😒
Dobra, dobra!!! Już się tak nie przejmuj!!! Żartowałem!
Przecież wiesz, że bez Ciebie nie ma zabawy! Jakby nie było należysz do naszej watahy i tyle!
😒
Dobra, dobra!!! Już się tak nie przejmuj!!! Żartowałem!
Przecież wiesz, że bez Ciebie nie ma zabawy! Jakby nie było należysz do naszej watahy i tyle!
Po co zabierałeś jej łopatke i wiaderko z naszej piaskownicy
Przeproś dziewczynkę bo odetnie Ci łeb siekierą. Ja się jej boje bardziej niż własnej żony w realu.
Weekend czas zacząć więc proponuję
. Bez i innych niebezpiecznych zabawek
Nie jestem taka straszna 🤭
oby
czy na pewno
Kobiety nie są straszne , one sieją strach. Czasami strach się ich bać.
Ktoś tu zaspał 😁 miłego dnia 😁
Nie no, chyba miał jeszcze 5h z hakiem na spokojny sen - chyba, że je coś źle liczę?
Ktoś tu zaspał 😁 miłego dnia 😁
Nadal na L4 więc spi się czasami w nocy a czasami w dzień. Trudno - kolejnym razem.
Nie no, chyba miał jeszcze 5h z hakiem na spokojny sen - chyba, że je coś źle liczę?
Źle liczysz. 7 godzin po czasie a nie 5 przed
Prawie 34 godziny post wisiał. (bez 18-stu min. dokładnie)
Uważasz, że mogłam sie pomylić?! 🤔😒
Absolutnie nigdy!!! Never!!! Nawet by mi takie coś przez myśl nie przeszło!
Po prostu ja miałem jakieś zaćmienie po weekendowe
Absolutnie nigdy!!! Never!!! Nawet by mi takie coś przez myśl nie przeszło!
Po prostu ja miałem jakieś zaćmienie po weekendowe
Tak myślałam 🤭😊
Widząc przed sobą kobietę z siekierą (nawet na ekranie kompa) przyznałbyś się do wszystkiego
Racja Lisku! Wolałbym nie ryzykować nawet najmniejszych negocjacji 😂😂😂
Kobiety często wstawiają na profilowe 'przekłamane' zdjęcia.
Otyłe robią zdjęcia tak, żeby było widać przede wszystkim twarz.
Chude (nie mylić ze szczupłymi) robią zdjęcia tak, żeby nie było widać że, to szkieletory.
Jak jakaś kobieta ma na profilowym laleczkę Chucky (i to jeszcze z siekierą) to przypuszczam że kryje się za tym jakaś Xtra laska.
Zodiak
Oceniasz wygląd.
Takie zdjęcie profilowe może być odbiciem charakteru. Miałem przyjemność trochę konwersować z forumowiczką @Zla Kobieta . Jej wygląd nie interesuje mnie ( dobra skłamałem ) ale charakterek sądząc po wpisach to ma
Poza tym są gusta i guściki, jednemu podoba się ruda, drugiemu blondynka, córka lub matka, szczupła lub puszysta. Z charaktrami jest to samo , jeden woli dominę a drugi delikatną posłuszną.
Sądzę jednak że jest z niej jak to napisałeś :
Xtra laska
@m fox oceniam tylko wygląd ikony na forum Złej Kobiety
Nie znam Jej
Nie wiem jak wygląda i jaka jest
Niby mógłbym się zapytać, ale za bardzo nieśmiały jestem
To moje odbicie lustrzane 😈
hmm... podoba mi się