dombri [EXP] vs. ODDAMSZYBKO [TEREFERE] ~ 150875.82% klikane PZt

• Liczone PZt tyle w temacie z tymi nowymi napędami tylko 2min pomyłki mozna powiedzieć ze tylko ale jak by obronca zalogował na czas to nic by nie było z tego.Pozdrawiam exp i wtajemniczonych

Wiadomosc od obroncy:

ODDAMSZYBKO15.10.2022 09:33:06
    Gratuluję zaspałem padłem z telefonem w ręce. Odbudowy nie będzie nie mam motywacji.

mam nadzieje ze bedzie :szo:

Dnia 15-10-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor dombri [EXP]

Pathfinder 1

Pancernik 1.778.910

Obrońca ODDAMSZYBKO [TEREFERE]

Mały transporter 115.427

Duży transporter 37.545

Lekki myśliwiec 1.115.518

Ciężki myśliwiec 20.923

Krążownik 102.494

Okręt wojenny 20.735

Statek kolonizacyjny 3

Recykler 120.000

Sonda szpiegowska 203.553

Bombowiec 4.232

Niszczyciel 3.884

Gwiazda Śmierci 5

Pancernik 79.762

Reaper 1.600

Pathfinder 14.939

Po bitwie...

Agresor dombri [EXP]

Pathfinder 1 ( -0 )

Pancernik 1.776.049 ( -2.861 )

Obrońca ODDAMSZYBKO [TEREFERE]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

10.950 Metalu, 22.069.557 Kryształu i 11.300.455 Deuteru

Agresor stracił łącznie 243.185.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 20.578.908.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 9.052.034.400 metalu i 6.035.548.000 kryształu.

Agresor przejął łącznie 33.380.962 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

9.052.034.400 Metalu i 6.035.554.000 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 8.966.215.350

Kryształ: 5.943.183.557

Deuter: -31.614.545

agresor zyskał łącznie 14.877.784.362 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -11.229.223.950

Kryształ: -7.452.064.557

Deuter: -1.931.000.455

obrońca stracił łącznie 20.612.288.962 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• może klikanie pzta a może kolega chciał skończyć grę a inny kolega, który ma gruby portfel, był skłonny zapłacić trochę za wystawioną flotę. Jak było naprawdę nie dowiemy się...

Prosze zgłosic starcie do suportu i niech sprawdzą wszystko a ty nie wal z dupy idiotycznych konkluzji dotyczących tego starcia

• a support co sprawdzi? czy dogadane na discordzie czy gdziekolwiek indziej poza chatem ?

jedyne co mogę stwierdzić to, że top4 latał na widocznego pzta na fs, widocznie nie bardzo umie grać w tą grę. Top1, który uwielbia się chwalić st na forum i ma gruby portfel bardzo intensywnie go obserwował, po czym wyklikał pzta. Co więcej, top4 chyba leciał na pzta bez gsów (bo one nie mają przyspieszenia w fż, więc z gsami łatwo byłoby wyliczyć i nie byłoby 2 min pomyłki) czyli dziwnie tego fsa zrobił. Z jakiś powodów mimo pomyłki 2 min jednak udało się walnąć tego top4...

ja tylko napisałem alternatywną wersję :trollface: dowodów przecież nie mam (nie mogę mieć). Każdy wierzy w co lubi :D :whocares:

• może klikanie pzta a może kolega chciał skończyć grę a inny kolega, który ma gruby portfel, był skłonny zapłacić trochę za wystawioną flotę. Jak było naprawdę nie dowiemy się...

Prosze zgłosic starcie do suportu i niech sprawdzą wszystko a ty nie wal z dupy idiotycznych konkluzji dotyczących tego starcia

Support nie jest w stanie wychwycić w miarę dobrze przeprowadzonego pushu :P

Musiałby ktoś to bardzo idiotycznie zrobić aczkolwiek i takie delikwenty pewnie w tą gierkę grają :D

Co do starcia, % spory, czy push czy nie push wyrąbane :D

Trzepie na widok Twoich pc Dombri, strasznie mnie podnieca ta liczba :beaten:

Graty wszystkim :D

• Tego typu starcia nie przynoszą nikomu chluby :rolleyes: Gracz oddamszybko pojawia się na każdym uni i zawsze ma podobne tłumaczenie, że albo zaspał z telefonem albo awaria Taurona. Pewnie za jakiś czas inny "kolega" odda mu swoje konto i ponownie zobaczymy oddamjeszczeszybciej w podobnie ekscytującym pojedynku :|.

Chciałbym abyśmy doczekali czasów kiedy ogame z automatu przenosi osoby które odstają od innych 25-krotną ilością punktów i pakuje ich do jakiejś grupy śmierci gdzie sobie będą wspólnie adorować, bo taka zabawa dla 90% graczy nie ma sensu - radzę dobrze przemyśleć, bo inni są mniej skłonni wydawać kasę na te całe sztaby dowodzenia i inne artefakty kiedy wiedzą, że zaraz podleci taki Elton John i wystrzeli w nich 100 gwiazd śmierci po 2 dniach od istnienia UNI 8)

UNI 22 TPM | UNI 38 FearFactory | Mizar - WOWWW | Kalyke - WOWWW | Kerberos - T3S

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

• Ja to nie ogarniam gosc zawalil nie pierwszy raz ze ja za cienki w uszach bylem to inna sprawa tam przeca zadnego klikania nie bylo to zwykly bfs a dla panienek ktore placza zacznijcie cos robic w gali to moze tez cos traficie :) . Gosc stal dostal w trabe i taka jest prawda a tekst typu kupione itd glupie jak but u lewej nogi ew prosze skreslic nie potrzebne (paczki/kupione/ustawka/bot) jak to sie mowi nie przepadam za stylem gry dombriego ale cuz zrobic ja go nie bede winil ma mozliwosci to se robi co chce gf tu bardziej winny i tak polowa z was pewnie slotow do exp nakupila i co ci co nie kupili moga mowic tak samo ja przeklikalem turbo bo czekaj teraz tyle czasu na badania :( wiec nie oceniam kazdy wklada ile chce i tyle.

• Gratki ST, ilość PC robi już wrażenie:graty:, świetnie wykorzystany błąd obrońcy. Ciepłego przetopu.

Hahaha uwielbiam to.

Zaczęło się uni i wyścig paczkomatow, nowe uni i parędziesiąt tysięcy złotówek już włożone, minie miesiąc, paczkomaty dostaną gongi jak zwykle i pójdą na nowe uni i tak marionetki GF napędzają ten biznes, a Gameforge otwiera co miesiąc nowe uni co by paczkomaty miały gdzie hajs wydawać :trollface::0stars:

• Gratki ST, ilość PC robi już wrażenie:graty:, świetnie wykorzystany błąd obrońcy. Ciepłego przetopu.

Hahaha uwielbiam to.

Zaczęło się uni i wyścig paczkomatow, nowe uni i parędziesiąt tysięcy złotówek już włożone, minie miesiąc, paczkomaty dostaną gongi jak zwykle i pójdą na nowe uni i tak marionetki GF napędzają ten biznes, a Gameforge otwiera co miesiąc nowe uni co by paczkomaty miały gdzie hajs wydawać :trollface::0stars:

Olszynek stary dziadzie , ty jeszcze w to grasz . Myslalem ze takie dinozaury to juz umarly.

• Powiem tak graty starcia. Co do wyklikania pz to robi się to na 2-3 sekundy maks (Gsy które są we flocie nie obejmują nowych prędkości form życia a u obrońcy widać 5 sztuk także na pewno lecialy w fsie) - także samo liczenie może i niedokładne ale ważniejsze od liczenia jest to że jakiekolwiek liczenie by nie było flota była w powietrzu i wystarczyło opozniac flote odpowiedni długo az ta z fsa wyląduje na księżycu (także i tak zaoszczędził dombri z 40-50min na czas lotu więc to nie takie " złe wyklikanie" bo nad ranem po prostu ludzie lubią pospać dłużej bo zakładają że flota wyląduje np o 8rano to ktos ją zobaczy i zanim poleci dodac mozna 50min i wstać np 8:45. Wiadomo że jakby obrońca zalogowal się przed powrotem fsa to by tego złomowania nie było - ale mniejsza o to. Graty się należą bo starcie zacne a samo klikanie obarczone błędami ale i tak spowodowało że starcie miało miejsce bo np 50min późniejszy atak mógłby zakończyć się fiaskiem.

A co do paczkomatów czy nie. Sam ich nie do końca lubię bo sam paczek nie kupuje (jedynie sztab i ekspy, czasem handlarz - ale i tak używam anty może nie dużo ale jak pewno wielu z czołówki). Ale nie można mieć pretensji że kogoś stać na dodatki czy to że wykorzystuje kasę w grze. Bo w życiu ludzie robią dokładnie to samo wykorzystują kasę aby mieć wygodniej, lepiej, czy mieć przewagę nad innymi - taka ludzka natura. Bo co będziecie mięli pretensje do bogacza że ma świetną furę i wykorzystuje ją żeby Cię wyprzedzić. Albo że ktoś ma hotel i że od Ciebie berze kasę za nocleg. Albo że ma kasę i pławi się w luksusach. Bądźmy realistami i zauważmy że w każdym aspekcie życia tak jest więc po co narzekać.

To jest typowa zazdrość Polaków (bez urazy do nikogo nie piję) ale co za różnica czy ktoś gra tak czy tak. Jak masz umiejętności i tak nie przeszkodzi Ci to w zabawie czy uniknięciu złomowania z rąk "paczkomatu".

Ogame to gra błędów a nie kasy każdego wyzłomujesz jesli chcesz nawet dombriego - bo przy takim PZ można nawet robić akcje typu kamikadze z zapakowaniem wszystkiego na recki - jedyny minus czas odbudowy floty - bo bilans moze bylby dodatni ale odbudowywanie calosci to czas.

Także bawmy się jak tam każdy chce bez obrażania innych bo i po co. W końcu to zabawa i niech taką będzie.

Obrońcy SzO

• Dokladnie prawde pan powiedzial ale reszta nie ogarnie ogolnie szanuje za wypowiedz ;) i do zoba w gali :). A teraz czekam na tych co twierdzili o LFach i innych pierdolach :)

• Zgadzam się z tobą, ale nie do końca. W życiu prywatnym facet z mercedesa, który wyprzedzi mojego passata nie wylewa od razu oleju za sobą abym wpadł w poślizg i wylądował na drzewie. Zobaczymy jaka będzie twoja śpiewka kiedy przy blasku księżyca zapakuje ci się wszystkimi koloniami w układy i poodkręca katalizatory w nocy ;)

Jak dla mnie powinna tutaj zadziałać policja kosmiczna i kolegę grzecznie wyprowadzić na inne UNI, bo tutaj zwyczajnie się marnuje latając za takimi berbeciami. Można mu nawet po przenosinach w ramach zadośćuczynienia uzupełnić bak o pół miliona antymaterii tak aby mógł od razu uciekać na drzewo przed innymi rekinami biznesu. Skoro jest taki hojny tutaj to w grupie śmierci wyblikuje się dwa razy więcej aby tylko przeżyć. Profit ? całe uni będzie zadowolone bo zostanie nam tylko jeden uciekinier z Arkham Asylum, który jak widać chyba nie lata do paczkomatu co 5 minut :)

UNI 22 TPM | UNI 38 FearFactory | Mizar - WOWWW | Kalyke - WOWWW | Kerberos - T3S

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

• dokladnie zycie zyciem a ogame jest gra polegajaca na rywalizacji a niestety tu nie ma mozliwosci takiej bo jedyna walka jak sie tu moze odbyc to kto ma wiecej w portfelu

to tak jakby drużyny piłkarskie przed meczem placiły ze ich napastnika spalony nie dotyczy ,albo za odpowiednia kwote dwa pierwsze gole zdobyte przez przeciwnika sie nie licza było by troche bez sensu ,mi by taka gra nie sprawiała zadnej satysfakcji ale jesli jemu sprawia to niech gra jak lubi