[ciach] nie wstawił odrazu po wlocie jak nigdy , więc zrobie za niego
Nawet nie wiem jak zacząć bo zochydzenie odebrało mi mowę
Nigdy nie dogadywaliśmy się z [ciach] , [ciach] ale grało się razem
Odkąd wrócił nie raz skamlał o rozbicie sondy i zawsze je odemnie dostawał
Ostatnio o pomoc prosił tydzień temu jak mu Pusher w układ wleciał, ale jak zawsze pomogłem OK
Po złomie na zawróconym spadaku [ciach] w głowie się poprzewracało ( bardziej jak zwykle ) wiedział kiedy kładę się spać gdzie jest flota
i kiedy wstaje i jak loguje i jaki mam telefon i gdzie mieszkam i gdzie pracuje i ile zarabiam i gdzie chodze na siłkę i ile mam w bicku i ile wyciskam na płaskiej i jaki mam rozmiar buta i imiona moich kotów i ile mam rybek i co jadłem na śniadanie i kolor mojego samochodu i stan liczników wody z poprzedniego miesiąca też znał.
Pomijajonc to byłem off, prosiłem o przypilnowanie konta, dałem kod zasiadania. Poszłem na siłkę a ten [ciach] zerknoł gdzie leci fs I to [ciach]
Przed dolotem jak prawdziwy pro gracz usunął z body
Zmienił również nick , pewnie żeby przyjąć mniej wstydu na swoje konto ale to 100% on , nawet odebrać telefonu odwagi nie miał :DOgólnie gracz dobry ale co z tego jak zachowanie gorsze [ciach]
Opstawiam ze żal mu było że na high-carb diecie szybciej rosnę niż on na ketozie więc musiał szybko coś wymyślić , no cóż nawet przypuszyć się nie zaszkodzi
Pozazdrościł Beljalowi rozwalonych ponad 1k GSów na Wojciks, pozazdrościł moich 150kg na płaskiej i 200kg w siadzie przy 8% body fatu i 45cm w łapie to sam nie umiał nic uskrobać to posunął się do tak krzywej akcji , teraz możesz powiedzieć że masz wiencej sond i dtków
[ciach]
Myślę że nie było by problemu gdyby wywalił z soja wcześniej i wiedziało by się na czym stoi , ale lepiej było wykorzystać , zrobić z siebie pośmielisko i po co ? dla kkk sury ? [ciach] dla mnie w sumie spoko będe miał więcej czasu na zrobienie formy na lato
[ciach]
Od siebie dodam tylko że dla mnie to nie koniec konto nie do kasacji, poza [ciach] wszystkim wesołych świąt i wszystkiego dobrego
i braku kija w [ciach]
Dnia 01-04-2021 16:52:02 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor NieKicki
Reaper 343.899 ( -0 )
Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 13.007.400.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 3.600.000.000 metalu i 4.200.000.000 kryształu.
Agresor przejął łącznie 37.505.382 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 1
Kryształ: 1
Deuter: 37.505.380
agresor zyskał łącznie 37.505.382 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -2.404.000.001
Kryształ: -2.803.000.001
Deuter: -37.905.380
obrońca stracił łącznie 5.244.905.382 jednostek.