Hop Do Taczki [MNS] vs. LekNaCaleZlo [NTN] ~ 38,179.98%

• Pusz.

@

UczciwyPolityk

Pisz sobie na pw, jak i reszta tych petów gdzie i tak wylądują w taczce. Bo tam jest wasze miejsce :lool:

I tu cie zacytuje:

"

LekNaCaleZlo20.01.2023 17:44:11
    Oszukiwanie w grze dla zwiększenia Mirko ego jest słabe a to jest pewne tak jak to że gracie we 2 na jednym :)"

Wy wiecie najlepiej kto, co, jak i gdzie :D w Dupie byliście i gowno widzieliście, chciałem wyjść z ukrycia dopiero wtedy gdy Balboe ubił. Ale musze gdzieś jechać, a wam podeszwa na filterki...

A co z kontem..? Proste pojdzie na pusz.

Do zobaczenia w komplecie.

HAIL NN&MNS !

Sz/O oczywiście życzę z całego serduszka, bo Mściciel tez chce...

:closed:

P.S Polityczku fajne pusz konto z ciebie, nie pozdrawiam yo.

Dnia 21-01-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Hop Do Taczki [MNS]

Lekki myśliwiec 827.479

Ciężki myśliwiec 15.380

Krążownik 18.563

Okręt wojenny 50.636

Niszczyciel 54.294

Reaper 2.310

Pathfinder 7.543

Pancernik 38.303

Sonda szpiegowska 778

Obrońca LekNaCaleZlo [NTN]

Mały transporter 52.034

Duży transporter 51.128

Lekki myśliwiec 3.744

Ciężki myśliwiec 11.572

Krążownik 8.099

Okręt wojenny 2.583

Statek kolonizacyjny 2

Recykler 57.071

Sonda szpiegowska 56.936

Bombowiec 218

Niszczyciel 1.456

Gwiazda Śmierci 7

Pancernik 29.975

Reaper 7.432

Pathfinder 1.588

Wyrzutnia rakiet 2.000

Lekkie działo laserowe 4.200

Działo Gaussa 200

Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Hop Do Taczki [MNS]

Lekki myśliwiec 685.616 ( -141.863 )

Ciężki myśliwiec 13.547 ( -1.833 )

Krążownik 17.820 ( -743 )

Okręt wojenny 49.766 ( -870 )

Niszczyciel 54.167 ( -127 )

Reaper 2.301 ( -9 )

Pathfinder 7.232 ( -311 )

Pancernik 37.801 ( -502 )

Sonda szpiegowska 653 ( -125 )

Obrońca LekNaCaleZlo [NTN]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

17.515.157 Metalu, 12.624.176 Kryształu i 73.849.979 Deuteru

Agresor stracił łącznie 729.280.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 6.504.176.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 2.099.468.111 metalu i 1.718.530.190 kryształu.

Agresor przejął łącznie 103.989.312 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

223.484.000 Metalu i 223.484.000 Kryształu

446.968.000 Metalu i 446.968.000 Kryształu

446.968.000 Metalu i 446.968.000 Kryształu

20.877.289 Metalu i 17.089.210 Kryształu

982.048.111 Metalu i 601.143.040 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

2.120.345.400 Metalu i 1.735.652.250 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.621.330.557

Kryształ: 1.549.115.426

Deuter: 60.260.979

agresor zyskał łącznie 3.230.706.962 jednostek.

Agresor zdobył 495.250 punktów honoru.

Podsumowanie obrońca

Metal: -3.049.204.157

Kryształ: -2.711.272.176

Deuter: -847.688.979

obrońca stracił łącznie 6.608.165.312 jednostek.

Obrońca zyskał 94.740 punktów honoru.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.3

• Brawo :) wycinanie kawałka wiadomości ? Pochwal się resztą mściciel niech przestanie kupować pod swoim nickiem Dex na forum pod inne konta na pewno będzie mniej podejrzeń to że cały czas wam się coś pali na kontach gdzie takie boty kupić bądź ludzi znaleźć co by siedziały 24/7 ? :) Skill do latania mmmm konto nie kupione więc ściągnąć moona nie bardzo no bo jak na innym graczu takie rzeczy to by musiał się idlak zapalić byście się odważyli

nie zostało nic innego jak prosić bym w końcu zostawił flotę :) a że stegnacja u mnie była od 4 dni to flota praktycznie się nie ruszała więc było to pewne że tak się skończy :) kwestia była tylko kiedy poza tym te loty w twoim własnym US na planetki latanie całą flota ? Widać nie było ? Czy jak to kiedyś pisałeś trzeba umieć używać falangi

nie pogratuluje starcia bo nie ma w nim nic co byłoby od was nie ma żadnej finezji ani nic tym podobnego po prostu stało :) tak jak wszystkie wasze cele

od dawna powinniście siedzieć na Banach za wszystkie wałki:) za Czeesterka też dawaliście sobie rękę uciąć i co ? Nie ma czym się po jajach drapać ? To on na oszustwie zbudował wasze konta latając razem z nim mieliście zyski bo tak gdzie byście byli? Pewnie na innym uni :)

ticketow z tego uni napisałem około 15 do tej pory w sumie może z 1 ban poleciał no przykro że nikt nie nauczył GO logów czytać a przede wszystkim podejmować męskich decyzji może przez to że za dużo kobiet w śród nich ? Strach przypadkiem kogoś nie zbanować bo mógłby się obrazić a ja mieć potem problem że ktoś dostał nie słusznego bana lepiej nie ryzykować nie dam nikomu i tak się palą konta od kilku dni non stop .... Takie jest ich podejście :) i tak ten polski OGame wygląda całe szczęście że na zagranicznych nie ma polskiej obsady :) bo GF musiałby zamknąć OGame ze względu na nieopłacalność:)

I te liczby on-line 300 tu 100 tam dobrze że ludzie grają jeszcze na na 2-3 kontach na różnych uniach no i te boty bo sądzę że realnych graczy na wszystkich uniach zostało z 500 osób i tyle ludzi was utrzymuje :) to na dobrej ugamelli gra po tysiąc :) na jednym uni i nie ma plagi botów:) które podbijają liczniki zastanawiam się czy to wy już czasem ich nie zakładacie :)

• Polityk co ty gadasz ? Co to za teorię spiskowe ? Boty ? Multi ? Myślałem że jesteś dorosły facet...ale mogę się mylić bo nie znasz mnie a próbujesz w tak perfidny sposób oczerniać. Ludzie którzy mnie znają wiedzą jak gram i kiedy więc insynuacje, że prowadzę sobie multi lub bota są co najmniej słabe. Dostałeś gonga ok wypada pogratulować a nie wypisywać bzdury typu " tak chciałem żeby mnei zezlomowal i dlatego flotę zostawiałem bfs" ehhh polityk

• Prosze cie bardzo

• LekNaCaleZlo14.01.2023 19:37:03 Co ty misiu robisz :)
    • LekNaCaleZlo14.01.2023 19:49:49 Czyli już znam właściciela pushowki ;)
    • Hop Do Taczki14.01.2023 20:02:14 no niezle, cale szczescie ze nie umiesz w to grac bo bym niezle stracil.
      pozdrawiam
    • LekNaCaleZlo14.01.2023 20:03:00 Haha :) może całe szczęście że potrafię misku:)
    • Hop Do Taczki14.01.2023 20:07:16 tak wlasnie widzialem.
    • LekNaCaleZlo14.01.2023 20:10:44 :) misiu nie miałem nic z tego :) jak sobie ow chcesz rozbić i podebrać trochę z kogoś to spróbuj na czeesterku
    • LekNaCaleZlo14.01.2023 20:14:19 Jakbym zaczął fsy z planety na planetę robić i tak by was to przerosło:)
    • Hop Do Taczki14.01.2023 20:15:57 przeroslo to cie uzywanie falangi.
    • LekNaCaleZlo14.01.2023 20:16:40 Hah:) a to dobre zloma dostałeś i drugie w zloma chcesz wbić ?
    • LekNaCaleZlo14.01.2023 20:17:59 Dużo macie tych pushowek? :) Sztuczne floty sztuczni ludzie
    • Hop Do Taczki14.01.2023 20:22:07 cale uni to nasze pushowki, prawdziwe floty i jestem botem
    • LekNaCaleZlo14.01.2023 20:22:42 Poza tym wy czegoś nie rozumiecie i nie dociera to do was :) to czy ja mam flotę czy nie nic nie zmienia :) nawet gdyby wam ktoś pomógł mnie złapać gdybyście znali akty itp to nic to nie zmieni :) nie poczujesz się lepiej a wiesz dlaczego ? Bo dobrze wiesz że jesteście niczym bez tego syfu na tym uni :)
    • Hop Do Taczki14.01.2023 20:25:01 te uni to syf, gdyby nie anty to wiekszosc tej smiesznej topki nawet st by nie zrobila.
    • LekNaCaleZlo14.01.2023 20:29:42 Tak cały sojusz MNS D_M nic by nie zrobił bo widać kto i jak lata ale Balboa lata i dobrze o tym wiecie nie ważne na co czy to stojaki czy zdjęte moony
    • LekNaCaleZlo14.01.2023 20:30:02 Ale on całe pkt zniszczonej zrobił :)
    • LekNaCaleZlo14.01.2023 20:32:30 A od kiedy wy zaczęliście "Latać" z czeesterkiem chłopcem z paczki zaczął się robić syf na tym uni i to nie moje widzimisię każdy poza wami to widzi że coś tu śmierdzi
    • Hop Do Taczki14.01.2023 20:34:54 nie no latanie na bfs i sciaganie monow finezyjna gra, koncze te rozmowe bo nie ma sensu.
      siema
    • LekNaCaleZlo14.01.2023 20:38:02 Ale powiedz mi jeszcze misiek co chcesz robić w tej gow... Grze więcej? To nie jest jakaś rozbudowana strategia wyliczyć z pz ? Spadaka zrobić czy lustro co więcej ? Latanie na to co stoi albo co złapiesz fali i tyle skończona gra
    • LekNaCaleZlo14.01.2023 20:39:26 Przy tej ugamelli jaka zrobili z pl x naście to już nie gra gdzie czuje się dreszczyk emocji bo możesz stracić coś co budowałeś rok albo dłużej tutaj 2 miechy i next uni
    • LekNaCaleZlo14.01.2023 22:27:03 Chyba nie myślałeś że dam ci się że złomować:) ale widzę że mocne mam krążki:) bój się bo jak wyśle 500 to ci floty braknie ;)
    • LekNaCaleZlo19.01.2023 14:37:32 No i co się stało z waszym kolegą? Wieczny ban czy tylko za wyzwiska ode mnie ? :)
    • LekNaCaleZlo20.01.2023 17:10:58 Nie za dużo masz tego dexu?
    • Hop Do Taczki20.01.2023 17:12:45 nie znam sie
    • LekNaCaleZlo20.01.2023 17:13:54 Czeester na stałe już bana ma ? :) Za te pushe i inne boty ?
    • Hop Do Taczki20.01.2023 17:30:53 nie wiem nie interesuje sie tym, jak bym mial sie przejmowac takimi sprawami to bym nie mial czasu sie puszowac
    • LekNaCaleZlo20.01.2023 17:32:12 No wiesz macie te konta dzięki niemu bo tak bylibyście ale może gdzieś przy top 100 dopiero :)
    • Hop Do Taczki20.01.2023 17:35:35 gdyby byla mechanika ogame z przed 3/4 lat to juz dawno bym Was powybijal. Nie bede wchodzil z Toba w zadna dyskusje bo szkoda na to czasu.
    • LekNaCaleZlo20.01.2023 17:38:04 Owszem gdyby była i nie było by tych waszych botów :) całe wasze pkt są z nich ciągle latająca i czyszczone przez was coraz więcej wychodzi syfu z wami i waszych kont
    • LekNaCaleZlo20.01.2023 17:38:30 Jak Leon jest mściciela :) i waszą śmieszna gsowka
    • LekNaCaleZlo20.01.2023 17:38:48 Ile jeszcze tego macie to nikt nie wie
    • Hop Do Taczki20.01.2023 17:42:11 sram na to co wy sobie tam myslicie i nawet fajnie ze was tak boli dupsko. Popisz sobie z kolegami z srednia iq95. Ignore
    • LekNaCaleZlo20.01.2023 17:44:11 Oszukiwanie w grze dla zwiększenia Mirko ego jest słabe a to jest pewne tak jak to że gracie we 2 na jednym :)
    • LekNaCaleZlo21.01.2023 01:45:48 Brawo w końcu :) stała więc wyszło na waszego skilla:)
  • Graty starcia a obrońcy nie życzę Szo bo widać że to zwykły pet :)

To z ciebie jest pet :D Balboa się na ciebie czaił to uciekłeś się schować do sojuszu "na bocie" i "kupie to konto" :) No ale cóż poradzić, jak się z Czesterami i botami zadajesz... takim się stajesz. Karma wróci :) Obrońcy SZo szybkiego, petom z MNS co tylko na botach latają - szybkiego bana , w końcu. Bo w końcu doczekamy czasów kiedy takie boty "MNS" będą łatwiej wykrywalne i będzie można bez takich odpadów na serwerach grać.

A MNS, Czestery i cały ten spęd wiejski "na bocie" - co by o was nie powiedzieć, to zawsze pewne będzie jedno - wieczne przegrywy i wieczne numery 2 i "zero" :)

• Tak wszystkie ST kupione, mają milion botów, po kilka multi i mnóstwo czasu żeby się puszować. Piszesz tickety i co ? Czy to że dalej nie mają bana nie zmusza Cię do pomyślenia, że może grają uczciwie? Graty Ziutek

• Tak wszystkie ST kupione, mają milion botów, po kilka multi i mnóstwo czasu żeby się puszować. Piszesz tickety i co ? Czy to że dalej nie mają bana nie zmusza Cię do pomyślenia, że może grają uczciwie? Graty Ziutek

Mają. Wszyscy ich tak bronią, bo nie potrafią odróżnić życia od wirtualu. I łykają co im ich "Góru" wrzucą do paszczy. A jeśli ktoś dalej łudzi się że jest inaczej to cóż. Nawet na discordach ogame ich wałki wrzucają. A to że mamy team jaki mamy, i nie sa w stanie wiele jak na razie zrobić - no cóż. Ale , żeby zabawniej było powiem jeszcze że taka aktywność 24/7 świadczy tez o tym że dzieci życia nie mają i tyle. Współczuć tylko braku znajomych w realu, braku życia poza grą - skoro online na okrągło, po nocy, w dzień... no po prostu wymiatacze :D A ich multikonta tylko straszą innych. Poupychane gsy, w kilku gildiach , napchane nawalone. Żyj sobie dalej w twoim wirtualu i dalej broń "swoich bohaterów". Ja mówię cały czas - karma zawsze wraca. W końcu będą narzędzia do kasowania takich pseudo - graczy. Swoją drogą, co miało zostać powiedziane na ich temat - zostało. Już sam fakt bana dla Czestera aka PuszMe czy jak mu tam o czymś świadczy. To że siedzi na innym koncie i gra to już inna sprawa :D Rzekłem :)

• Czyli jak on grał nieuczciwie oni też muszą ? Czyli jak grają uczciwie to i tak nie mają znajomych w realu ? Zawsze coś. Co za mentalność. Ja nie umiem to drugi na pewno nieuczciwie to zrobił. A jak nie mam dowodów to chociaż napisze że nikt go nie lubi.

• Graty starcia a obrońcy nie życzę Szo bo widać że to zwykły pet :)

To z ciebie jest pet :D Balboa się na ciebie czaił to uciekłeś się schować do sojuszu "na bocie" i "kupie to konto" :) No ale cóż poradzić, jak się z Czesterami i botami zadajesz... takim się stajesz. Karma wróci :) Obrońcy SZo szybkiego, petom z MNS co tylko na botach latają - szybkiego bana , w końcu. Bo w końcu doczekamy czasów kiedy takie boty "MNS" będą łatwiej wykrywalne i będzie można bez takich odpadów na serwerach grać.

A MNS, Czestery i cały ten spęd wiejski "na bocie" - co by o was nie powiedzieć, to zawsze pewne będzie jedno - wieczne przegrywy i wieczne numery 2 i "zero" :)

Balboja to się już nie raz popisał także strach się bać :D

• Czyli jak on grał nieuczciwie oni też muszą ? Czyli jak grają uczciwie to i tak nie mają znajomych w realu ? Zawsze coś. Co za mentalność. Ja nie umiem to drugi na pewno nieuczciwie to zrobił. A jak nie mam dowodów to chociaż napisze że nikt go nie lubi.

KIedy wszyscy pisali że czeester gra nie uczciwe to staliście murem za nim kiedy dostał bana nie znacie gościa :) kiedy ktoś łapie za rękę mówicie że to nie wasza a problem w tym że wszyscy widzą co gdzie spada i kto co zlomuje niezależnie czy to wrzucie na forum :) każdy obserwuje jakąś część uni każdy ma oczy każdy skanuje i każdy widzi co i jak długo się pali

Poza tym skoro jedna gildia nie ma botów druga niema a trzecia jest gildia samych botów to czyje one ? :) MiiiG, Sol, el coś tam i jeszcze z 2 sojusze

Te bez sojuszowe w jednym US 15 planet to są boty :) taki wysyp że dziwię się że nie skaczecie po 20 kk pkt dziennie

• No, więc może i ja się wypowiem.

Graty ST, bo co bym nie powiedział % piękny jest. Jestem graczem, który wrócił po kilkunastu latach do Ogame i to co się porobiło z tą grą jest niewyobrażalne... Teraz nie trzeba mieć skilla tylko many i zero życia w realu. Wystarczy zamienić dzień na noc i żyć w ogame. Przecież większość starć od was jak nie wszystkie to łapanki nocne, co to za skill jest?. Tym nie ma co się chwalić to jest mechanika gry i słabość człowieka, który zasnął albo zapił:). Polatajcie trochę w dzień pokażcie, że macie cojones a nie liczyć na to, że ktoś nie odbierze po zdjęciu moona lub lecieć na śpiocha.

Macie większe floty tylko dlatego, że przykleiliście się do klienta z tureckim anty lub sami je ładujecie pomijając jakikolwiek push... Jeszcze raz pytam to jest skill? Samych siebie zapytajcie.

Nie życze wam źle, bo każdemu graczowi należy się szacunek. Nigdy nie wiemy kto jest po drugiej stronie, dzieciak, dziadek a może dozorca nocny z kredytem na anty :). To jest gra i trzeba mieć do niej dystans.

Politykowi Szo, bo chłop jest z jajami i szkoda, że przysnął na ten jeden raz. Agresorom szybkiego przetopu i mniej wspomagaczy.

• czego Ty koles sie nażarłeś..? od momentu jak wprowadzili gowno statki za hajs, ta gra stracila 90% dobrych graczy. [ciach]

Teraz sa takie opcje gry:

BFS

Spadak

Lustro

Niszczenie moona (chociaz tu paczkomaty postawia ci samoloty i ladujesz na pz)

Wazne ze pet w taczce sie buja tyle dobrego z tej gry.

Taczka do polowy pusta!

Moderator Neferet:
    Obraza

• No i wypłynęło co miało wypłynąć. Pierwsze zdanie jeżeli to zdaniem można nazwać pokazuje właśnie jacy jesteście. Nic dodać nic ująć... :)

• Ja jestem jak juz cosz a wy to moje pusz konta.

Naucz się po polsku. Bo z nerwów chyba pampersa trzeba zmieniać. Ty jesteś taki "latawiec" w grze obeznany że ludziom lotki stawiasz i czekasz bez skanu po kilka dni aż przylecą ci pod nos, bo sie boisz i myślisz że nikt nie wie że kulkę na 15 postawiłeś :) Ile razy już tak zrobiłeś, chyba przynajmniej ze 3-4 jak nie wiecej , bo o tylu wiem, jak się z ciebie lacha darli. Więc nie rób z siebie takiego greka, skoro uciekasz jak małpa na drzewo jak ci ktoś tylko moony próbuje zdjąć.