Konto Septimel

• Nie wiem czy szanowna spolecznosc zauwazyla...

Czy ktos juz zglaszal, ale ja wlasnie stworze ticketa. Polecam tez i innym moze szybciej sie tym pacjentem zajma.

Konto Septimel aka Bob Budowniczy. Konto po zlomie 300 baniek.

Klepie przyrosty po 20-30 baniek

Paczki- z tym eko NIE

Sura od kolegow-Przy tej ilosci punktow NIE

Przyrost w zniszczonych - NIE

BOT FARMIACY - Tak.

Chyba ze jakies klonowania surowców.

Ticketa warto napisać. Im wiecej tym wnikliwiej sie tym zajma;)

EDIT: Po glebszych ogledzinach zauwazylem duze powiazanie Konta Septimel z Kontem Status Quo : zmiany nikow w tych samych dniach a w niektorych przypadkach nawet niki sie powtarzaja. Co ciekawe te czeste zmiany nikow to cecha wspolna wielszosci bociarzy. Retard muniek tez tam zmienial jak szalony.

Wiec mam nadzieje ze oba boty zgloszone jako wspolna gra przez męskiego wlasciciela;)

Edit xD

Hahaha

Ledwo topik zalozony i prosze septimel pierwszy raz od uhuhuhuhuhuhu przyfarmil innego gracza(amck) ocywiscie nie zeby jakis duzy zysk...xDDDD. Zacieranie sladow nastapuje szybciej niz sie spodziewalem.

• Sunnybow powiedz mi pod jakim nickiem grasz w grze bo jakoś nie kojarzę twojego nicku na Q. Zanim napiszesz następnego posta zastanów się co napisać sensownego.

1)Jeżeli jest "bot farmiacy" to pokaż screeny z farmingu a nie pisz swoich domyslów i oskarżeń jeżeli nie masz dowodów.

TERAZ PRZECZYTAJ UWAZNIE

2)Możesz zmieniać nicki ile tylko chcesz.

3)Od fuzji tylko raz został zmieniony nick z Bob bud... na Septimel.

4) Septimel i Ekohima nie lubią się zbytnio. Poczytaj trochę na forum, od razu widać że nie ma tam chemi.

5)Status q to całkiem inny gracz kiedyś był powiązany z eko,ale to jeszcze na Himie. Więc jakie tu jest połączenie między tymi graczami(czyt. punkt4)

6) Jakie tu przyfarmienie? Amack dobrze się pilnuje dzisiaj od nie pamiętnych chyba czas dostał malutkiego dzwonka(chyba że coś przeoczyłem wcześniej). Idąc Twoim tokiem myślenia pewnie myślisz że ten złom był ustawiony(czyt. P4)

7)Munka nie znam, dlatego nic nie napiszę.

• Carlos ty przeczytaj uwaznie moj post;) O przyrostach bo w zadnym wypadku nie odniosles sie do zawartych w nich tez.

Czy faktycznie nie potrafisz sam wywnioskowac niczego i trzeba zamieszczac obrazki?

Otworz sobie przyrosty, otworz sobie tych dwoch roznych graczy i historie zmian nikow wraz z datami. Moze zrozumiesz o czym mowie zanim cos napiszesz.

Moj tok rozumowania jest taki ze gracz ktory w ogole nie mial zniszczonych militarnych a mial olbrzymie przyrosty po zalozeniu topiku nagle leci na planete pofarmic i zniszczyc obrone u RANDOMOWEGO gracza.

Wiec... tak carlos bardzo merytorycznie odniosles sie do postu.

Sam zamiesciles kupe obrazkow i rozwiales moje watpliwosci ^^ Zamiast od razu potwierdzac czy negowac sprawdz i poobserwuj.

Ciekawy jest tez fakt o staus quo ^^ jak on mogl grac na himie bedac na quantum xDD.

Popatrz,przeanalizuj i napisz - zachowaj taka kolejność.

Co do ekohima to radzilbym wam sprawdzic historie niektorych graczy bo instalujecie sobie kretow w sojuszu [to tez wystarczy przeanalizowac];) i nawet jesli nie dajecie aktywek to same wiadomosci itp moga duzo powiedziec.

• taa status quo, morning star, paweł jumper, karolinka, co tam jeszcze bylo koles jest tak odklejony, ze podaje sie za dziewczyne. Doslownie dwubiegunowa i radze uwazacac na niego. Widze nie wazne jakie uni, Ci sami odklejency chodza po kolejnych i proboja robic to samo.

Takze jak najbardziej trafne spostrzezenie. Pietnowac taki element :stick:

• Nadal się nie przedstawiłes jakim nickiem grasz na Q. Dlaczego tak unikasz tej odp?

Odniosłem się do zmian nicków

Odniosłem się do Septimela i Status q,że nie są powiązani.

Tutaj przedstawiam Ci,że status q grał na himie. Potwierdzenie masz w wypowiedzi Guffa.

DrZgon [EkoAfera] vs. DEFQON_1 ~ 389 751.35%

Nie pamiętam już które stare konto jest po Status q. Proszę dałem Ci dowód że grał na himie,teraz Ty pokaż mi dowody na bota🙂

Co do dzisiejszego ataku. Gdyby nie stało to by nie poleciał gdyby nie było zysku to by nie wysłał floty. Skąd wiesz że przeorał mu aż taka olbrzymia obronę a może tam był bunkier na 10k plazmy a może obrona była slaba? Masz raport z tego ataku?Po złomie przez pl też mu dok oddał, na to też musisz zwrócić uwagę. Piszesz bym analizował,sprawdzal itp. Sunny mam dużo ważniejszych zajęć w życiu prywatnym niż analizowanie sprawdzanie i szukanie sensacji na OGame. Lato idzie dziewczyny chodzą w coraz krótszych spodniczkach😁 a Ty mi każesz patrzeć na przyrosty lub straty.

• Czlowieku... albo ty jestes dziwny albo dziwniejszy.

Nie wiem co ty chcesz udowadniac i daleko mam o jakim status quo ty piszesz .

Ja pisze o koncie status quo z quantum ktore tu bylo jak ty zeglowales w lupinie orzecha w toalecie. A TY dedukcje tworzysz o jakiejs himali.

Masakra...

Odpowiedz mi lepiej jak przy koncie 300 baniek robic przyrosty co kilka dni po 30 ??? Bo to jest meritum mojego pytania.

Takze: To jest pytanie a nie twoje jakies wypociny i debilizmy. skoro nie rozumiesz i nie potrafisz analizowac to nie pisz ticketa bo o tym jest mowa w tym topiku.

I ciagle piszesz o tym farmingu... typie nie wazne na kogo polecial to bez znaczenia ... chodzi o to ze nie latal i nie mial zniszczonych zobaczyl topik polecial na cokolwiek... masakra po co ja ci to tlumacze ...... tobie faktycznie trzeba obrazki..

Takze temat jest o tym aby GO sprawdzilo watpliwosci co do tego gracza.

My natomiast prowadzimy dyskusje aby znalezc informache dodatkowe.

Jesli interesuja cie krotkie spodniczki i nie masz czasu na analizy to poprostu nie zasmiecaj tematu. Bo wyglada ze na pisanie postow czas masz Sprzeczne wypowiedzi z twojej strony albo zgrzyty na synapsach poprostu niczemu nie sluza.

• Carlos ale nadal nie odpowiedział Ci na pytanie o nick :D unika unika :P

co do przyrostów..w dobie paczek jeszcze cos kogos dziwi?

nowe konta mając po 10-12kk pkt robia dzienne przyrosty po 2-3kk stanowiące 30% wartości konta dzień w dzień

co to jest 30 baniek przy paczkomatach . 30 baniek to in post amator każdy może

• Jestes dziwny albo dziwniejszy - swój swojego zawsze pozna jest takie powiedzenie. Odpowiadam Ci na pytania,ale nie chcesz ich przyjąć bo nie są po Twojej myśli, zaczynasz się denerwować i wypisujesz o jakiś łupinach próbując mnie wciągnąć na niski poziom rozmowy. Sam zacząłeś pisać o farmingu a teraz że to bez znaczenia. Zaczyna Ci brakować argumentów i zaczynasz pisać uszczypliwie. A jeżeli Sept kupuje anty to co??

Mam czas na pisanie postu bo wypisujesz głupoty i boli Cię to widzę a pisania na forum mi nie zabronisz. Nikogo nie obrażam. OGame jest dla Ciebie całym życiem jak robisz analizy i tworzysz spiskowe teorie. Jak napisałem o laskach(specjalnie by Cię sprawdzić jak myślisz)to u Ciebie wygląda "weź ,będę grał w grę" taki poziom właśnie reprezentujesz swoimi wypowiedziami. A PRZYPOMNIJ MI JAKI MASZ NICK NA Q ponieważ dalej nie powiedziales?? Jesteś facet? i powiesz jaki masz nick? Czy dalej będziesz się napinał jako anonim pod innym nickiem?

• Nie, nie powiem. Bo nie jest to dla mnie istotne tak jak twoje imie, twoj nik czy koordynaty twoich planet.

Z jednym masz racje... szkoda czasu.

Lubicie byc dymani w grze zatem badzcie dymani. Choc akurat ciebie to nie dotyczy w koncu reka reke myje.

Mam nadzieje ze jakies ogarniete osoby przeczytaly i zrobia co trzeba .

Edit. Carlos widze zawziecie choc nieudolnie bronisz swojego sojusznika ^^.

• Nie, nie powiem. Bo nie jest to dla mnie istotne tak jak twoje imie, twoj nik czy koordynaty twoich planet.

Z jednym masz racje... szkoda czasu.

Lubicie byc dymani w grze zatem badzcie dymani. Choc akurat ciebie to nie dotyczy w koncu reka reke myje.

Mam nadzieje ze jakies ogarniete osoby przeczytaly i zrobia co trzeba .

Nie gram na Q ale czytajac cala dyskusje, wyciagam jeden wniosek. Pilnujesz jakiegos konta, cos zauwazyles, ze jakies walki ida i jedyne co potrafisz to smarowac tickety w supporcie i szukac sojusznikow do pomocy w temacie. Wspomniales, ze podejrzane konto wypuszcza sie na farmingii po Twoich wspominkach na forum. Wiec wydaje mi sie, ze ludzie chca Ci pomoc ubic to podejrzane konto ale komunikowac sie w grze z Toba, nie na forum. Nikt nie planuje grubych akcji piszac o tym pod publike. Jest wiele sposobow na zwabienie przeciwnika, na prowokacje by niby niewinnie ale wykreowac sytuacje gdzie ktos na rzekomo podejrzanym koncie zrobi cos, co bedzie mozna wykorzystac do spakowania w recki. Brakuje Ci tylko odwagi by ujawnic swoj nick z gry. Gdybys umial w grze cos zrobic wiecej poza pisaniem ticketow i obserwacja tabelek przyrostow to z pewnoscia ujawnienie nicka z gry nie bylo by dla Ciebie problemem

• A to jest w regulaminie zeby odpowiadac na pytania pucybutow PA ?;)

Jeszcze jakies wymogi? Zlatujecie sie za wlasnym smrodem jak stado much i klaszczecie do kolejnych wlasnych postow. Moze w waszym towarzystwie wydaje sie to fajne... Ale nie jest.

Nie zmieni tego ilosc punktow posiadanych przez was i waszych kolegow. No ale radujcie i cieszcie "Waszym sukcesem" ^^

• sunnybow Ty grasz w ogóle na quantuum?

Czy jesteś mistrzem Uni-view?

Wystarczająco dużo już zostało napisane na temat Twoich jakże ciekawych spostrzeżeń o przyrostach konta Septimel

Ja się może odniosę do tej części o tym że Status-Quo i Septimel to ta sama osoba:

Gdybyś grał na tym uni aktywnie, albo choćby w jednym z mocniejszych sojuszy, to wiedziałbyś ze to co napisałeś to śmieszna bzdura :D

Zapytaj może najpierw tych osób których tak bardzo bronisz czy to co piszesz jej w zgodzie z prawdą, bo wygląda na to że Ty nie grasz w EkoHima, nie grasz w Ira a kłapiesz dziobem najwięcej.

Także zdobądź się na odrobinę odwagi społecznej i godności i przyznaj się czy grasz na Quantuum i pod jakim nickiem - wtedy można będzie się odnieść w jakiś spsób do Twoich spostrzeżeń - jak na razie to bardziej wierzę w SPAM maile że wygrałem bilion bitcoinów niż w anonimowe twierdzenia osoby która zapętlona w swoich zjadliwych przypuszczeniach, bije piane w wielkim konflikcie który najwidoczniej nawet jej nie dotyczy.

• Chłopczyku! Zatrzymaj rozpędzone konie swojego umysłu. Zakładasz poważny temat, z poważnymi oskarżeniami za które grożą bany, a zachowujesz się jak dziecko, któremu mama wyrwała lizaka z ręki po pierwszym polizaniu.

Znasz przysłowie, krowa co dużo "muczy" mało mleka daje? Na początku topic mi się podobał, obserwowałem i czytałem. Nawet zabawne te Twoje teorie. Nadawałbyś się do programu "starożytni kosmici".

Z czasem jednak, przeszedłeś z ataku do "obrony przez obrażanie" (czy jakoś tak to szło). Ale czytając Twoje wypowiedzi z poprzednich tematów tak zawsze się to kończyło.

Rozwieje Twoje wątpliwości i problemy, Oszczędzę, czasu na pisanie zgłoszeń. Kupowanie Anty nie jest zabronione, więc Twoja teoria wyłożyła się już w trakcie tworzenia. Wybacz.

• Napiszę to tylko raz: Nie mam nic wspólnego z kontem Septimel pozatym że gadaliśmy ze sobą na himalii i na Quantum.

Pisz ticketa jak masz podejrzenia, od tego są .

Pozdro

• dla mnie rowniez jest to ciekawe : )

nie wiem jak septimel zdobyl surowce - niech ma ;) moze sobie kupil ma do tego prawo.

napisze jednak pare faktow :

1 setpimel jak go zezlomilem mial nieiwme ze 100 banieczek flo - i very good;)

teraz sepitmel ma 130? w tym o ile dddobrze spojrzalem na skan ktory dostalem z 1 banke pc. ( nie wiem ile czasu minelo od zloma z 2tygoddnie max)

warto zobaczyc ile byl na u a ile nie .

niewiem jakie sept ma eko : ) moze dobre , moze sobie kupil flote. ale ja np uwazam ze taki septimel nie ma eko gothe top iles tam world i z eko sobie tego nie wykopie.

co do zawartych uwag w poscie sunybowa ile on moze dostac surki maxymalnie od kogos. o prosze 493 pkt x 5 no to daje powiemdzy ze 2.5 kkk dexu . a chlop od 0 postawil flo rowna ze 130 baniek .(plus dok of kors)

wtym kris i deuter wydane na pacnki - nie to zebym mial cos przeciwko temu - po prostu sam chcialbym tak umiec .

pytam z ciekawosci jak to sie stalo.

co do septimela nic osobiscie nie mam - rozmawialem z nim nie raz na pw i wydaje mi sie fajnym normalnym typem tym bardziej dziwi mnie to jak to sie stalo.

Septimel czy moglbys nam to wytlumaczyc - czy zapaczkowales ? czy jak?

bo tak szczerze dla mnie wyglada to tak:

zaatakowalem swoje lewe konta napuchniete podczas rynku.

co do tezy sunybowa - niesadze ze mozna urosnaac 100kkk botem w tydzien czy 2. zwlaszcza ze to nie jest przyrost metalowy tylko bardziej deuterowo krisowy : ).

i 2.

jak mnie ktos o cos podejrzewa to staram sie rozwiac jego watpliwosci.

to juz pewnie policza za mnie jakaies sloneczne luki - czy jak Ci tam na imie .- good job .

a i ps:)

milo ze sa jeszcze ludzie ktorzy patrza Go na rece .

pozdrawiam wszystkich uczciwych graczy.

a co do 19Dawida45 - mowisz o nieuczciwosci quantuma i jego graczy - moglbys rozwinac temat ? w pelni zgoda rowniez na naszym uni bylo i jest wielu oszustow - razem mozemy ich pokazac : )