Ja czekam jeszcze dokładnie 31 dni. Wtedy będę miał weekend. 12 dni na rybach w Afryce Ciepła Boukha w niezmierzonych ilościach i jakieś piwko , które będzie chłodzić moje podniebienie. Teraz to są weekendunie .
Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
-
-
nie rob Smaka ;p
-
Od kilku lat robię sobie takie wypady na urodziny. Za stary jestem żeby gości w domu z tortem przyjmować więc znikam na kilka dni . Wyłączony telefon i spokój. Nie myśli człowiek że latka lecą
-
W ostatni dzień myśli jak do domu trafić 🤣
-
auto pilot da rade
-
witamy w UK psy spalaja benzyne
-
A jo żech myśloł że snajper se szczylo
-
Snajper do szczylo co noc, raz ślepy raz nie
-
[*]
-
W końcu trochę pogody..
-
Gdzie?
U mnie niby słońce, a wszystko się aż kurczy z tego ciepła!
-
26 stopni dziś na termometrze i to nie na słońcu - zapowiadali 20. Jutro niby cieplej bo wiatru ma nie być. Muszę kumpli do pracy ze sobą zabierać. Lecha, Bosmana Jeszcze może jakiegoś z Namysłowa
-
U mnie pizga.. a w sobotę sypał śnieg
-
Boże , myślałem że zła kobieta z miasta Łodzi pochodzi a wygląda na to że Alaska albo Sybir
-
Do łodzi mam ponad 100km, bliżej mi do Częstochowy 🤣
-
Niektórzy twierdzą że Szczecin jest nad morzem . To też okolo 100km.
Ja mam bliżej bo w linii prostej jakieś 30-40 km . Do łodzi mam jeszcze bliżej bo 20 m . Stoi na podwórku , jeszcze nie zwodowana w tym roku.
Do Częstochowy może w sierpniu przejdę się na pieszo z pielgrzymką
Raz byłem kilkanaście lat temu może w tym roku dam radę:)
-
Może i ja pójdę na pielgrzymkę z modlitwą żeby sie mi życie wyprostowało
-
Masz za blisko do Częstochowy, musiała byś do Lichenia iść albo do Lourdes , ewentualnie Watykan. Żartuję bo jestem średnio wierzący i wiem że modlitwą nie da się wyprostować rzeczy przyziemnych. Mnie nauczyli jednego - umiesz liczy licz na siebie , nie na rodzinę , przyjaciela, sąsiada, księdza itp. Choć dobry przyjaciel jest lepszy i wierniejszy niż żona . Na przyjacielu się nie zawiodłem
-
Też jestem malo wierząca.. ale moje dziecko tyle chorób, operacji, leczenia i innych rzeczy doświadczyło, że nawet uwierzę w pokutę pielgrzymkowa żeby mu pomóc
-