ja mam -4 ale ładne słoneczko i nie czuć mrozu
Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
-
-
A ja mam z - pindziesiont. Albo nieszczelne drzwi w kabinie i nie da się spać.
-
włącz Webasto
-
Co wy gadacie... ledwo -1,5
Przecinek Ci sie tam jakis dziwny postawił 😂
-
włącz Webasto
Webasto, grzejnik, szyby i kuchenka pracujo a tam ziąb
-
To musisz mieć worek węgla ze sobą. Worek na plecy , 7 okrążeń dookoła i jest cieplutko. Do tego ekologicznie bo węgiel zostaje
-
To musisz mieć worek węgla ze sobą. Worek na plecy , 7 okrążeń dookoła i jest cieplutko. Do tego ekologicznie bo węgiel zostaje
Musze chyba to też zastosować 😂
-
litek bo te urządzenia musisz w środku w kabinie mieć włączone, a nie na zewnątrz
Na zewnątrz jak będziesz dmuchał ciepłym powietrzem to efekt cieplarniany tylko pogłębisz
-
Na dodatek jak jeszcze klima dmucha Ci zimnym w środku to co się dziwić. Drzwiczki od lodówki też warto zamknąć
-
litek bo te urządzenia musisz w środku w kabinie mieć włączone, a nie na zewnątrz
Na zewnątrz jak będziesz dmuchał ciepłym powietrzem to efekt cieplarniany tylko pogłębisz
Na to nie wpadłem 🤔
-
-
Trochu przerośnięta ta Jagoda! Może już być przejrzała 😂😂😂😂
Poza tym ostatnio widziałem chyba po 50zeta/kg a ta jagoda tak na moje oko ma ze 60kg 🤪
-
tu by nie kupowal na kilogramy a na inna "mase"
-
@Peper_SMT* takie jagody przelicza się na jakość a nie ilość. Takie Jagody są dobre bo to Tanie
Poza tym o tej porze roku nie ma co wybrzydzać - przyjdzie wiosna będzie wysyp , to sobie będziesz mógł poprzebierać w jagodniku
-
sory ale za blisko juz kolejnej wygranej milej soboty
-
ej , miałem nadzieję na jeszcze jedną
-
-
nie ma tak latwo :p
-
Moj post pewnie będzie odrzucony 😂 to sie na zaś trzeba wpisać
-
Messi się doczekał!