Klasa sojuszu a kolonizacja

• Witajcie.

Jako klasę własną wybrałem Odkrywcę i jestem właśnie przed stworzeniem pierwszej kolonii.

Dodakowy bonus do pół mogę uzyskać również dołączając do sojuszu z klasą Naukowiec. Muszę dołączyć do takiego sojuszu przed kolonizacją czy mogę po a bonus i tak mi się doliczy. Jeśli zdecydowałbym się na utworzenie swojego sojuszu to mogę wybrać pierwszą klasę od razu czy muszę czekać 2 tygodnie?

• Witam aby bonusy działały odkrywca+sojusz z bonusem muszą być aktywne np. na Quasar max wielkość planety to 355 po kolonizacji i nie wiem czy Wzmocnienie Kaeleshów dla Odkrywcy coś więcej nie da

Dziękuję. Czyli warto poczekać z kolonizacją na sojusz. Zastanawiam się czy wystarczy założyć swój i klasę sojuszu można wybrać od razu po założeniu czy trzeba na sszybko szukać jakiegoś istniejącego.

• Witam aby bonusy działały odkrywca+sojusz z bonusem muszą być aktywne np. na Quasar max wielkość planety to 355 po kolonizacji i nie wiem czy Wzmocnienie Kaeleshów dla Odkrywcy coś więcej nie da

Dziękuję. Czyli warto poczekać z kolonizacją na sojusz. Zastanawiam się czy wystarczy założyć swój i klasę sojuszu można wybrać od razu po założeniu czy trzeba na sszybko szukać jakiegoś istniejącego.

Jeśli założysz swój sojusz, to aby wybrać bezpłatnie klasę sojuszu, musisz mieć łącznie minimum 3 członków w sojuszu. Inaczej klasa jest tylko za anty, chyba, że masz ją z nagród :)

• Zdaje się, że po jakimś czasie od założenia, nawet z samym sobą jako jedynym członkiem, dostaje się możliwość wyboru. Nie wiem tylko czy to jest kilka dni czy dwa tygodnie, ale chyba dostałem możliwość, a byłem sam.

• Zdaje się, że po jakimś czasie od założenia, nawet z samym sobą jako jedynym członkiem, dostaje się możliwość wyboru. Nie wiem tylko czy to jest kilka dni czy dwa tygodnie, ale chyba dostałem możliwość, a byłem sam.dwa tygodnie trzeba odczekac..i

Grotox niestey, ale bobro ma racje..zakladasz sojusz z samym soba..czekasz dwa tygodnie i wybierasz sobie klase.

Tak zrobilem na Polskim i Japonskim oGame

takze Rafael Black - zakladaj sojusz i jazda P

Zresza, jak olejesz fuzyjna, silosy to styknie nawet 260 pol na poczatek - ale to tylko moja opinia, wiec sie nie sugeruj