Dzień dobry wszystkim,
Zacznę od waszego zakłamanego TOP 1 co tylko kupuje konta pod pusz i nawet nie wie jak to dobrze zrobić, mam nadzieje że większość osób zrozumie mnie po tym materiale ze ja tez zostałem w jakimś stopniu oszukany i niestety musiałem zrobić to co się stało.
Dowody będą w linkach ponieważ nie wiem jak sie wrzuca na forum screeny a nie chce mi sie już w to bawić.
Familek konto oddał mi za free nic nie kupowałem jak niektórzy myśleli
Po 2 dniach grania koledzy z sojuszu TBP napisali mi na Dc czy pytałem sie Familka czy wszytkie pusze swoje uregulował ponieważ konto miało jakieś 50kkk surki do oddania. Zaciekawiłem sie tym napisałem pierw do Familka odpowiedz dostałem że wszystko jest uregulowane. Po czym dalej sojusz "mnie straszył" żebym sie na 100% upewnił pisząc do GO ticeta, napisałem i po 2 dniach dostałem odpowiedź. Tak blisko 100kkk surowców do oddania.... czyli 3/4 posiadanej floty jest postawiona za push do którego doszło GO. Nie miałem zbyt dużo czasu na myślenie czy uda mi się to oddać czy nie wiec przy okazji postanowiłem zakończyć swoja przygodę z Ogame. Napisałem do waszego rodzynka z Top 1 który był zainteresowany kupnem floty pod złom. Doszło do transakcji jak sami widzicie. Nie targowałem się bo nie było z czym nie zależało mi na kasie z tego konta to zadość uczynienie nie przespanych 7 nocy. Najlepsze jest jedno że wasz Top 1 potem dał mi konto jakieś z top 110 i wciągnął mnie do swojego sojuszu po kryjomu, żebym mu pomógł w ściągnięciu reszty graczy z TBP a ja tylko graczom z TBP pomogłem udupić top 1.
Także ten tego