Chyba trzeba brać przykład ze starszych i odpowiednio się odkażać 😂
Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
-
-
Właśnie, ja się szczepię co dzień! Pindole ich preparaty.
-
Badania dowodzą że alko kilkukrotnie zwiększa działanie szczepionki. Musi być dostarczane do organizmu systematycznie . Im więcej tym lepiej.
-
Tak jest!
Ale oczywiście trzeba uważać, aby nie przesadzić i nie przedawkować. Rekomendowana dawka szczepionki to jest pół litra na dwóch, ale pod warunkiem, że jeden nie pije!
-
Oczywiście, tylko że 0,5l po każdym posiłku. Czyli jakoś 3x dziennie.
No i dodatkowo jedno piwo przed snem oraz lampka wina na czczo .
-
Oczywiście, tylko że 0,5l po każdym posiłku. Czyli jakoś 3x dziennie.
No i dodatkowo jedno piwo przed snem oraz lampka wina na czczo .
Nie pamiętam kiedy wypiłam kieliszek wódki a co dopiero 3x 0,5
-
Ja też wódki nie piję tylko rudą
Nie ma znaczenia, co kto lubi byle ilość się zgadzała. Może też być tekila , Uzo albo kalaś inna prymucha deptana nocą.
Zamienniki są wskazane - w aptece farmaceuta też może zamienić Ci lek na inny byle skład się zgadzał. W tym przypadku muszą się % zgadzać.
-
Nie ma znaczenia, co kto lubi byle ilość się zgadzała. Może też być tekila , Uzo albo kalaś inna prymucha deptana nocą.
Zamienniki są wskazane - w aptece farmaceuta też może zamienić Ci lek na inny byle skład się zgadzał. W tym przypadku muszą się % zgadzać.
A jak nic z tych rzeczy się nie lubi ?
-
nie na takiej możliwości, zawsze coś się lubi 😉
-
My faceci się dla Was kobiet poświęcamy cały czas.
-
A Wy kobiety tego w ogóle nie doceniacie!
-
Czasami doceniają , przestają wtedy krzyczeć i marudzić
-
Czasami to trochę za rzadko
-
Ciężko lekko żyć
-
Nikt nie mówił, że będzie lekko!
-
A Wy nic tylko od 2 dni marudzicie.. no i jak tu nie drżeć papy 🙄
-
uuuuuu Peper_SMT* król ekstraklasy
-
-
Oj czepiasz się literówki 🙈
-
Wiesz co u mnie to idzie w parze: darcie i drżenie! Moja kobitka jak się na mnie drze to aż się trzęsie z nerw! I to wygląda tak jakby drżała