaniach fż które powiekszają zysk z eksp. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo może jednak napisze że mając t. energetyczną na 17, zyski z ekspów są lepsze
-
Odezwe sie w wolnej chwili ..i wyjasnie troche.. nie mam magicznej regulki ...wystarczy troche poczytac i sie zaglebic w temat o ktorym piszemy..wszystkie wiadomosci sa na koncie ktore sie rozwija..lf jak i samo ogame nawet bez lf..to maraton.. a nie sprint.. kazdy chcialby gotowa regulke na wszystko a to tak nie dziala:)pozdro Q