Konto Septimel

• Jak ktoś wyda 50k PLN na grę I straci swoje stateczki drze ryja w nieboglosy, że konto mu ukradli wysyłając przy tym legalnie zlomujacych na bany, nikt nie ma problemu. Nie docieka co mogło być nie tak po drugiej stronie tylko zawzięcie staje za KASA zlomowanego - ok.

Jak mało znaczące konto po złomie (nomen omen swoim pierwszym w życiu, z przyczyn niezależnych od gry, a delikatnie mówiąc nieporównywalnie wazniejszych) wydaje 50k PLN by się odbudować (i jeszcze nienskonczylo!) Jest bociarzem oszustem i kanciarzem.

Puk puk ludziki. Tak krzyczycie czego to ja nie odwaliłem. Zastanawiacie się PUBLICZNIE jakie przekręty musiałem robic, słuchając jakiegoś randomowego noname'a o nicku sunnybow, który nie wiadomo czy nie jest jakimś idiota klepiący bezmyślnie teorie do nowego programu o starożytnych kosmitach.

Obudźcie się, bana nigdy nie miałem, znaczy gram legalnie czego nie można powiedzieć o tchórzu, który ukrywa się pod innym nickiem i nie da się zweryfikować, jak i pozostała ekipa za uszami cos miała i "odpoczywala" na Banach wielokrotnie.

Zdrówka, u mnie to teraz priorytet.

• przeciez nikt CIe tu nie oskarza od oszustow bociarzy i niewiaddodmo kogo :)

wytlumacz po prostu skad masz sure? oczywiscie nie musisz. ale np dla amnie jest to dziwne.

1masz eko ktore nie robi w 2 tygodnie 1 30 baniek?

2. darowznie mozesz max ostac ze 2.5 baniek dexa

3. a po 2ch tygoniach robisz przyrost 130 baniek?

z tego eko to kosmos haajs - ja nikomu do portfela zagladac nie zamierzam - dlatego pytam skadd sura?

kupiles sobie? i okej?

a moze bylo inaczej? np zaatakowales jakies napuchniete konto?.

to tylkozwykle pytania - co do teamu/. ja wiem ze ich to gowno ocbhodzdi a powinno.

nie zrozum mnie zle sept - ja sie ciesze ze masz te 130 baniek . i good for u.

ktos mi podeslal skan i z tego co pamietam bylo z 1banieczke pancow .

wiec t e 130 baniek sury to nie jakas kopka metalu tylko kris i deu w pancuszkach wiec dosc grubo.

a i 4.

bo niechce mi sie sprwadzac jakie Go jest na quantumie? wogole mamy GO?

• moze i w sredniowieczu . niemniej szkoda ze niechcesz i mnie i reszty graczy wyprowadzic z bledu.

bylem kiedys jak bylem maly na podstawowym kursie matematyki dla dzieci lat 7.

i tam mowili ze 2+2 =4.

I wogole.

tak wiec w mojej opini opcje sa 2. albo sobie kupiles 130 baniek flo pancuszkow, albo jest to jakis waleczek.

ale co ja tam wiem : )

• przeciez nikt CI nie broni

ja wydaje np na alkohol dla niektorych to tez idiotycznie wydane pieniadze .

masz taka zajawe to se przeciez kup .nikt CI nie broni.

tylko fajnaie by bylo jakby takie Go to monitorowalo i nie mowie np o Tobie tutaja ale o kazdym ,. kto sobie robi megaprzyrosty - moze warto sprawdzic czy to realanie kupione czy tez nie .

no my jako gracze takiej mozliwosci nie mamy - mozemy tylko wierzyc na slowo.

wyobraz sobie sytuacje ze teraz kolesie z virgo ojczyznoslawy skruple i cala te "czyste towaarzystwo" ktore gra bez cienia poddejrzen:D

wszystkie jest uczciwie wlacznie z ulisesemi madzia na czele o i elam:) . nagle mowia ze to "paczki" zamiast to przeciez z "eksp".

edit:

a fakty jakie byly takie byly. klonowali na potege jak sie tylko dalo

wykorzystywali kazdy bug jaki tylko byl.

no schorowanej babci by nie przepuscili i jeszzce na forum bezczelnie klamali .

takie glupie pytanaie - myslicie ze ich mentaalnosc sie zmienila ? okej teraz juz tak nie bedziemy robic?

grajmy normlanie - siezdmy nocami i ddaniaami farmy po 20-30kk:D zeby se zbudddowac pancernika;D

pokazmy ze determinacja i odddaniem cos mozemy zrobic;DD:D

• skoro jesteś taki nieskalany wytłumacz mi proszę jedno, jak to jest, że orasz gracza Jarek, robisz na nim regularnie zlomy, a on podsyła Ci mój skan? Bo tylko on wyskanowal moje 1kk pancernikow, może warto jak to mówisz na słowo nie wierzyć nikomu co wygaduje i wypisuje na forum. Zadajesz głupie pytania, snujecie domysły. Masz problem? Zgloszenie. Czekaj grzecznie na odpowiedz. Skończ temat.

Bez odbioru.

• Nie kompromituj sie ... starasz sie mowic z sensem ale tylko starasz... Bob budowniczy to kombinator, klamca,bot i oszust a jak mniemam Septimel=Bob budowniczy i mozesz sobie opowiadac co tam tylko chcesz o innych. W fife sobie pograjcie tylko najlpiej tak startujcie ze

3-0. Banda oslow!

• haha : )

jarek:)

nie sadze zeby jarek mi podeslal jakikolwiek skan bo mam go w igornowanych graczach tak samo jak munka i paru innych ludzi.

nie pamietam szczerze czy wyskanowalem to sobie sam czy ktos mi to podeslal .i nie jest tak jak mowisz sept ze tylko jarek wyskanowal:DD - tak jarek przegosc tylko on potrafil septimela zeskanic:D.

mowie CI co widzilem - teraz nie mam tego bo od X czasu jest bladdd w udostepnianiu raportow szpiegowskich i widze t ylko 1 strone - ale moze ktos z soja widzi inaczej i wklei . chozd moze mam te api itez wkleje.

a co do rw na jarku - z tego co widzialem to chyba ostatnio rik czy tam wigwam to trafil . i czy robie na nim rw - owszem robie i mam nadzieje robic dalej

• pl1 z wywołania do tablicy dobrze wiesz kto co i jak z resztą całe uni wie co gdzie i jak

co do forum śledze je sobie z ciekawości a uni z sentymentu ale nic więcej mi się już nie chce, wał na wale i albo grasz albo śledzisz te wały.Jeśli grasz to z automatu masz nikłe szanse bo i tak zaora Cię pierdyliard statków, jeśli z kimś trzymasz to i tak ten ktoś zaora Cię przy pierwszej okazji . Walka z wiatrakami nie jest dla mnie już

Co do przyrostów to teraz jest ciężko komuś udowodnić czy ma sure z lewych kont czy z paczek czy poprostu z klonu takie czasy przyszły i z tym trzeba się pogodzić. P2W napędza grę do niebotycznych kiedyś % zyski GF rosną więc z technicznego punktu widzenia wszystko jest ok dla twurców/ operatorów.

Co do teamu to nie ma się co wypowiadać jest jaki jest inny nie będzie. (nawiązanie do wypowiedzi z całego DiDu ) sam kiedyś chciałem się tam dostać kilkukrotnie i nigdy się nie udało (to chyba za bana na forum za przekleństwa) bo w grze nie miałem nigdy , no albo poprostu mnie nie lubią