Porozmawiajmy na temat UniFusion

• Nie są podejmowane żadne działania w tym kierunku.

laugh-ketawa.gif

to kiedy będzie ta fuzja w końcu

co mieli zarobić na Q i V to zarobili :kawa: teraz bonusik świąteczny, a w przyszłym roku 20-lecie :lool:

co 6 tyg mają taki zastrzyk gotówki, że nawet scruple tego nie uciuła :goodjob:

niektórzy dalej żyją w 2005 i wyciągają korsarze z kieszeni kurtały ^^

ogame to biznes jak każdy inny, każdy z zarządu gfu ma Was/Nas w głębokim poważaniu, firma wyciąga jakieś 100 baniek rocznie, oficjalnie łącznie mają 300 "pracowników" nie licząc tych co za anty i bugi sprzedaliby własną matkę...

nie będę cisnął, bo zaraz jakiś zielono rudy mod będzie mi akceptował posta przez tydzień :beaten: sama idea forum ogame, skoro i tak tego nawet nie czytają, w jakimkolwiek kraju - to żArt :lool:no chyba, że chcesz porozmawiać z kimś albo wymienić się opinią czy raportem

jedyne co aleksa interesuje to to:

https://getlatka.com/companies/gameforgegameforge

i tyle w temacie:)

a co do samego uf V z Q - obiecywane od lat - skończy się i tak w jeden sposób - Adam z Kaliną wykasuje puszerów z V jednego po drugim jak zawsze ^^ z resztą kto tam został z flotą? scruple i yeahbunny, bo sanchez to nawet nie wchodzi do top 10 flot Q 8) zapewne połączą się z paczką, Pawelos umie korzystać z myszki, ale reszta przejdzie na wieczne urlopy. Jedyny powód dla którego grają bez ufsa to fakt że się spuszowali na wałach i największą konkurencją są górnicy :S

środa minie - tydzień zginie :kawa: pozdro 600

• [ciach]

Emigracja kont na cmentarz jest zatrzymana nie widzieć dlaczego.

Teraz ci gracze mają zablokowane konta i nie mogą grać ani na starym uni swoim ani wybrać nowego z cmentarza

Pytanie dlaczego?

Moderator Ruda:
    Komentarz do usuniętego posta ciach

• Emigracja kont na cmentarz jest zatrzymana nie widzieć dlaczego.

Teraz ci gracze mają zablokowane konta i nie mogą grać ani na starym uni swoim ani wybrać nowego z cmentarza

Pytanie dlaczego?

Skąd masz info (mogłem gdzieś przeoczyć), ale w zeszłym tygodniu mój znajomy przenosił się na cmentarz i z cmentarza na inne uni - BEZ PROBLEMÓW.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• na librze też jest kilku takich osobników i czort wie czemu ich nie przenosi :P

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• na librze też jest kilku takich osobników i czort wie czemu ich nie przenosi :P

Mam na librze jakieś konto 10kk pkt, bez loga od kwietnia. W dalszym ciągu bez cmentarza ;)

Tak, pisałeś to post nad Avinashi .

Myślę że jest na tyle inteligentna że zrozumiała go. XD

na librze też jest kilku takich osobników i czort wie czemu ich nie przenosi :P

Jak wyczyścili serwery po tym masowym 100 kont przenoi to pisałam że klika się ostało.

Jak widać w tabelce konta są przenoszone po przekroczeniu 60 dni - Tabela banów nowych:

• Tak, pisałeś to post nad Avinashi .

Myślę że jest na tyle inteligentna że zrozumiała go. XD

Tak myślę ^^

OK, a więc taki o np gracz

https://www.mmorpg-stat.eu/0_f…t&univers=_138&statview=2

wg tej strony bana ma od grudnia zeszłego roku, z tygodniową przerwą w lipcu, głowy odciąć sobie nie dam, ale jak dla mnie to w grze on bana nie miał zdjętego. W każdym razie, w tym czasie powienien już dawno być na cmentarzu, a dalej wisi w gali.

Drugie czarodziejstwo, to jest taki ktoś kto ma 130 dni offu NA URLOPIE i nie ma bana. Szczegółów nie zdradzę, bo nie jestem do tego upoważniona.

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Czy mozna juz z cmentarza przenieść sie na zagraniczne uni??

Można, mało tego, można już dawno.

Ustawienia? mmorpg-stat.eu? dziwne to pytanie

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• ja mogę :>

ale tam nie było wiele do zrobienia bo nawet nie szło zobaczyć jaka flota była na koncie bo nic się nie ładowało (a chyba powinno) ?

Ale to było jeszcze gdzieś z początku, gdy były darmowe przenosiny jeszcze. W sumie, teraz w ogóle nie dają przenosin? Czy jednak dają?

pnZMuihsj

S. King