Aktywacja form życia na wszystkich serwerach

• budynek buduje mi się ponad 5 dni, a Ty proponujesz by jeszcze bardziej wydłużyć czas..

Dlatego pisze, że pomysł mi nie bardzo siada.

TU chodzi o to, że ogólny czas budowania, znaczy dojścia do np. 60 lvl budynku farmy nie zmieniłby się a jedynie zmniejszona zostałaby ilość poziomów a czas poszczególnych by się zwiększył.

Z drugiej strony zobacz ile czasu zajmują budynki kopalni na wysokich poziomach. To nie jest nic dziwnego jeśli nawet czas niektórych byłby dłuższy.

.

• Co to w ogóle ma do rzeczy jak probem jest w stojących flotach, a nie budynakch i i czasach i stawiania. Twoje pomysly to jak napisał rozmówca powyżej, uja warte, szczególnie ze masz pojecie 1/10 o FŻ, pograł na testowym sie zna tak, że od razu będzie coś poprawiał.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Co to w ogóle ma do rzeczy jak probem jest w stojących flotach, a nie budynakch i i czasach i stawia

No właśnie chyba ma. To może być jedna z przyczyn, że obsługa zdarzeń nie działa poprawnie. Nie wyrabia z takim szybkim budowaniem. :D

To nie ja poprawiam tylko GF nieudolnie to robi. :D

No chyba trochę więcej się znam niż 1/10 haha :D Bo jednak dobrze to poznałem w przeciwieństwie do ciebie. Crysis

• Wspomniane było, że zostanie wprowadzone nie wcześniej niż w marcu.

Nadal prowadzone są prace nad obsługą zdarzeń (serwery mają problemy z rozliczaniem ich i dlatego odczuwane są lagi i zacięcia budowy budynków czy badań).

• To równie dobrze można napisać że wprowadzą kiedy wprowadzą. Nie wcześniej i nie później niż wprowadzą.
    Prawie rok już to trwa od kiedy szumnie to zapowiadali - niech to dadzą dwóm ogarniętym nastolatką który kodują w pamięci takie rzeczy i będzie zrobione od ręki.

Nowe uni mają LF i inne bajery a na starych nic. u68 ma to już prawie pół roku i żyje - serwery nie wybuchły - ludzie pomarudzili ale mają - a reszta ? GF ma to w dupie !

• Wspomniane było, że zostanie wprowadzone nie wcześniej niż w marcu.

Nadal prowadzone są prace nad obsługą zdarzeń (serwery mają problemy z rozliczaniem ich i dlatego odczuwane są lagi i zacięcia budowy budynków czy badań).

Kurczę pieczone, co to za serwery, co nie są w stanie udźwignąć tego przy max 400 aktywnych na Uni. No chyba, że wszystkie Uni są na jednym. Czas pokaże. Ja już porzuciłem wszelką nadzieję.

Na nic nasze żale. W piątek saldo GF i tak będzie się zgadzać. 3majcie się ciepło bo za oknem nijako.

• Moim zdaniem GF sami sobie strzelili w stopę i stworzyli problem. Chodzi o paczkomaty. Wiadomo każda firma chce zarabiać i to jak najwięcej, ale nie na wszystkim powinno się zarabiać a przynajmniej znać umiar. Wprowadzenie paczkomatów sprawiło, że konta rozwijają się niebotycznie szybciej, a dokładniej chodzi o ilość posiadanej floty, np 70kk pancerników, 6,5kk GS itp. Jeszcze zanim zostały wprowadzone formy życia zdarzały się lagi. Kiedy jakiś kolos lądował lub ruszał flotę, albo dochodziło gdzieś do większego starcia, moja flota czasami się zawieszała, mimo iż np doleciała to pojawiała się po paru minutach, czasem zawieszała się budowa lub badanie. Złożoność LF tylko pogłębiła ten problem.

Chciałem ostatnio zrobić eksperyment i wrzuciłem flotę gościa z topki do trasha. Chciałem zobaczyć jaką flotą mogę go zezłomować. Trash mielił tą walkę od ok 9:00 rano, a o 23:00 sam go wyłączyłem bo nie chciałem już dłużej czekać. Mielił to cały dzień i nie skończył. Następnego dnia powtórzyłem eksperyment i było tak samo.

• Moim zdaniem GF sami sobie strzelili w stopę i stworzyli problem. Chodzi o paczkomaty. Wiadomo każda firma chce zarabiać i to jak najwięcej, ale nie na wszystkim powinno się zarabiać a przynajmniej znać umiar. Wprowadzenie paczkomatów sprawiło, że konta rozwijają się niebotycznie szybciej, a dokładniej chodzi o ilość posiadanej floty, np 70kk pancerników, 6,5kk GS itp. Jeszcze zanim zostały wprowadzone formy życia zdarzały się lagi. Kiedy jakiś kolos lądował lub ruszał flotę, albo dochodziło gdzieś do większego starcia, moja flota czasami się zawieszała, mimo iż np doleciała to pojawiała się po paru minutach, czasem zawieszała się budowa lub badanie. Złożoność LF tylko pogłębiła ten problem.

Chciałem ostatnio zrobić eksperyment i wrzuciłem flotę gościa z topki do trasha. Chciałem zobaczyć jaką flotą mogę go zezłomować. Trash mielił tą walkę od ok 9:00 rano, a o 23:00 sam go wyłączyłem bo nie chciałem już dłużej czekać. Mielił to cały dzień i nie skończył. Następnego dnia powtórzyłem eksperyment i było tak samo.

Ale trash używa mocy obliczeniowej urządzenia uzytkownika o ile się nie mylę.

Wracająć do tematu LF nie są wydane przez rok. Rok czasu to szmat i jeszcze troche roboczogodzin. Moze i gameforge ma wiecej gier, ale to tylko jeszcze bardziej podkreśla jak sikają na użytkowników. Zapowiadają coś i nie potrafią tego wprowadzić. Ta firma to kpiiiinaaaa!

• GF wprowadzaj formy życia bandyto 😁 🤭🤭🤭 skórujacy portfele nie możemy się doczekać aż formy życia wprowadzicie 😁 majówka już się zbliża więcej czasu by zamulić system zwiększyć lagi 😁 😞 dwa ewenty mnie ominęły szpiegowska 😭😭😭 najcenniejsze badanie i stocznia na monie :trollface: wszyscy czekamy :trollface::trollface::trollface::trollface:zlituj sie zlituj wszyscy usychamy z rozochocenia :trollface::trollface::trollface::trollface::beaten:

• ominęły szpiegowska 😭😭😭 najcenniejsze badanie

Ciekawa pogarda patrząc na to ze miliardy mozna było za free wyciagnac, szczegolnie jak ktos odebral tę samą nagrode rok temu. Dziwe sie tylko że nik nie pajacuje już z dokiem, to w twoim stylu.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis