Ankieta o zmianę prędkości flot pokojowych

• Ale przeciez wszyscy tutaj są mile widziani :beaten:

Najlepiej ny został speed x2 😎😎😎:evil:🤭🤭🤭 uwielbiam tą predkosc :fgrin: musicie zrozumieć że tutaj są ogromne floty i wyobraźcie sobie fak że jest speed x8 co to dla 40 czy więcej mln statków może oznaczać 🤭🤭🤭 będą aż piszczeć o deuter 😁

• Moi dro­dzy, po co kłót­nie,

Po co wa­sze swa­ry głu­pie,

Wnet i tak zgi­nie­my w zu­pie!

Dobrze wiedzieć, że prędkość pokojowa to jednak parametr krytyczny uniwersum. Czy takowe parametry (krytyczne) są również krytyczne dla ustalania, które uniwersa należy ze sobą połączyć przy fuzji? Czy może wtedy ewoluują do swojej najczęściej używanej formy: hipokrytycznej?

50% łączonych uniwersów posiadało prędkość pokojową x2

50% łączonych uniwersów posiadało prędkość pokojową wyższą niż x2

Skąd zatem pomysł na to, aby wynik głosowania posiadał większość stanowiącą 80%?
    A może dajmy drugą ankietę, w której zapytamy o to, czy na Rosa powinna zostać prędkość pokojowa x2, ale zostanie tylko w przypadku, gdy 80% graczy się za tym opowie? No bo przecież to jest parametr hipokrytyczny.

Kartez do wyboru jest nie tylko x8, ale również x4. Na x4 FSowały się największe floty obecnej Rosy, zatem da się.

• Mnie sie wydaje ze jezeliby glosowali to wiekszosc za 8mka 🤭🤭🤭 wtedy byłby cyrk 😁

• A ja myślę, że wtedy głosujący za starą prędkością zagłosują za najniższą możliwą, czyli x4.

• W przypadku ankiet dotyczących zmiany w prędkościach flot, zarówno my jak i inne społeczności, zawsze stosowaliśmy próg 80% głosów "za".

W obecnej ankiecie udział wzięło 313 osób a za zmianą prędkości było 69% głosujących.

Niewiele brakowało ale próg nie został osiągnięty.

Za kilka tygodni możemy przeprowadzić ankietę ponownie.

• W przypadku ankiet dotyczących zmiany w prędkościach flot, zarówno my jak i inne społeczności, zawsze stosowaliśmy próg 80% głosów "za".

W obecnej ankiecie udział wzięło 313 osób a za zmianą prędkości było 69% głosujących.

smoki dzięki tej ankiecie zauważyliście zatem jaka jest rzesza ludzi, którym aktualna prędkość jednak nie odpowiada.

Jaki jest powód zrezygnowania przez Was w ogóle z prędkości 8x ? Przed fuzją były 3 uni z prędkością 8x , po fuzji ... zero.

😏 oby było teraz 50 🤭🤭🤭 procent 😁 albo 36.6 😏 spidek x2 ma więcej zalet niż wad 😁

• smoki skoro ustaliliśmy, że 31% głosujących może decydować o warunkach dla pozostałych 69%, to rzeczywiście proszę o ankietę, która będzie wymagała 31% głosów ZA z następującymi pytaniami:
    - Prędkość pokojowa x8

- Prędkość bojowa x8

- Spalanie 0.1

- ACS OFF

- Def pz 80%

- Ładowność SS

- Uniwersum Chaos

31% głosujących wystarcza do decydowania o warunkach panujących dla reszty, zatem się bawmy.

• Za!

smoki ankietę poprosimy :) :bicz:

Bo tutaj coś chyba nie pykło ;) Zazwyczaj to inaczej wygląda dajecie ankietę na zmiany, a nie czy chcą zmiany...

• Kolejny raz @team pokazduje jak nas ma d.pie... Zdecydowana większość graczy uniwersum którzy grają zdecydowali, że chcą zmiany prędkości a jaśnie nam panujący Art  smoki mają to w dupie... 69% do jasnej cholery powiedziało, że chcą zmiany mogę się założyć, że wśród głosujących byli również starzy gracze uniwersum... Po co się tak czaicie? powiedzcie lepiej, że my was nie obchodzimy i macie nas za dojnych debili...

• Co się dziwisz przecież żyjemy w okresie DEMOKRACJI gdzie większość wybiera prezydentów rządy radnych ustroje itd więc tu także większość wybrała prędkości. Jaki Team taka większość :D

Skoro Ankieta jest tak drażliwa dla Teamu który ustanawia nierealne warunki głosowania próbując wcisnąć każdemu kit że to uczciwe to mam propozycję

Dajcie graczom którzy przybyli na te uniwersum możliwość przejścia na cmentarz w celu zmiany universum z innymi parametrami tak by było uczciwie... każdy wybiera co chce nikt nie ma pretensji do teamu wszystko idealnie by było. To by pokazało prawdziwy obraz oczekiwań graczy .

Bo póki co zabraliście nam prędkości zabraliście nam ładowności sond wrzuciliście nas na uni z flotami xxxx mocniejszymi a w zamian daliście ankietę z góry skazaną na porażkę....

Dajcie nam możliwośc OSOBISTEGO wyboru gdzie i jak chcemy grać bo nie po to ludzie zakładali konta na nowych speed uniach by potem stracić wszystko

Niech ta MNIEJSZOŚĆ te 69% osobiście zdecyduje i wtedy podajcie wyniki ile osób i jak zdecydowało

smoki

• Mozliwosc wyboru gdzie sie przeniesc bez czekania na cmentarz to by bylo cos :D jestem za !

• Wszyscy jestesmy za!, tylko taka mozliwosc by pokazała nieudolnosc i jak bardzo daremny jest nasz team! Tak prawda w oczy kole, na docelowym uni na ktory nas wcisliscie na sile zeby komus zrobic dobrze zostala by garsteczka graczy bo prawda jest taka ze wiekszosc wcale tu nie chce byc! Zjebaliscie wszystkie parametry jakie wybralismy jak zaczynalismy zaczynajac od predkosci flot, a konczac na ladownosci sond. I co zrobiliscie w tej kwestii?? NIC Bo jestescie blaznami, pajacami którzy robia tutaj za google translator. Problem mialem to co? napisz do centali bo nie umieliscie mi go rozwiazac... (W centrali zajelo im to niecala dobę) Gracze Cetus czują sie jakby stado murzynów wykorzystywalo nas seksualnie a wy sie smiejecie bo waszym czlonkom- członkom teamu takie cos pasuje bo graja tutaj i sa akurat w tej uprzywilejowanej pozycji... pozycji graczy z starszych uni.. co nie Ruda ???

• Ja bym chciał tylko dodać, ze część osób w ogóle nie zrozumiała ankiety (przynajmniej duże grono osób z mojego sojuszu).
    Niektórzy myślą, że chodzi o prędkość floty samych transporterów niezależnie od wybranej misji i pisali na czacie, że zagłosowali na nie, żeby ich inni szybciej nie farmili MTkami :)

Więc gdyby była jeszcze raz ankieta to prosiłbym o dokładny opis, czego będą dotyczyć zmiany, bo jak widać duże grono osób w ogóle nie wie na co głosowało.