DZIENNIK PLANETARNY NR#17
PREZENTACJA KOSMICZNA NR02
Materiał Dla Początkujących-Starałem się jak mogłem.:D
Pozdrawiam.
DZIENNIK PLANETARNY NR#17
PREZENTACJA KOSMICZNA NR02
Materiał Dla Początkujących-Starałem się jak mogłem.:D
Pozdrawiam.
Kolonizuj.. "znaczek, który wygląda jak hełm starożytny"
Kurde faktycznie trochę tak wygląda już tego nie odzobaczę
Fajny odcinek, dobrze wyjaśnione zbieranie PZ i kolonizacja
pozdro
DZIENNIK NUMER #18
PREZENTACJA KOSMICZNA NUMER#03
TREŚCI Dla Nowych GRACZY -DZISIAJ [BADANIA]
DZIENNIK PLANETARNY NR19
PREZENTACJA KOSMICZNA NUMER#04
TREŚCI Dla Nowych GRACZY -
SPECJALNIE DLA WAS.COŚ NOWEGO.
ostatnie odcinki słabe ! Dałem unsub i już nie polecam filmów moim znajomym i rodzinie!!!
Staram się robić dla was coś nowego i tak ,żeby mi się też podobało. Mówi się trudno.Wesołych Świąt.:D
Słabe czy nie, to jest ich duzo i nie da sie znaleźć właściwego poprawiacza humoru. Na yt jutjuberzy czesto daja na stronie tytułowej różne ,,zachęcacie,, lub jakis opis i wiadomo chociaż o czym jest materiał. U Ciebie wszystko wygląda tak samo. Ogólnie o formum wolałem jak komentowałeś posty zamiast ,,audiobuka,, faq. Przykładowo jak komentujesz gównoburze na forum to wstawiasz screen klocka z piorunami i buźkę imperatora w tle.
Staram się robić dla was coś nowego
Żeby nie było że cos mi nie pasuje, proponuje skorzystać z nieczęstej okazji i nastepny odcinek nagrac o evencie z nagrodami - wykonywanie zadan i odbiór nagród. To bylby ciekawy material i dobra odmiana.
DZIENNIK PLANETARNY NR#21[EVENT-ZADANIA]
DZiękuję Wam moi mili.:D
Fajnie, że mogłem pomóc, tymczasem szkoda że nie zrobiłeś zadanai za 300, najprościej poprosić w sojuszu zeby ktoś Cie zaatakował sondą.
Malczu jakie nagrody udało Ci sie odebrać? Proszę odpisz bo mnie to bardzo ciekawi a boje się że nie nagrałeś o tym odcinka :(:( czekam na odp pls
wybrałem nagrodę 3000000 kryształu .i Komandora- i tyle
czemu tak mało nagród odebrales? Tyle darmowych super rzeczy ojej :(((
Na etapie grania Maulczu te nagrody wcale nie takie mocne. Ciekawi mnie bardzo ta klasa generała w połaczeniu z planetami w 1 układzie, ciekawa strategia na start.
DZIENNIK PLANETARNY #NR22 [OBRONA]
ZApraszam Do lajkowania Filmu na youtube
Ponad 20 odcinków
brawa za wytrwałość
Dziękuję ,teraz chyba muszę trochę odpocząć .
DZIENNIK PLANETARNY NR#23
DZIENNIK PLANETARNY NUMER 24