Sprzedanie konta pod złom

• Dzień dobry wszystkim,

Zacznę od waszego zakłamanego TOP 1 co tylko kupuje konta pod pusz i nawet nie wie jak to dobrze zrobić, mam nadzieje że większość osób zrozumie mnie po tym materiale ze ja tez zostałem w jakimś stopniu oszukany i niestety musiałem zrobić to co się stało.

Dowody będą w linkach ponieważ nie wiem jak sie wrzuca na forum screeny a nie chce mi sie już w to bawić.

Familek konto oddał mi za free nic nie kupowałem jak niektórzy myśleli

Po 2 dniach grania koledzy z sojuszu TBP napisali mi na Dc czy pytałem sie Familka czy wszytkie pusze swoje uregulował ponieważ konto miało jakieś 50kkk surki do oddania. Zaciekawiłem sie tym napisałem pierw do Familka odpowiedz dostałem że wszystko jest uregulowane. Po czym dalej sojusz "mnie straszył" żebym sie na 100% upewnił pisząc do GO ticeta, napisałem i po 2 dniach dostałem odpowiedź. Tak blisko 100kkk surowców do oddania.... czyli 3/4 posiadanej floty jest postawiona za push do którego doszło GO. Nie miałem zbyt dużo czasu na myślenie czy uda mi się to oddać czy nie wiec przy okazji postanowiłem zakończyć swoja przygodę z Ogame. Napisałem do waszego rodzynka z Top 1 który był zainteresowany kupnem floty pod złom. Doszło do transakcji jak sami widzicie. Nie targowałem się bo nie było z czym nie zależało mi na kasie z tego konta to zadość uczynienie nie przespanych 7 nocy.xD Najlepsze jest jedno że wasz Top 1 potem dał mi konto jakieś z top 110 i wciągnął mnie do swojego sojuszu po kryjomu, żebym mu pomógł w ściągnięciu reszty graczy z TBP a ja tylko graczom z TBP pomogłem udupić top 1.

Także ten tego :bicz::bicz::bicz::bicz:

• GG WP , co pisac konto top110 ktore dostales to dawne konto mxw z ktorego dok przetopil nasz kochany krysztalek ktory u wszystkich widzi tylko pushe bo sam tak gra oby ban dlugi i sura do oddania.Jednak jestes wporzo gosc :) , szkoda tych nocek bo moglismy ladnie napsuc moze kiedys sie gdzies spotkamy po jednej lub przeciwnej stronie barykady :) Dzieki za te nocki szkoda ze tak wyszlo :)

• Dziękuję, że się tą historią podzieliłeś i zdaje się, że banów jeszcze nie koniec. Nie ważne jak się zaczyna, ważne jak skończyłeś. Jesteś swój chłop. Teraz już nikt nie może mieć wątpliwości jak było naprawdę. Respect, my wyszliśmy na prostą. A Wy co zrobicie?

• Nie gram na Juno obecnie. Ale wtrącę swoje trzy grosze że ten post powinien być adresowany ogólnie do topek i wszystkich serwerów. Bo to samo dzieje się na Lacerta , gildie MNS i ich członkowie z Lacerta, ich multikonta zakładane czy kupowane pod push, całe farmy wręcz kont puszowych na serwerach. To samo na Kerberos. Szkoda tylko ze post postem - a reakcji i tak żadnej z tego nie będzie i proceder będzie trwał dalej. Wszyscy się wyprą, stwierdzą że nikt im nic nie zrobi, nikt im nie udowodni - a my możemy tylko pisać posty... bo nie ma żadnych dowodów.

• Czyli po prostu El Pancho dostał konto, na którym nie mógł lub nie chciał grać, bo miało takie "długi", że nie był w stanie ich spłacić więc wpadł (zapewne nie samemu, ciekawe gdzie reszta screenów :D) na genialny pomysł - Ej chodźcie udupimy naszego top1, bo cóż począć :D. I jeszcze czuje się w jakimś stopniu oszukany, bo ja i moje ziomki nigdy nie oszukiwaliśmy :D Więc w sumie wychodzi na to, że ten cały Pancho to taki sam oszust i krętacz jak ten(w ogóle Mr.Furious trochę myślenia next time . . . :D), któremu to konto zostało sprzedane :D. Parodia :DxDxD

• Czyli po prostu El Pancho dostał konto, na którym nie mógł lub nie chciał grać, bo miało takie "długi", że nie był w stanie ich spłacić więc wpadł (zapewne nie samemu, ciekawe gdzie reszta screenów :D) na genialny pomysł - Ej chodźcie udupimy naszego top1, bo cóż począć :D. I jeszcze czuje się w jakimś stopniu oszukany, bo ja i moje ziomki nigdy nie oszukiwaliśmy :D Więc w sumie wychodzi na to, że ten cały Pancho to taki sam oszust i krętacz jak ten (w ogóle Furiouse trochę myślenia next time . . . :D), któremu to konto zostało sprzedane :D) Parodia :DxDxD

Z tego co wiem to Pancho sam wpadł na ten pomysł, sojusznicy próbowali się do niego jakoś dostać/dodzwonić aby się zbierał z PZ, ale bez skutku. Dopiero po fakcie nad ranem się dowiedzieliśmy co się stało i dlaczego.

Na myśl by mi nie przyszło że gość który ma kilka razy większa flotę niż następny w top militarnych będzie taki zainteresowany kupnem i do tego jeszcze ułoży sobie niezłą historyjkę z rutynowym skanem. Niezłym trzeba być dzbanem.

Nie jestem fanem kupowania/sprzedawania konto ale Szacun dla El Pancho za nie zamiatanie tego pod dywan.

• samo tbp się wypowiedziało - dziwnym trafem, to zacznijmy od dowodów Panczo skkncz dużo mówić pokaż ssy i rozwiejemy problem, spekulacje i dziw e teorie spiskowe :D

tenor.gif?itemid=4684426

Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,

kładąc futerał przy tomach Norwida.

:fa:

Edited once, last by FINEZJA1 ().

• A co tu tłumaczyć każdy może piękna powieść napisać "oddania" konta, taki jestes PRO GRACZ Z MNS i nie potrafisz linków do screenów wrzucić ? Nie wiem mam Ci odnośnik zapodać do tego ?

tenor.gif?itemid=4684426

Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,

kładąc futerał przy tomach Norwida.

:fa:

• napisałem i po 2 dniach dostałem odpowiedź. Tak blisko 100kkk surowców do oddania.... czyli 3/4 posiadanej floty jest postawiona za push do którego doszło GO. Nie miałe

87kkk wychodzi po dodaniu na szybko (dane ze screena)

a po zlomowaniu

Na polu zniszczeń unosi się 94.215.683.692 metalu i 69.756.361.709 kryształu.

Agresor przejął łącznie 14.861.540.662 jednostek.

tak wygląda 3/4 floty wedle obliczeń poszkodowanego tłumaczącego sie, niezłe wybielanie odbytu na siłe, nie rób z matematyki kur#$, nic więcej w temacie.

""Także ten tego :bicz::bicz::bicz::bicz:""

• Szanowni Panowie Pancho i Gersard, reprezentując stronę niezaangażowaną w konflikt oraz nie czerpiącą bezpośrednich zysków, tudzież nie ponoszącą strat w wyniku zaistniałej sytuacji, apeluję o zachowanie spokoju wewnętrznego.

Wynikły konflikt można rozwiązać w sposób bezkrwawy poprzez mediację. W imieniu sojuszu Q_Q serdecznie zapraszam obu Panów na wspólną wieczerzę w restauracji Imperatora Dziubka na Śląsku. Rzecz jasna na nasz koszt.

Po pokojowych rozmowach sporządzimy wspólnie protokół, którego treść, po zatwierdzeniu przez obie strony, zostanie opublikowana w niniejszym temacie.

Z poważaniem,

Imperator Ledeburite

• Na początku byłem nieco zirytowany jak zostałem wywalony z sojuszu za zbyt niską ilość punktów, szczególnie, że zostalem wyrzucony przez top 1, który był w emerytach kilka dni, ale teraz uważam, że wyświadczył mi przysługę. :P

• Ale to w sumie dobrze, swoj na swego trafił, takie sytuacje mozna prawie zaakceptowac:P