aha
mimo wszystko wolę opcję, że kiedyś Qnick wracał na chate
jakoś tak
Nie znam go, ale uważam, że byłoby to trochę zabawne gdyby, którykolwiek z naszysz modów wracał na chatę w ten sposób.
aha
mimo wszystko wolę opcję, że kiedyś Qnick wracał na chate
jakoś tak
Nie znam go, ale uważam, że byłoby to trochę zabawne gdyby, którykolwiek z naszysz modów wracał na chatę w ten sposób.
Ogłaszam co ogłaszam
Wy nie kombinujcie z napędami, bo jeszcze obudzicie się po nocy w innym województwie
no w sumie ja jestem ZA, żeby potem nie było
Ogłaszam co ogłaszam
Wy nie kombinujcie z napędami, bo jeszcze obudzicie się po nocy w innym województwie
No i co w tym złego?
Mi udało się wrócić do domu rowerem bez napędu parasolkowego.
Ogłaszam NOC!
Ogłaszam co ogłaszam
moze w innym kraju xd
Ogłaszam co ogłaszam
moze w innym kraju xd
Nadal nie widzę w tym nic złego.
dzień dobry:)
Miłej niedzieli!
Dzień dobry. Mnie wczoraj powiało i obudziłem się w innym mieście, na szczęście województwo to same. Trzeba się zbierać do domu
Dzień dobry. Mnie wczoraj powiało i obudziłem się w innym mieście, na szczęście województwo to same. Trzeba się zbierać do domu
Napęd alkoholowy wszedł?
Coś takiego połączone z włączającym się automatycznie szwędaczem. I oczywiście koledzy bardzo pomocni z różnymi pomysłami
Coś takiego połączone z włączającym się automatycznie szwędaczem. I oczywiście koledzy bardzo pomocni z różnymi pomysłami
Mieszanka idealna.
Mieszanka idealna.
Wytłumacz to mojej żonie
Ale zagłosować zdążyłem
Wytłumacz to mojej żonie
Ale zagłosować zdążyłem
Daj kontakt, ogarnę.
Wpisz w wyszukiwarkę: " najpiękniejsza i najbardziej wyrozumiała laska w Goleniowie "
Ogarniaj , Wiola ma na imię
lol @m fox z Goleniowa jestes? a to suprajsik :p
Wpisz w wyszukiwarkę: " najpiękniejsza i najbardziej wyrozumiała laska w Goleniowie "
Ogarniaj , Wiola ma na imię
Z tą wyrozumiałością to bym nie przesadzał jak musisz tłumaczyć dlaczego po melanżu znalazłeś się w innym mieście.
A może po prostu ona chce wiedzieć aby po kochanego męża podjechać?
Jesteś jego żoną?
No dobra, ma to trochę sensu.
chyba za duzo pijesz ostanio kruszynka