Mandalorian [GoT] vs. Korba [MG 42] ~ 70,937.05%

• Biorąc pod uwagę, że to pewnie pierwsze i ostatnie ST z dobrej strony, trochę się rozpiszę jak w korpo:

1. Dla obrońcy SZO, pogratulował...

2. Nigdy się nie spodziewałem biorąc pod uwagę mój brak czasu na grę i długie ekspedycje na zagoszczenie w ST, na tym uni.

3. Pod nominalnym nickiem co najwyżej trafiam na piratów, a jak mi młody zmieni nick na bohatera Star Wars to coś wpada ( tak było przed fuzją - tak jest tu - jutro wracam do starego)

4. Ostatnio koledzy z soja byli tu tylko w reckach, więc mam nadzieję, że się karta odwróci.

5. Kolegów z soja nie pozdrawiam, bo jak poprosiłem o wsparcie żeby zmniejszyć straty to wszystkim internet wywaliło... na fsach byli i dalej echo...

6. Koleżanki z soja pozdrawiam za to bardzo serdecznie. Nareszcie można policytować, bez gróźb :trollface:

A co do starcia, to skan i 25 minut liczenia czy się uda czy nie uda, czy taka lamerska flota coś zdziała. Co widać po stratach.

Jutro jadę na ferie, to trochę "pourlopuje":P

Specjalne pozdro dla SZTURMAN, że mnie przygarnął jak nikt nie chciał:*

Dnia 20-01-2023 19:49:23 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Mandalorian [GoT]

Bombowiec 10.428

Niszczyciel 29.728

Lekki myśliwiec 27.795

Ciężki myśliwiec 15.325

Krążownik 29.337

Reaper 32.166

Okręt wojenny 35.608

Pancernik 61.553

Pathfinder 121.491

Obrońca Korba [MG 42]

Mały transporter 1

Duży transporter 1.000

Lekki myśliwiec 840.165

Ciężki myśliwiec 2

Krążownik 1

Okręt wojenny 1

Statek kolonizacyjny 6

Recykler 4.226

Sonda szpiegowska 12.121

Gwiazda Śmierci 390

Pancernik 1

Wyrzutnia rakiet 40.580

Lekkie działo laserowe 129.382

Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Mandalorian [GoT]

Bombowiec 9.481 ( -947 )

Niszczyciel 26.868 ( -2.860 )

Lekki myśliwiec 6.375 ( -21.420 )

Ciężki myśliwiec 11.676 ( -3.649 )

Krążownik 26.474 ( -2.863 )

Reaper 29.130 ( -3.036 )

Okręt wojenny 32.058 ( -3.550 )

Pancernik 55.687 ( -5.866 )

Pathfinder 109.725 ( -11.766 )

Obrońca Korba [MG 42]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

51.975.000 Metalu, 51.975.000 Kryształu i 45.297.537 Deuteru

Agresor stracił łącznie 2.210.043.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 7.701.231.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 4.089.449.484 metalu i 2.421.656.117 kryształu.

Agresor przejął łącznie 149.247.537 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

2.568.489.484 Metalu i 900.696.117 Kryształu

1.520.960.000 Metalu i 1.520.960.000 Kryształu

365.915.316 Metalu i 216.684.683 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

4.455.364.800 Metalu i 2.638.340.800 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 3.457.057.800

Kryształ: 1.836.223.800

Deuter: -260.371.463

agresor zyskał łącznie 5.032.910.137 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -4.846.142.000

Kryształ: -2.560.510.000

Deuter: -443.826.537

obrońca stracił łącznie 7.850.478.537 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.3

• Wypuscic flote kiedy jest sie w soju ulozonym z topowymi flotami na uni :D kozacka akcja :) szkoda, ze na priv zamiast zachowac sie jak dorosly facet, ktoremu rzekomo dzieciak nick zmienia to najpierw wlasnie nick zmieniony, w miedzyczasie odblokowanie na priv (dzieciak na pewno zdjal blokade haha), pozniej rzekoma podpucha na licytacji a kiedy sie odezwalem, ze musisz sie [ciach] bardziej postarac tak wjazd na mojego ojca i w konsekwencji perm dla mnie :D no ale tak to juz jest, nie daje sie rady konkurencji na uni to trzeba wyjasnic sposobem [ciach] :D

Tak na marginesie to strzeliles gracza, ktory dobrze sie zna z B-S wiec mozliwe, ze stosunki B-S i GOT wlasnie po tym starciu ulegna zmianie. Tak jak ktos mi kiedys pisal, mamy poki co sztame z GOT ale moze kiedys to sie zmieni. Czyzby to ST bylo przelomowe do zmiany relacji? Czas pokaze...

Moderator Neferet:
    Wulgaryzm, obraza gracza i groźby

• Wypuscic flote kiedy jest sie w soju ulozonym z topowymi flotami na uni :D kozacka akcja :) szkoda, ze na priv zamiast zachowac sie jak dorosly facet, ktoremu rzekomo dzieciak nick zmienia to najpierw wlasnie nick zmieniony, w miedzyczasie odblokowanie na priv (dzieciak na pewno zdjal blokade haha), pozniej rzekoma podpucha na licytacji a kiedy sie odezwalem, ze musisz sie [ciach] bardziej postarac tak wjazd na mojego ojca i w konsekwencji perm dla mnie :D no ale tak to juz jest, nie daje sie rady konkurencji na uni to trzeba wyjasnic sposobem [ciach] :D

Tak na marginesie to strzeliles gracza, ktory dobrze sie zna z B-S wiec mozliwe, ze stosunki B-S i GOT wlasnie po tym starciu ulegna zmianie. Tak jak ktos mi kiedys pisal, mamy poki co sztame z GOT ale moze kiedys to sie zmieni. Czyzby to ST bylo przelomowe do zmiany relacji? Czas pokaze...

Jestes prze :D

Sapiesz na pw do gościa, odgrażasz się i dziwisz się, ze perm ? podobno nie tylko on Cie zgłosił :)

A lataliśmy przed fuzją, latamy teraz i będziemy latać dalej :)

Straszysz nas końcem paktów a wiesz mniej niż Ci się wydaje :) Znam większość BSów od lat, piłem z nimi więcej razy niż Ci się może wydawać ale Ty i tak będziesz liczył na zerwanie paktów :D

Covid graty Starcia, wnosisz do naszego sojuszu więcej niż się spodziewałem, spoko z Ciebie człowiek i sumienny gracz, to był dobry wybór :)

Obrońcy odbudowy !

//Poprawiłam cytat//Neferet

• W tym ST największym pokonanym jest Kamil, ale jaja, kto by pomyślał :)

Graty starcia, choć konto Korby wydaje się dość dziwne, ale lepiej nie zagłębiać się.

Co do BS-Got szkoda, że taki pakt jest, ale z drugiej strony należy pogratulować takich znajomości (a co niektórzy mogą tylko zazdrościć).

Pozdrowienia dla całej Rossy :*

• ja ogólnie nie w temacie, ale wypada pozdrowić i pogratulować starcia - dawno już nie widziałem w akcji bombowców;), szybkiego przetopu

posty pewnego osobnika zlewam już od dawna, szkoda czasu na czytanie tych mentalnych wypocin, ale coś mi to przypomina: who let the dogs out

pozdro dla Natki:love:

Asguard03.12.2021 22:38:13
    WYYYYYNNNNCCYCYCYCYJ SKSKSANNAÓÓÓÓÓÓÓÓFÓFÓÓF

• [ciach]

Chwała Ci Covidian za pozbycie się "delikwenta" z uni.... Chociaż lepszy byłby ban na forum ;]

Graty starcia:D

//Dużo racji tylko cytat usunięty, więc komentarz nie miał sensu//Neferet

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Gratulacje finezyjnej akcji!

Co do tirówki, to chyba mu jakieś konto z cmentarza ściągniemy, żeby mógł wrócić na Rosalind - tak być nie będzie, że my musieliśmy z tym trolem żyć tyle lat na Librze, a Wy na Rosalindzie będziecie mieli od niego spokój!

• Gratulacje finezyjnej akcji!

Co do tirówki, to chyba mu jakieś konto z cmentarza ściągniemy, żeby mógł wrócić na Rosalind - tak być nie będzie, że my musieliśmy z tym trolem żyć tyle lat na Librze, a Wy na Rosalindzie będziecie mieli od niego spokój!

będziesz/będziecie się smażył/smażyli w piekle za te niegodne czyny....

niemniej zamiast gratulować pierwszego ST zrobił się z tego gorzki żal i bezsensowna wymiana postów... żenuaa<X

Covidian top i lataj dalej jeśli masz chęć

Asguard03.12.2021 22:38:13
    WYYYYYNNNNCCYCYCYCYJ SKSKSANNAÓÓÓÓÓÓÓÓFÓFÓÓF

• Co do tirówki, to chyba mu jakieś konto z cmentarza ściągniemy, żeby mógł wrócić na Rosalind - tak być nie będzie, że my musieliśmy z tym trolem żyć tyle lat na Librze, a Wy na Rosalindzie będziecie mieli od niego spokój!

Nie wracam do gry, tak dla jasnosci. Rozdmuchalem temat mojego bana by nie bylo podejrzen o multi, ktore bylem podejrzewany od samego poczatku. Uczciwie gralem wiec nie moglem sobie pozwolic na to, by moja i tak watpliwa reputacja zostala jeszcze splamiona roznymi domyslami co do bana. Teraz juz kazdy wie co i jak a ja nie mam sobie nic do zarzucenia. Jesli mam wracac na kupionym koncie i ktos mi pozniej zarzuci, ze nie zbudowalem konta sam, to zaden sens powrotu

[ciach]

Moderator Neferet:
    Usunęłam komentarz do usuniętego posta

• Ciekawy temat, dla mnie takie małe streszczenie Uni.

Już bynajmniej wiem czemy GoT wybrał to Uni a nie Zenith, gdzie spodziewałem się, że pojdą, aby urozmaicić sobie na wzajem grę.

Szkoda tylko, że Ognik oddał konto Numerowi 2.

Co do Kamila, nie znałem, gadaliśmy chwilę na DSC, szkoda, że w ten sposób zakończyłeś tu grę, wolałbym ciekawsze zakońćzenie.

A co do mega sojuszu na Uni, mogę tylko zacytować: "Ten, kto ma sojuszników, nie jest całkiem niezależny." ... i może ktoś się wyłamie ;).

Wracając do starcia gratki Covidian.:goodjob:

• W jakim świecie żyjesz jak groźby odnoszące się do życia realnego są w jakiś sposób lepsze od posiadania dwoch kont w gierce

Gralem na jednym koncie. Info, ze mialem konta pomocnicze to jedynie fanaberia zazdrosnikow, ktorzy widzieli jak rosnie konto, ktore prowadzilem i nie mieli sposobu by mnie uwalic. Wiesz jak to jest? Jestes w czyms lepszy od innych, wszyscy to widza wiec trzeba Cie uwalić bo ogarniasz za dobrze. Ogarniasz na tyle dobrze, ze multikanciarze nawet sa w tyle a Ty dalej idziesz przed siebie z usmiechem na ustach i trollujesz tych ogejmowych miszczow czysta gra bez kombinacji gdzie inni wywalaja tysiace zlotych na topienie sury z ekspedycji i lewych kont a taki ktos jak ja tankuje anty za max 100zl miesiecznie i smieje sie tym nieogarom prosto w ryj. Proby kradziezy kasy z karty kredytowej to jest czynnik, ktory daje mi do myslenia na tyle srogo, by nie wracac do gry wsrod [ciach], ktorzy wykorzystaja kazdy jeden mozliwy sposob by mnie [ciach]. Ile mam kasy i gdzie to tylko ja wiem a kiedy wroce i zaczne jeszcze mocniej walczyc w grze to dojdzie do tego, ze zostane z gola dupa bo zazdrosc nieudacznikow jest gorsza od faszyzmu

Moderator Neferet:
    Wulgaryzmy

• No widzisz Kamilku, to przypomnij sobie moich zaledwie kilka starć po fuzji. M.in. na kimś z Got, gdzie cały czas doszukiwales się dziwnych starć, musiales dorzucić swoje 3 grosze, zamiast pogratulować, albo siedzieć cicho. Jakbyś trochę interesowal się życiem uni, nawet przed ostanie komórki nie przeszłoby ci, że Got może oddać konto.

Mógłbym napisać tak samo jak ty, że ktoś taki jak ty może tylko pomarzyć i powąchać o takich starciach. A kto wie o kulisach, ten wie (np. grę na ufs i dziwne skany).

Teraz piszesz to samo, ale w swojej obronie, a wiesz jak to się nazywa? Hipokryzja.

Za to co napisałeś/zrobiłeś perm może przesadny, ale takie przypadki jak twoje, powinny być interpretowane indywidualnie.

Konto budowane od lat, dostałbyś bana na miesiąc i może zmądrzałbys trochę. Nie wszyscy dookoła ciebie musza oszukiwać, ani nie wszyscy muszą oskarżać ciebie o oszustwo.

Odpocznij, ochlon i wróć. Pozdrawiam, mimo wszystko :)

Stop hejtowi.

• Ty sie teraz probujesz tlumaczyc. Dzis moge Ci smialo napisac, ze to byla czysta prowokacja z mojej strony aby ludzie sami na siebie zaczeli sypac. Byl kiedys ktos, kto mi napisal, ze ja ogarniam tematy skrotami myslowymi i to jest powod, dzieki ktoremu ludzie mnie nie ogarniaja i maja za idiote. Ta jedna osoba jest na tyle inteligenta, ze poznala sie na moim sposobie myslenia i mnie ogarnela perfekcyjnie. Moje myslenie skrotami mialo tym samym odniesienie w stosunku do gry, Potrafilem na wylot przewidziec sytuacje i odpowiednio zareagowac. Raz jeden mi sie noga powinela po pijaku i dzis siedze na permie. Ale ludzie, z ktorymi gralem przez caly ten czas byli na tyle ulomni, ze potrzebowali ladnych kilku lat by mnie zbanowac. I nie wroce do gry, powod juz podalem. Chcieli mnie walnac na kase, byly male kwoty bo tylko kilka razy po kilkaset euro i to mi wystarczy, Z takimi ludzmi nie warto szarpac sie w grze online. Mialem konto na urlopie przez dwa lata kiedy jezdzilem na miedzynarodowce i zle finansowo na tym nie wyszedlem. A skoro ludzie nie potrafia sie zachowac w internetowej gierce i musza grzebac, by kogos oskubac to po jaka cholere tkwic w takiej spolecznosci?

• Z czego próbuje się tłumaczyc? Z starć, które możesz tylko podważasz jako "podejrzane"?

Jak sam jakiś czas temu zauwyleś, przestałem odpowiadać na twoje prowokacje i zaczepki. Ba, nawet przestałem wrzucać ST, żeby takie trolle jak ty, mieli pożywke na tym.

Jakoś ani razu ja nie podważylem twojego stylu gry eko, wręcz przeciwnie, bylem pełny podziwu, chęci i determinacji dorównania flociarzom. Co do twojej osoby nie wypowiadam się więcej, po prostu odpocznij.

• Jak sam jakiś czas temu zauwyleś, przestałem odpowiadać na twoje prowokacje i zaczepki. Ba, nawet przestałem wrzucać ST, żeby takie trolle jak ty, mieli pożywke na tym.

Bo Ty wlasnie potrafisz cos w grze zrobic i dlatego mnie podziwiales. Inni, ktorzy klikali bez efektow byli zazdrosni. A ja mam jezyk niewyparzony wiec bylem na celowniku. Przeciez w Archeo sa lepsi gornicy niz ja bylem. Oni maja spokoj bo sie nie odzywaja. Przypadek?

• To dlaczego ty nie potrafisz podziwiać i pogratulować jak człowiek pod naszymi starciami?

I tak za dużo odpisałem tobie, to moja ostatnia wiadomość. Ochlon, odpocznij i wróc do społeczności/ człowieczeństwa, bo wszyscy mają wrażenie, że oderwało cię.