dr Cosiek [PSZ] & dr Kobra [PSZ] & DrRzeznik [PSZ] & dr Rajzer [PSZ] vs. GrajcieDalejZaHajsy [TPs] & ogmar-oddam [TPs] & Oddam_Carmella [TPs] ~ 311286,80%

• Służba Zdrowia Pozdrawia

Imprezka u VitoCorleone po kulaniu na zawróconą stację :rebels:

WYLECZONY

od DrRzeznik

"ode mnie podziękuj za pasztet z gęsiny...bardzo dobry"

Dnia 23-04-2021 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce:

Agresor dr Cosiek [PSZ]

Niszczyciel 200.279

Gwiazda Śmierci 4.000

Lekki myśliwiec 2.717.384

Ciężki myśliwiec 4.193

Krążownik 271.353

Okręt wojenny 197.870

Pancernik 351.226

Bombowiec 3.795

Reaper 151.266

Pathfinder 14.026

Agresor dr Kobra [PSZ]

Gwiazda Śmierci 1.225

Lekki myśliwiec 3.510.279

Ciężki myśliwiec 7.383

Krążownik 126.141

Okręt wojenny 50.177

Pancernik 492.431

Bombowiec 1.232

Niszczyciel 122

Reaper 102.215

Agresor DrRzeznik [PSZ]

Gwiazda Śmierci 1.500

Lekki myśliwiec 3.727.122

Ciężki myśliwiec 76.648

Krążownik 187.729

Okręt wojenny 100.656

Pancernik 163.175

Bombowiec 9.753

Niszczyciel 5.910

Reaper 73.336

Pathfinder 39.388

Agresor dr Rajzer [PSZ]

Lekki myśliwiec 1.007.313

Krążownik 49.926

Okręt wojenny 22.472

Pancernik 108.844

Reaper 2.323

Obrońca GrajcieDalejZaHajsy [TPs]

Mały transporter 274.402

Duży transporter 38.679

Lekki myśliwiec 2.585.285

Ciężki myśliwiec 41.013

Krążownik 128.776

Okręt wojenny 84.151

Recykler 283.031

Sonda szpiegowska 195.522

Bombowiec 17.707

Niszczyciel 49.991

Gwiazda Śmierci 1.009

Pancernik 149.000

Reaper 9.977

Pathfinder 34.659

Wyrzutnia rakiet 74.928

Lekkie działo laserowe 2.176

Ciężkie działo laserowe 87

Działo Gaussa 67

Wyrzutnia plazmy 153

Duża powłoka ochronna 1

Obrońca ogmar-oddam [TPs]

Lekki myśliwiec 1

Ciężki myśliwiec 1

Krążownik 1

Okręt wojenny 1

Pancernik 1

Bombowiec 1

Niszczyciel 1

Reaper 1

Obrońca Oddam_Carmella [TPs]

Lekki myśliwiec 1

Ciężki myśliwiec 1

Krążownik 1

Okręt wojenny 1

Pancernik 1

Bombowiec 1

Niszczyciel 1

Reaper 1

Po bitwie...

Agresor dr Cosiek [PSZ]

Niszczyciel 197.254 ( -3.025 )

Gwiazda Śmierci 4.000 ( -0 )

Lekki myśliwiec 2.416.608 ( -300.776 )

Ciężki myśliwiec 3.894 ( -299 )

Krążownik 263.417 ( -7.936 )

Okręt wojenny 194.170 ( -3.700 )

Pancernik 345.791 ( -5.435 )

Bombowiec 3.750 ( -45 )

Reaper 149.081 ( -2.185 )

Pathfinder 13.559 ( -467 )

Agresor dr Kobra [PSZ]

Gwiazda Śmierci 1.225 ( -0 )

Lekki myśliwiec 3.118.217 ( -392.062 )

Ciężki myśliwiec 6.839 ( -544 )

Krążownik 122.336 ( -3.805 )

Okręt wojenny 49.228 ( -949 )

Pancernik 484.802 ( -7.629 )

Bombowiec 1.220 ( -12 )

Niszczyciel 122 ( -0 )

Reaper 100.664 ( -1.551 )

Agresor DrRzeznik [PSZ]

Gwiazda Śmierci 1.500 ( -0 )

Lekki myśliwiec 3.314.386 ( -412.736 )

Ciężki myśliwiec 71.009 ( -5.639 )

Krążownik 182.149 ( -5.580 )

Okręt wojenny 98.770 ( -1.886 )

Pancernik 160.559 ( -2.616 )

Bombowiec 9.599 ( -154 )

Niszczyciel 5.816 ( -94 )

Reaper 72.223 ( -1.113 )

Pathfinder 38.176 ( -1.212 )

Agresor dr Rajzer [PSZ]

Lekki myśliwiec 894.494 ( -112.819 )

Krążownik 48.454 ( -1.472 )

Okręt wojenny 22.059 ( -413 )

Pancernik 107.120 ( -1.724 )

Reaper 2.295 ( -28 )

Obrońca GrajcieDalejZaHajsy [TPs]

Zniszczony!

Obrońca ogmar-oddam [TPs]

Zniszczony!

Obrońca Oddam_Carmella [TPs]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

2.101.460.407 Metalu, 1.928.457.514 Kryształu i 177.757.379 Deuteru

Agresor stracił łącznie 8.620.843.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 59.833.423.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 15.621.555.796 metalu i 9.950.793.710 kryształu.

Agresor przejął łącznie 4.207.675.300 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

1.639.262.315 Metalu i 1.044.195.683 Kryształu

14.059.973.290 Metalu i 9.950.826.710 Kryształu

21.029.434 Metalu i 13.395.565 Kryształu

750.029.073 Metalu i 477.761.926 Kryształu

983.892.882 Metalu i 626.731.116 Kryształu

1.561.582.506 Metalu i 0 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

19.015.769.500 Metalu i 12.112.911.000 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 15.586.851.907

Kryształ: 11.410.471.514

Deuter: -281.810.621

agresor zyskał łącznie 26.715.512.800 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -34.765.303.407

Kryształ: -23.533.283.514

Deuter: -5.742.511.379

obrońca stracił łącznie 64.041.098.300 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Wczoraj wiwaty z ustrzelenia gęsiny a dziś pasztet z Misia :love::* czyli Vito na wyprzedaży 8o

Przekupna Służba Zdrowia jak to określiła voi Caramellina nie mogła zostawić wczorajszego występku bez szybkiej i stanowczej odpowiedzi 8)

Obrońcy niczego swoim zachowaniem przekreślił to co kreował do tej pory ;)

Dzięki za lot Panowie i wspólnie spędzony czas, imprezka była przednia :thumbup:

Wyleczony :saint:

• Typowa służba zdrowia lecząca tylko za hajs :D Nie dość że źle diagnozują to jeszcze bez hajsu nie ma leczenia xD Nawet bym chciała pogratulować ale w sumie czego? Gdyby nie wydawanie antymaterii to nie byłoby tego lotu ;) A później żale że wrzucają was do jednego wora razem z tymi co wszystko za anty robią, myślałam ze przeklikiwanie tpków i szybkie budowanie floty to dokładnie to samo ^^ Taki pocisk był kiedyś na baruzola czy jak mu tam było jak obronę za anty postawił i się niektórzy nadziali, no ale przecież to na pewno nie to samo co wydawanie anty żeby szybko dobudować floty xD No i widać że kogoś strasznie zabolało że coś tam stracił bo obroniliśmy słabszego :P Trochę przykre to że niektórzy mają tak nudne życie że tyle poświęcają na gry, więc ja życzę wam panowie ciekawszych przygód w realnym świecie co byście nie musieli się potem tak w grach wyżywać czterech na jednego ;)

Jak mi się odechce całkiem grać to wolałabym skasować konto razem z całą flotą żebyście nie dostali ani śrubki za te wszystkie wałki i niehonorowe zagrywki :*

PS nie odpowiadajcie na mój komentarz bo nie chce mi się potem czytać "gównoburzy" ^^ Nie przyszłam tu na pogaduszki tylko wyrazić swoje zdanie, powiedziałam co miałam do powiedzenia. Grandi bacioni, ciaoo :*

• Odnosisz się do sojuszu PSZ więc do organizacji i wali tu hipokryzją tak że aż wstyd. Sam ogmar przeklikał więcej anty niż my wszyscy razem wzięci więc o czym my tu mówimy? o TP? Do tego nie potrzeba w ogóle anty - są dopałki są skracacze z eventów. I jasnym jest że ta gra nie wygląda tak jak 10 lat temu ale chyba z choinki się nie urwaliście. Klikacie w to więc akceptujecie. Jak nie akceptujecie to poklikajcie w pasjansa. Kolejną hipokryzją bije - zacytuję

Trochę przykre to że niektórzy mają tak nudne życie że tyle poświęcają na gry, więc ja życzę wam panowie ciekawszych przygód w realnym świecie co byście nie musieli się potem tak w grach wyżywać

No błagam... serio? mówisz to Ty? Co razem z Misiem :love: przesiadujecie na OG od rana do nocy?:beaten: no nie wierze...

Nie nie mamy nudnych żyć a tego typu akcje to dopiero FUN dla których fajnie poklikać. Wysyłać ekspy, klikać w budynki czy latać na BFSy to każdy średnio rozgarnięty gracz potrafi. Ubić rogale, wyklikać zawrotke, wyeliminować wszelkie potencjalne turbulencje - nie każdy. W ogóle jako sojusz daliście plamę po całości - można było powalczyć i spokojnie wybronić sojusznika ale lepiej polamentować że za kase, że zły że nie dobry ;(

Odłóżcie to nie warto. Mówie wam. Sporo cennego czasu straciliście a mogliście przeżyć wiele ciekawszych przygód w realnym świecie :D

• dobre my siedzimy 24h chyba nie wiesz o czym mówisz kolego xd ja od dawna mam urlop bo nie chce mi się grać z ludźmi co grają pay2win ^^ tacy z was dobrzy gracze a nie wiecie ze akty można robić nawet jak nie siedzisz na koncie? :D oczywiscie ze nie kazdy potrafi zrobić te wszystkie rzeczy które wymieniłeś ale co innego jak ktoś ma umiejętności do tego a co innego jak ktoś wydaje non stop kase zeby kogos trafić :) gdybyście zrobili to tylko i wyłącznie swoimi umiejętnościami bez wydawania anty to chętnie bym wam pogratulowała a tak to nie mamy o czym rozmawiać ;) a co do tego że mogliśmy to wybronić - tak mogliśmy gdybyśmy wydali na anty tak jak wy ale my nie gramy pay2win inaczej nie mogliśmy bo rzuciliście się jak psy wszyscy razem żebyśmy sami jako sojusz nie dali rady inaczej wybronić 8o

• Szkoda strzepic ryja na cala ta hipokryzje turbo ptysi :S W swoj ogrodek anty nie patrza a do innych zagladaja ;) Ogmar naczelny antyklikacz ale u swoich moze byc;) Amba fatima byl vito i go ni ma ^^ Carmella, Vito gdzie te nasze bany za 72h? Minelo ze 72 dni a dalej ich nie ma;( Zamiast pogratulować wyklikanej stacji to spinacie sie jak dzieci ;)Ale co tu duzo pisac skoro wy nawet nie ogarniacie ze rozpurki zbieraja zlom przy starciu i uważacie ze zlom sie klonuje8o8o8o Dla was to bug ^^ A co do straconej floty... No wlasnie kogos tu bardzo boli ze ja stracil... I adwokata wynajal zeby bronic misia pysia ^^ No coz teraz mozecie sie przyznac do tych pushy do ktorych przyznaliście sie na priv byle tylko was bronic :D:D:D

I do sedna ^^ Atakiera graty! Jebuo ladnie i najwiekszy szczekacz wyjaśniony ^^

• 1. Gratulować nie ma czego, bo honorowego starcia nie było, dla mnie jesteście niczym :) jesteście tacy sami jak ci co klikają (nawet nie mam szacunku pisać do was z dużej litery)

2. Klikacie tylko za anty, gdyby nie ona bylibyście szarymi ścierami na tym uni :)

3. Dla mnie to gra, dla was widzę co innego... (nie wiesz czemu mam akty ciągle a ty płaczesz że siedzę na koncie 24/7) :)

4. Dałem na anty tyle ile kosztuje zmiana klasy, bo nawet nie wiedziałem o co chodzi z tym po takiej przerwie jaką miałem :S nie widziałem klas, rozpruwaczy, itp.

5. Cosiek płakał że go wrzucają do worka z klikaczami xd przeklikał 3k gsów w gdzinę w nocy <X kupił konta na push <X aż mi po prostu się iść do WC chce 8o

6. dobrze że zmieniliście nazwę sojuszu bo to była hańba dla topowych graczy z uni numerowych :thumbup:itemy, konta do pushu, konta w niskim top, powiedz mi czy to nie prawda ?
    zadowala mnie to że wydaliście koło 1kk anty i zabrałem wam kilka godzin waszego ciekawego życia żeby mnie trafić ;) Przetopu szybkiego oczywiście za przyspieszacze 8o bo przecież macie za darmo :saint:

Co do starcia żalu nie mam o flotę :D jesteście wielcy... <X tak jak pisałem na pw, zaoszczędził na mojej focie, tak jak tego nie zrobił na flocie sandacza :)

Czekałem na ten dzień, z nie cierpliwością ^^ ważne jest to że Ty dalej będziesz tu siedział i wydawał na to żeby trafić coś, co ktoś zrobił z niczego... a nie tak jak ty z konta bankowego:thumbdown:

Co do tego że nie każdy umie wyliczyć... już są takie programy że same liczą... więc o czym ty mówisz, kiedyś się liczyło a nie dzisiaj :D dzisiaj liczy za ciebie komputer... Więc nie rozśmieszaj mnie :D wystarczyło zbić moona w czasie, i ogarnąć czas zawrócenia :)

Fakt jest taki że bez anty możecie skoczyć, nawet przeklikanie tpka(za anty) i lot 5minutowy nie dał efektów więć trzeba było zebrać ścierwo do kupy i w końcu coś zrobić :P

co do obrony... to teraz uświadomię pół uni o tym że zostali zrobieni w wielkiego WAŁA, bo wiadomości szybko obchodzą całe uni :/

patrzcie co mogłem wyklikać :D:D:D:D https://imgupload.pl/images/2021/04/23/hahaha.png:D:D:D:D

Szkoda strzepic ryja na cala ta hipokryzje turbo ptysi :S W swoj ogrodek anty nie patrza a do innych zagladaja ;) Ogmar naczelny antyklikacz ale u swoich moze byc;) Amba fatima byl vito i go ni ma ^^ Carmella, Vito gdzie te nasze bany za 72h? Minelo ze 72 dni a dalej ich nie ma;( Zamiast pogratulować wyklikanej stacji to spinacie sie jak dzieci ;)Ale co tu duzo pisac skoro wy nawet nie ogarniacie ze rozpurki zbieraja zlom przy starciu i uważacie ze zlom sie klonuje8o8o8o Dla was to bug ^^ A co do straconej floty... No wlasnie kogos tu bardzo boli ze ja stracil... I adwokata wynajal zeby bronic misia pysia ^^ No coz teraz mozecie sie przyznac do tych pushy do ktorych przyznaliście sie na priv byle tylko was bronic :D:D:D

Gościu... że tak powiem wróciłem na to uni po 11 latach przerwy pierwszy raz widziałem klasy, rozpruwacze, a ty płaczesz że banów nie było xd

Zgłosiłem błąd i tyle masz jakiś problem ? :) nie wiedziałem że rozpurki zbierają złom gdy rozwinie się raport a nie w skrócie, przy tym błąd miał również konwerter starć więc nie płacz mi tutaj o takie rzeczy bo jesteś śmieszny ^^

to jest błąd ogame i konwertera, bo nie widać tego że rozpruwacze zbierają złom... a konwerter tego nie uwzględnia :)

Moderator Neferet:
    Połączyłam posty

• Szkoda strzepic ryja na cala ta hipokryzje turbo ptysi :S W swoj ogrodek anty nie patrza a do innych zagladaja ;) Ogmar naczelny antyklikacz ale u swoich moze byc;) Amba fatima byl vito i go ni ma ^^ Carmella, Vito gdzie te nasze bany za 72h? Minelo ze 72 dni a dalej ich nie ma;( Zamiast pogratulować wyklikanej stacji to spinacie sie jak dzieci ;)Ale co tu duzo pisac skoro wy nawet nie ogarniacie ze rozpurki zbieraja zlom przy starciu i uważacie ze zlom sie klonuje8o8o8o Dla was to bug ^^ A co do straconej floty... No wlasnie kogos tu bardzo boli ze ja stracil... I adwokata wynajal zeby bronic misia pysia ^^ No coz teraz mozecie sie przyznac do tych pushy do ktorych przyznaliście sie na priv byle tylko was bronic :D:D:D

tak jak napisałąm wyżej, wszyscy daliście się nabrać jak dzieci na to anty, śmiech na sali hahaha ^^ ^^ ciebie z kolei widzę boli że jesteśmy parą i gramy razem, smuteczek jak nie masz z kim grać może poszukać ci koleżanki do gry ? xD A jak masz dowody na jakiś push z naszej strony to chętnie zobaczę na pw ;)

• więcej anty to nie wiem kolego, jak już nie wykryli cośka eko za lewą surkę od dilligera bo logów nie było, następnie paczki na berlina, nastęnie klikanie tpków, następnie przyspieszanie floty, a na koniec w ostatnią noc 30kk pkt za gsy w stoczni :) mam nadzieję że kiedyś GO się obudzi i ogarnie to że zarowix, pff, sandacz itp itd to były wały :)

I nie jesteście nic warci bo stacja na 3:38 na planetę z konta żarówki to już był szczyt xd ściemy pff że usunął flotę z planetą... <X

Baca... idź zrób trochę sera bo widzę że Ci się nudzi :D fakt, wy tam adwokatów nie macie :/

PS. PODOBA SIĘ ZDJĘCIE ? xd ile ci wklepać tam anty ? xddd CAŁE UNI zrobione w wielkiego WAŁA... łącznie z tymi pro ZZSS :D:D:D:D

PS2. Baca zamknąć to możesz się w stodole :D