Mandalorian [GoT] vs. Korba [MG 42] ~ 70,937.05%

• Ty sie teraz probujesz tlumaczyc. Dzis moge Ci smialo napisac, ze to byla czysta prowokacja z mojej strony aby ludzie sami na siebie zaczeli sypac. Byl kiedys ktos, kto mi napisal, ze ja ogarniam tematy skrotami myslowymi i to jest powod, dzieki ktoremu ludzie mnie nie ogarniaja i maja za idiote. Ta jedna osoba jest na tyle inteligenta, ze poznala sie na moim sposobie myslenia i mnie ogarnela perfekcyjnie. Moje myslenie skrotami mialo tym samym odniesienie w stosunku do gry, Potrafilem na wylot przewidziec sytuacje i odpowiednio zareagowac. Raz jeden mi sie noga powinela po pijaku i dzis siedze na permie. Ale ludzie, z ktorymi gralem przez caly ten czas byli na tyle ulomni, ze potrzebowali ladnych kilku lat by mnie zbanowac. I nie wroce do gry, powod juz podalem. Chcieli mnie walnac na kase, byly male kwoty bo tylko kilka razy po kilkaset euro i to mi wystarczy, Z takimi ludzmi nie warto szarpac sie w grze online. Mialem konto na urlopie przez dwa lata kiedy jezdzilem na miedzynarodowce i zle finansowo na tym nie wyszedlem. A skoro ludzie nie potrafia sie zachowac w internetowej gierce i musza grzebac, by kogos oskubac to po jaka cholere tkwic w takiej spolecznosci?

Kamilu naprawdę czuję się zaszczycony, że w drugim kontakcie na pw od początku mojej gry na Rosie, mi się to udało...

Natomiast może czas zamknąć ten post Ruda ?? Bo za dużo hejtu... Szkoda, aby to jakieś dzeciaki czytały i brały złe wzorce

kapsmik, @I am back , polecam skorzystać z propozycji Gierek i wejść na nowy Rosalindowy Discord https://discord.gg/dA9XJ3UYav . Tam można w mniejszym gronie pogadać ;)