Dzień dobry,
czy ktos jest w stanie mi powiedziec, czy badania dotyczące ekspedycji tj. np. zwiekszenie ilosci surowców, ilości statków itp działa niezależnie od tego skąd ekspedycja jest wysyłana?
Dzień dobry,
czy ktos jest w stanie mi powiedziec, czy badania dotyczące ekspedycji tj. np. zwiekszenie ilosci surowców, ilości statków itp działa niezależnie od tego skąd ekspedycja jest wysyłana?
nie jestem w stanie stwierdzić tego na podstawie doświadczenia, bo nie mam tego badania zrobionego, ale powinno działać na każdej planecie bez wyjątku, z tego względu, że bonusy z badań ze wszystkich planet się sumują i są przypisane do całego konta a nie konkretnej planety tak jak w przypadku budynków
Pytanie powinno brzmieć czy one w ogóle działają bo ja nie widzę żadnej różnicy więc po co przepłacać
działa niezależnie na jakiej jest zrobione a wysyłana ekspa ale pamietaj, że masz ekspy losowe ile daja.
no dobra, a dlaczego mam rozny czas dolotu w zaleznosci od tego z ktorej planety wysyłam eksp? wtedy mozna by wnioskowac ze dany bonus predkosci jest tylko z tej planety na ktorej jest ta technologia
moze latasz z różnych pozycji?
no dobra, a dlaczego mam rozny czas dolotu w zaleznosci od tego z ktorej planety wysyłam eksp? wtedy mozna by wnioskowac ze dany bonus predkosci jest tylko z tej planety na ktorej jest ta technologia
pamietaj ze dolot z 1 a 15 na 16 to roznica
Badania się sumują i nie zależnie z jakiej lokacji wysyłasz expy.
TO się tyczy także innych badań, np. związanych z Laboratorium i przyśpieszeniem badania.