Też grałem na u8. Pierwsze uni moje. Grało się w szkole z sali komputerowej Jakieś większe top nie było. Sojusz TGR.
Ktokolwiek widział kogokolwiek z u8!
-
-
haha ciap nie trzeba było pisać bo jeszcze zbierze się niezła ekipa na u68 i co wtedy będzie się działo
co do tematu to można zmienić na uPegazus lub po prostu połączyć te 2 wątki :E
OGN z u8 to co innego niż OGN z UniP ?
To jak połączyć?
OGN na Taurusie/Pegasusie to fantazja Wegiego
Ja swoje serce zostawiłem w Umbrellia pamiętacie sojusz C_Unit? mój pierwszy sojusz na uni8
Później była Umbrella
A United? To były dopiero lamy -
C_Unit nie kojarzę ale United przeleciała mi ta nazwa kilka razy ale szczerze nie interesowałem się tym....
ehh liczyłem że bardziej rozwinie się ten temat...
szkoda że stare wyjadacze się nie odzywają ;/ jeśli nawet to miał by być sam Wisior
-
A United? To były dopiero lamy
No no no
Nie bałeś się z nimi wojowac po jednej stronie?
-
A United? To były dopiero lamy
No no no
Nie bałeś się z nimi wojowac po jednej stronie?
Fajne były czasy Chyba nawet wykręciłem wtedy dobry wynik niszcząc moony
-
pierwsze moje uni ,fajne czasy
-
Cześć, ciap ja grałem na u8, ale mnie nie pamiętasz...
Do tej pory pamiętam nicki graczy: oprócz Popka, Arwena, Wandal, Bandal, Wyrzym, Lord Dart Szpieg, Marionette, Lucjano ( jedyny, który mnie złomował) czy słynna Kashmiress ^^ mógłbym wymieniać dalej, ale nie chce mi się skupiać za bardzo. Zacząłem grać po trzech miesiącach od staru serwera, zakończyłem przygodę na początku 2009 roku, oddając konto graczowi z nickiem Songo16, z tego co pamiętam moje byłe konto osiągnęło top5 (oddałem jak było w okolicach top50). Kontakt z ludźmi urwał się jak przestałem używać GG, szkoda. Miło powspominać te stare czasy, jak gra jeszcze nie była tak zepsuta jak ma to miejsce teraz....
P. S. Grałem pod tym samym nickiem na u8, przez chwilę na yildunie grał Paolo44....
-
-
-
u8, pierwsze kroki w sojuszu Dragons
-
Jam jest ! Darth RaVeN z u8:D
-
Tak jestem z u8.
Jaki miałeś nick? :O
Na początku taki jak na forum mam, później pod nickiem d3vilo.
Jakiś czas w HoA później zajmowałem się naborem narybku do OrA i uczeniem podstaw gry.
Lata później po fuzji przeszedłem z u18 na u67 i tam spotkałem Paola i Cypisa, ale to też było miliony lat temu.
Paolo i Cypis gracze ktorzy pozniej grali na Io , bardzo dobrzy zlomiarze i oczywiscie otwarci na rozmowy bo mialem mozliwosc z Cypisem pisac i duzo ogolnie pomogl mi w grze
-
O kurde, w koncu znalazłem !
Szukałem starego forum ale juz go nie ma, az trafilem tu.. pamietam.
Ciap moze mnie pamieta, radosny a Ty? ja Ciebie pamietam i Twojego następcę!
Z tej strony Byczek Fernando sojusz HELL
oj gralo sie gralo co to za czasy.. nie wiem czy to ktos pamietam ale bylem jednym z wykonawcow i autorem planista uwczesnego top 1 acs ogame.pl
Bylo to złomowanie Cadavre'a z Myth - Mythical Alliance. Cadavre już wtedy nie byl tak aktywnym graczem, ale ciagle niebezpieczny i sie pilnowal. Wyliczyłem go z pzta bez skanowania na podstawie aktywnosci i jego rutyny to był czas ahh..
sojusze OGN, myth, HoA wymienione przez was tez pamietam.. United tez mimo ze duzo nie znaczyl.. Umbrella, nemesis.. Popuri ale oczywiscie i Krzysiurek bo o nim nikt nie wspomnial - ciekawe czy jeszzce zyje bo z tego co wiem juz wtedy swoj wiek mial kurde, duzo tego, duzo graczy sojuszy, fajny czas byl.. wtedy moj czas hmm poczatku liceum jak zaczalem grac zdaje sie i poczatek studiow jak skonczylem okolo 2010 roku.
Ciap, odezwij sie